مشکل نعوظ در مردان، حتما بخوانید
انحراف زاویۀ آلتتناسلی در حالت نعوظ در مواردیکه شدید باشد یک مشکل جدی است و نباید آنرا را با...
انحراف زاویۀ آلتتناسلی در حالت نعوظ در مواردیکه شدید باشد یک مشکل جدی است و نباید آنرا را با کجی آلتتناسلی اشتباه کرد. در انحراف زاویۀ آلتتناسلی در حالت نعوظ هیچ نوع کجی در خود آلتتناسلی وجود ندارد، بلکه در حالت نعوظ زاویه آلتتناسلی نسبت به بدن کمتر یا بیشتر از حد طبیعی است.
انحراف زاویۀ آلتتناسلی در حالت نعوظ (Deviation in Penile Erectile Angle) می تواند سبب مشکلات روحی و روانی، مشکلات جسمی و حتی از هم پاشیده شدن کانون خانواده شود. اگر این مشکل شدید باشد، نزدیکی یا به سختی امکان پذیر است و یا اینکه غیر ممکن است. در مواردیکه با وجود این بیماری، نزدیکی با فشار و زور انجام می شود، هم سبب آسیب به آلتتناسلی می گردد و هم سبب ایجاد آسیب در همسر می شود. گاها بعلت ایجاد درد در همسر نزدیکی امکانپذیر نمی شود، و در موارد شدید نیز دخول غیر ممکن است. اگر انحراف زاویۀ آلت تناسلی در حالت نعوظ بقدری باشد که نزدیکی با فشار و زور امکانپذیر باشد، به هیچ وجه نباید به این کار ادامه داد، چون سبب ایجاد آسیب در آلت تناسلی و بیماری پیرونی می شود.
انحراف زاویۀ آلت تناسلی در حالت نعوظ دو نوع عمده دارد:
-نعوظ بدون بالا آمدن آلتتناسلی Non-erecting erection
-نعوظ با بالا آمدن بیش از حد آلتتناسلی Hypererection
در نعوظ بدون بالا آمدن آلتتناسلی، زاویه آلتتناسلی در هنگام نعوظ با بدن بیشتر می شود و در موارد شدید در هنگام نعوظ آلتتناسلی در ۲-۱ سانتی متری از کیسه بیضه قرار می گیرد. بر عکس در نعوظ با بالا آمدن بیش از حد آلتتناسلی، زاویه آلتتناسلی هنگام نعوظ با بدن کمتر شده و در موارد شدید، آلتتناسلی در یک یا دو سانتی متری از شکم قرار می گیرد. در هر دو حالت یا نزدیکی امکانپذیر نیست و یا اینکه آن برای هر دو طرف دردناک و همراه با آسیبهای جسمی برای هر دو طرف است. هر دو نوع مشکل با جراحی قابل اصلاح است.
اصلاح جراحی نعوظ بدون بالا آمدن آلتتناسلی
برای اصلاح این مشکل یک برش عرضی ۵ سانتی متری عرضی در قاعده آلت تناسلی بر روی شکم داده می شود و سپس به فضای ما بین استخوان عانه و آلتتناسلی وارد می شویم، در عمق این فضا به اجسام غاری که وارد لگن می شوند دسترسی پیدا می شود (شکل ۱) و پس از ایجاد نعوظ مصنوعی زیر دید، هر یک از اجسام غاری با نخ نایلون به ضریع استخوان عانه ثابت می شوند و بدین ترتیب آلتتناسلی در حالت نعوظ زاویه ۴۵ درجه با بدن پیدا می کند (شکل ۲).
اصلاح جراحی نعوظ با بالا آمدن بیش از حد آلتتناسلی
برای اصلاح این مشکل مثل عمل قبلی یک برش ۵ سانتی متری در قاعده آلت تناسلی بر روی شکم داده می شود و سپس به فضای ما بین استخوان عانه و آلتتناسلی وارد می شویم در عمق این فضا به اجسام غاری که وارد لگن می شوند و رباط آویزان کننده آلتتناسلی دسترسی پیدا می شود (شکل ۳). سپس نعوظ مصنوعی ایجاد شده و کم کم رباط آویزان کننده آلتتناسلی بریده می شود تا موقعیکه آلتتناسلی موقعیت دلخواه پیدا کند (شکل ۴). گاهی مشکل بیمار با بریدن قسمتی از رباط آویزان کننده آلتتناسلی حل می شود و در مواردی نیز نیاز به قطع کامل رباط آویزان کننده آلتتناسلی است.
منبع:
دکتر صفری نژاد
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼