۱۳۶۶۵۵
۱۵۳۴
۱۵۳۴

راز طول عمر زنان، چرا بیشتر از مردان است؟

آیا تاکنون به این موضوع توجه کرده اید که طول عمر زنان نسبت به طول عمر مردان بیشتر است ؟

آیا تاکنون به این موضوع توجه کرده اید که طول عمر زنان نسبت به طول عمر مردان بیشتر است ؟طی تحقیقات گسترده، پژوهشگران در زمینه بررسی تفاوت طول عمر بین مردان و زنان به نتایج جالبی دست پیدا کردند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد .

محققان می گویند انسان گام های بلندی در افزایش طول عمر خود در دو قرن گذشته برداشته است اما یک شکاف بین مردان و زنان هنوز هم باقی مانده است. در مورد مردان، خبرهای خوب و خبرهای بد وجود دارد.

خبر خوب این است که ما یک دهه طولانی تر از دو قرن پیش زندگی می کنیم.
خبر بد این است که شکافی بین مدت زندگی مردان و مدت زندگی زنان هنوز هم وجود دارد یک تیم بین المللی از محققان یک مطالعه در روز دوشنبه در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم منتشر کرده است.
در آن، آنها گام های بلندی که انسان برای طول عمر در 200 سال گذشته حتی در مقایسه با سایر پستانداران اولیه مانند گونه میمون ها برداشته است.
با این حال، آنها اشاره می کنند که زنان هنوز هم طول عمر حدود پنج سال بیشتر از مردان دارند همان فاصله که در در اوایل سال ۱۸۰۰ وجود داشت.
همچنین فاصله بین طول عمر مرد و زن نیز در دیگر گونه های پستاندار پیدا شده است.
و محققان دلیل آن را کاملاً مطمئن نیستند.
نویسنده سوزان آلبرتس، استاد زیست شناسی در دانشگاه دوک، در یک مصاحبه مطبوعاتی گفت این گیج کننده است اگر ما می توانیم زندگی را طولانی تر کنیم چرا نمی توانیم فاصله عمر زن و مرد کم کنیم؟
رشد طول عمر سریع است
محققان از ایالات متحده، آلمان، دانمارک، کانادا و کنیا سوابق تولد و مرگ بیش از ۱ میلیون نفر را از سال ۱۷۰۰ تا به امروز بررسی کردند.
در این مطالعه اطلاعات افراد کشورهای صنعتی، افرادی که قبل از عصر صنعتی به دنیا آمدند و شکارچیان مدرن جمع آوری شده است.
آنها داده های انسان را با سوابق طول عمر از شش گونه از پستانداران وحشی از سه تا پنج دهه را در مقایسه با هم مورد مطالعه قرار داده اند.
به گفته این پژوهشگران داده ها نشان می دهد انسان دستاوردهای سریع تری برای افزایش طول عمر نسبت به دیگر گونه ها بر روی شجره فامیلی پستانداران اولیه بدست آورده است.
به عنوان مثال، امید به زندگی برای مردم سوئد از اواسط ۳۰ سالگی در اوایل سال ۱۸۰۰ به بیش از ۸۰ سال در امروز جهش کرده است که بیش از دو برابر در طول ۲۰۰ سال گذشته است.
محققان نسبت جهش در طول عمر را به طب مدرن و امکانات سلامت عمومی می دانند به طور خاص، توجه داشته باشید که مرگ و میر در اثر زایمان و بیماری های دوران کودکی تا حد زیادی کاهش یافته است.
بطور کلی طول عمر افزایش پیدا کرده است ولی با این حال، شکاف بین مردان و زنان تغییر چندانی نکرده است.
در سراسر جهان، متوسط طول عمر حدود ۷۱ سال است هر چند، متوسط زندگی مردان به طور میانگین ۶۸ سال است این در حالی است که متوسط زندگی زنان۷۳ سال می باشد.
در ایالات متحده، متوسط طول عمر تقریباً 79 سال است مردان به طور متوسط حدود 76 سال زندگی می کنند در حالی که متوسط زندگی زنان 81 سال است.
به گفته محققان یک شکاف مشابه و متناسب بین زنان و مردان تقریباً در همه جمعیت های پستانداران وحشی مورد مطالعه آنها وجود دارد.
ژنتیک، رفتار، و یا هر دو؟
آلبرتس و پژوهشگران دیگر می گویند احتمالاً یک جزء ژنتیکی برای شکاف طول عمر مرد و زن وجود دارد.
آنها گمان می کنند آن ممکن است در کروموزوم X قرار داشته باشد زنان دو کروموزوم X در حالی که مردان تنها یکی دارند.
کروموزوم X انفرادی در مردان ممکن است به اندازه کافی برای هر نوع ژن در کروموزوم را جبران کند.
آلبرتس گفت که رفتارهای پرخاشگرانه توسط مردان ممکن است یک عامل باشد.
با این حال، دکتر جمین Brahmbhatt، جراح اورولوژی در کلینیک PUR در بیمارستان جنوب دریاچه اورلاندو در فلوریدا فکر می کند یک عامل بزرگ ممکن است این باشد که مردان به سادگی زنان از خود مراقبت نمی کنند.
آنها رژیم غذایی خوبی ندارند و به اندازه زنان به دکتر مراجعه نمی کنند.
او گفت: مردان به سادگی برای سلامت خود اولویت بندی نمی کنند.
جراحان معتقدند که ریشه های این رفتار ممکن است در هنگام زایمان باشد.
او گفت: زنان معمولاً بخاطر بارداری در چند دهه از عمر خود مرتب به دکتر می روند و از سلامت خود مراقبت می کنند.
اکثر مردان به دکتر نمی روند تا زمانی که سن فراتر از 50 تا 60 سال پیدا کنند سپس برای چکاب سلامت به دکتر بروند.
Brahmbhatt گفت تنها چند کار است که شما می توانید در مورد ژنتیک انجام دهید اما کارهای زیادی وجود دارد که شما می توانید در مورد رفتار انجام دهید.
او گفت شما باید برنامه هایی که سر و کار دارید زندگی می کنید اما چیزهایی در اطراف شما وجود دارند که شما نمی توانید آنها را کنترل کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.