۱۲۱۰۳۹
۱۴۷۲
۱۴۷۲

درمان خانگی لک و جوش، مخصوص خانم‌ها

احتمالاً شما هم پوستتان دچار مشکل می شود که همیشه ناراحتتان می‌کند، لکه‌هایی که به دلیل پیری یا واریس روی ساق پاهایتان. لزومی ندارد که این سختی ها را تحمل کنید.

احتمالاً شما هم پوستتان دچار مشکل می شود که همیشه ناراحتتان می‌کند، لکه‌هایی که به دلیل پیری یا واریس روی ساق پاهایتان. لزومی ندارد که این سختی ها را تحمل کنید. در زیر توصیه‌ها و ر شیوه های متخصصین برای ۱۰ مشکل پوستی اصلی را جمع آوری کرده ایم که می‌تواند برایتان مفید باشد.

همه خانم‌ها دوست دارند پوستی جوان و شاداب داشته باشند اما اگر دچار جوش، لک یا واریس باشید شاید این به نظرتان غیرممکن برسد. اما باید بدانید که آنطور که تصور می‌کنید داشتن پوستی زیبا و سالم چندان دور از دسترس نیست. در زیر با ۱۰ مورد از شایع‌ترین مشکلات پوستی بیشتر آشنا شوید و از راهکارهای پیشنهادی متخصصین درمورد آنها مطلع گردید.
جوش و آکنه
فکر می‌کردید که جوش فقط مختص دوران نوجوانی‌تان است اما می‌بینید که در این سن هم هنوز پوستتان جوش می‌زند. جوش و آکنه مشکلی بسیار شایع است که ممکن است روی صورت، پشت و یا قسمت‌های دیگر بدنتان ظاهر شود و علت‌های مختلفی دارد:
باکتری به نام پی.آکنس (P.acnes)که موجب قرمز شدن و التهاب پوست می‌شود.
سلول‌های چسبناک پوستی که منافذ پوست را می‌بندند.
تولید بیش ‌از اندازه چربی در پوست
ترشح بیش از حد هورمون آندروژن در بدن
فشردگی ناشی از فشار دادن گوشی تلفن به گونه یا پوشیدن لباس‌های تنگ.
راهکار
با اقدامات زیر می‌توانید از بروز جوش و آکنه روی پوستتان جلوگیری کنید:
- صبح‌ها از محلول شستشوی صورت که حاوی اسید سالیسیلیک است استفاده کنید تا منافذ پوستتان را باز کند و بعد از آن برای مقابله با باکتری‌ها از محلول موضعی بنزویل پروکسید استفاده کنید که محلول‌های موجود در بازار 2.5 تا 10 درصد هستند. اگر وضعیت جوش‌هایتان شدید است، از آنتی‌بیوتیک‌های موضعی استفاده کنید.
- شب‌ها همان محلول شستشوی اسید سالیسیلیک یا یک شوینده ملایم دیگر استفاده کنید. بعد از آن به اندازه یک نخود از یک پماد رتینوئین مثل Differin یا Tazorac روی قسمت‌هایی از پوستتان که جوش زده است بمالید تا لایه سلول‌های مرده آن را برداشته و از بسته شدن منافذ پوستتان جلوگیری کند.
روش دیگر برای جوش‌های خفیف تا متوسط می‌تواند ژل Epiduo باشد که در آن از دو داروی ترکیبی بنزوئیل پروکسید و آداپالین استفاده شده است و باید فقط یک بار در روز مصرف شود.
داروی ضدبارداری و داروهای آنتی-آندروژن مثل اسپیرونولاکتون (Aldactone) نیز می‌توانند به برطرف کردن جوش‌های هورمونی کمک کنند.
جوش‌های بدن نیز به علت باکتری مشابه با جوش‌های صورت ایجاد می‌شوند اما ممکن است بخاطر تعرق شدیدتر شوند. برای جلوگیری از این جوش‌ها از شامپو بدنی استفاده کنید که حاوی بنزوئیل پروکسید یا اسید سالیسیلیک باشد و برای از بین بردن سلول‌های مرده پوست نیز بدنتان را لیف بکشید.
لک‌
این لک‌های قهوه‌ای رنگ هیچ ارتباطی با بالا رفتن سنتان ندارند. آنها تخریب ناشی از اشعه فرابنفش آفتاب هستند.
ملانوسیت‌ها - سلول‌هایی که ملانین، عامل رنگ‌دهنده پوست، تولید می‌کنند - به مرور زمان تخریب می‌شوند رنگدانه‌های بیشتر و نامنظم‌تر تولید می‌کنند.
نتیجه آن هم پدید آمدن لک روی قسمت‌هایی از بدن می‌شود که بیشتر در معرض نور خورشید قرار دارد.
راهکار
از محصولات دوقلو دوکاره استفاده کنید: یک محصول برای روشن کردن پوست و یکی برای لایه‌برداری.
هیدروکینون مثل داروهایی مانند Tri-Luma، یک کرم موضعی سفیدکننده است که از تولید ملانین جلوگیری می‌کند و درنتیجه باعث از بین رفتن لک‌ها می‌شود.
اما ممکن است پوستتان به این دارو عادت کند، از اینرو بهتر است هرازگاهی مصرف آن را قطع کنید.
راهکارهای درمانی دیگر لایه‌بردارهای شیمیایی و میکرودرمابراسیون‌ها هستند که از دانه‌های زبر کوچکی برای برداشتن لایه سلول‌های مرده پوستی استفاده می‌کند.
برای لک‌های تیره‌تر و قدیمی‌تر می‌توانید لیزر درمانی برای کمرنگ‌تر کردن آنها را امتحان کنید. ۴-۳ جلسه لیزردرمانی تحت نظر متخصص پوست برایتان کافی خواهد بود. بعد از این درمان حتماً به میزان کافی از کرم ضدآفتاب استفاده کنید. این کرم‌ها بهترین روش برای جلوگیری از ایجاد اینگونه لک‌ها هستند.
منبع: مردمان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.