۱۳۳۳۳۴
۱۹۷۱
۱۹۷۱

بیماری پستانی زنان، نقش داروی ضدافسردگی

مطالعه جدید نشان می دهد بیماران مبتلا به سرطان سینه با سابقه افسردگی کمتر از سایرین از توصیه های درمانی نتیجه می گیرند.

مطالعه جدید نشان می دهد بیماران مبتلا به سرطان سینه با سابقه افسردگی کمتر از سایرین از توصیه های درمانی نتیجه می گیرند.

این مطالعه شامل بیش از ۴۵ هزار زن دانمارکی بود که بین سال های ۱۹۹۸ تا ۲۰۱۱ مبتلا به سرطان سینه در مراحل اولیه تشخیص داده شدند. از بین این تعداد، ۱۳ درصد قبلا با داروهای ضدافسردگی درمان شده و ۲ درصد قبلا در بیمارستان به خاطر افسردگی ویزیت شده بودند.

به گفته دکتر نیس ساپلی، «در مقایسه با کسانی که هرگز داروهای ضدافسردگی مصرف نکرده بودند، بیمارانی که سابقه مصرف داروی ضدافسردگی داشتند کمتر احتمال دریافت درمان های تجویزشده را داشتند و مدت زمان زنده ماندن شان هم کمتر بود.»

بعلاوه محققان دریافتند مصرف داروی ضدافسردگی با عمر کوتاه تر بعد از ابتلا به سرطان سینه مرتبط است: ۵ سال بعد از تشخیص سرطان، ۱۳ درصد بیمارانی که داروی ضدافسردگی مصرف کرده بودند به دلیل سرطان سینه جان خود را از دست دادند در حالیکه ۱۱ درصد از بیمارانی که هرگز دارو ضدافسردگی مصرف نکرده بودند، جان باختند.

به گفته محققان، نرخ پایین بقاء بعد از ابتلا به سرطان در بین افرادی که داروی ضدافسردگی مصرف کرده بودند ناشی از این حقیقت است که آنها کمتر تمایل به دریافت درمان های تجویزی دارند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.