عوارض قرص های ضد بارداری، خطرناک است؟
پیشگیری از صاحب فرزند شدن، تنها دلیل مصرف قرص های ضدبارداری نیست. برخی زنان برای کنترل جوشهای هورمونی صورتشان...
نمیخواهیم شما را قضاوت کنیم. با دلیل روی آوردنتان به این داروها کاری نداریم. شاید اوضاع اقتصادیتان، آنقدر به سامان نیست که بتوانید عضو دیگری را به خانوادهتان وارد کنید. شاید شرایط جسمیتان، برای مادر شدن رو به راه نیست. شاید وضعیت روانیتان آنقدر رو به راه نیست که بتوانید مسئولیت فردی دیگر را برعهده بگیرید.
پیشگیری از صاحب فرزند شدن، تنها دلیل مصرف این داروها نیست. برخی زنان برای کنترل جوشهای هورمونی صورتشان به قرصهای جلوگیری از بارداری رو میآورند، قصد برخی دیگر، منظم کردن چرخه عادت ماهانه است، ابتلا به اندومتریوز، سندرم پیشقاعدگی شدید، قاعدگی بسیار شدید یا پردرد هم خیال خوردن این داروها را به ذهن زنان راه میدهد.
شاید یکی از این دلایل، یا هزار و یک دلیل دیگر، انگیزه شما برای مصرف قرصهای جلوگیری از بارداری را تقویت کردهاند و قطعا خودتان هم خوب میدانید که مطمئنترین راه را برای جلوگیری از بارداری انتخاب کردهاید. اما دلیل شما هر چه که باشد، چیزی از عوارض خوردن قرصهای پیشگیری از بارداری کم نمیکند.
آب خوردن هم برایتان سخت است؟
تهوع، یکی از شکایتهای شایع در میان مصرف کنندگان این داروهاست. بسیاری از زنانی که سراغ این قرصها میروند، از تهوع شدیدی که در طول روز آزارشان میدهد و اشتهایشان را کم میکند، شکایت میکنند. البته این زنان با مصرف قرصها در زمان صرف غذا یا خواب، میتوانند شدت این وضعیت آزار دهنده را کمتر کنند.
سرتان به زودی میترکد؟
سردردی که در کنار تهوع زنان مصرف کننده این داروها را آزار میدهد، گاهی تحمل ناپذیر میشود و آنها را از ادامه مصرف داروها منصرف میکند. البته متخصصان میگویند سردرد ناشی از مصرف این داروها به مرور زمان بهبود پیدا میکند و در صورتی که ماهها به طول بینجامد، مصرف کننده این داروها، حتما باید به متخصصان مراجعه کند.
آب میخورید هم چاق میشوید؟
چاقی و افزایش وزن، یکی دیگر از مشکلاتی است که مصرف این داروها با خود میآورد. اما نکته آزاردهندهتر این است که همه نواحی بدن مصرف کنندگان این داروها، به یک نسبت بار افزایش وزن را به دوش نمیکشد. بلکه چربیهای اضافه، بیشتر در ناحیه شکم، پهلو و ران خود را نشان میدهد.
درد پستان کلافهتان کرده؟
حساسیت در ناحیه پستانها و درد بافت این ناحیه، یکی دیگر از عوارض مصرف این داروهاست. افزایش کیستهای ناحیه پستان، مشکلی است که برخی از مصرف کنندگان داروهای جلوگیری از بارداری آن را گزارش میکنند. درحالی که این داروها احتمال ابتلا به سرطان تخمدان و رحم را کاهش میدهند، اما خطر ایجاد تودههای دردسرساز در سینه را بیشتر میکنند.
هر ماه چند روز اعصاب ندارید؟
گرچه برخی از خانمها کمتر شدن عوارض روانی سندرم پیش از قاعدگی را با مصرف این داروها تجربه میکنند، برخی دیگر از هجوم احساسات منفی، افسردگی و خمودگی با مصرف قرصهای جلوگیری از بارداری خبر میدهند. اگر شما هم از دسته دوم هستید، بهتر است برای تغییر دادن داروی مصرفیتان، با پزشک خود مشورت کنید.
میان خودتان و همسرتان دیوار کشیدهاید؟
تاثیراتی که مصرف این داروها بر هورمونهای بدن شما میگذارند، ممکن است میل جنسیتان را نشانه بگیرند. کاهش میل جنسی و آزار دهنده و دشوار شدن برقراری رابطه زناشویی، از دیگر مشکلاتی است که مصرف کنندگان قرصهای جلوگیری از بارداری آن را گزارش میکنند.
منبع:
نی نی سایت
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼