۱۳۱۲۶۷
۱۸۱۶
۱۸۱۶

علائم سرطان پستانها، روشی جالب برای تشخیص!

دانشمندان یک شرکت آمریکایی در یک پروژه تحقیقاتی یک سینما در کشور نیوزیلند را اجاره کرده و یک فیلم دراماتیک برای حدود ۴۰۰ زن اهل آن کشور پخش کرده اند ...

اشک چشم می تواند منجی جان خانم ها در آینده شود و ابتلای آنها به بیماری مرگبار راشناسایی کند.
دانشمندان یک شرکت آمریکایی در یک پروژه تحقیقاتی یک سینما در کشور نیوزیلند را اجاره کرده و یک فیلم دراماتیک برای حدود ۴۰۰ زن اهل آن کشور پخش کرده اند و پژوهشگران در حین نمایش فیلم، اشک چشم خانم ها در لحظه های غم انگیز را برای بررسی در خصوص سرطان سینه جمع آوری کرده اند.

گفتنی است، کارشناسان بر این باور هستند که در اشک چشم پروتئینی وجود دارد که می تواند برای تشخیص وجود سرطان سینه با دقت بالا مورد استفاده قرار گیرد و امیدوار هستند از این روش در آینده به عنوان یک شیوه پزشکی برای تست غربالگری این نوع سرطان در بانوان استفاده کنند.

این پژوهش توسط دانشمندان مرکز Ascendant Diagnostics- Dx ایالات متحده انجام شده است و امیدها بر این است که بررسی پروتئین اشک چشم در آینده جایگزین روش کنونی تشخیص تومورهای سرطانی شود که تنها از طریق دستگاه تصویربرداری ماموگرافی انجام می شود.

دستگاه ماموگرافی براساس آمارها رایج ترین شیوه تشخیصی است اما تنها برای حدود ۱۳ درصد از زنان که دارای بافت متراکم سینه هستند مفید است و در بسیاری موارد تشخیص درستی نمی دهد یا بافت های غیر سرطانی را سرطانی اعلام می کند.

کارشناسان این مرکز پژوهشی اعتقاد دارند این کشف علمی با بررسی و تحقیقات بیشتر می تواند در سالهای آینده به یک ابزار تشخیصی سریع، بدون درد و دقیق با قابلیت استفاده در مناطق مختلف جهان تبدیل شود و به این ترتیب مانع از پیشرفت سرطان در میلیون ها زن و مرگ آنها در اثر این بیماری شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.