جلوگیری از بارداری از طریق مرد، چگونه؟
مردان میتوانند با تزریق هورمونهایی از بارداریِ شریک جنسی خود جلوگیری نمایند. محققان هنوز در حال کار روی ترکیب مناسبی هستند که کمترین عوارض را در پی داشته باشد.
مردان میتوانند با تزریق هورمونهایی از بارداریِ شریک جنسی خود جلوگیری نمایند. محققان هنوز در حال کار روی ترکیب مناسبی هستند که کمترین عوارض را در پی داشته باشد؛ عوارضی مانند افسردگی و دیگر ناهنجاریهای خلق و خو. با ما همراه باشید.
نتایج تحقیقات جدید استفاده از داروهای کنترل بارداری از جنس هورمونها را پیشنهاد میکند. کارایی این روش در آزمایشهای قبلی اثبات شده است. سلامت و اثرگذاری این داروها روی ۳۲۰ مرد سالم در سنین ۱۸-۴۵ مورد بررسی قرار گرفته است. این افراد همه در رابطه با زنانی ۱۸-۳۸ ساله بوده و تعداد اسپرمهای آنها نیز نرمال بود.
هر کدام از این افراد تزریقاتی ۲۰۰ میلیگرمی از نوعی پروژسترون دریافت کردند که دیر عمل میکند (نوراتیسترون انانتات، NET-ET) و علاوه بر آن ۱۰۰۰ میلیگرم از آندروژنی مشابه به نام TU برای سرکوب شمار اسپرمهای آنها به مدت ۲۶ هفته تزریق کردند؛ دو تزریق در هر هشت هفته. در ابتدا و پس از گذشت ۸-۱۲ هفته از شرکتکنندهگان نمونههای مایع انزالی گرفته شد و هر دو هفته نیز این کار تکرار گشت. طی این مدت از داروهای کنترلی غیرهورمونی استفاده میشد.
هر گاه شمار اسپرمهای فردی به زیر ۱ میلیون در میلیلیتر کاهش مییافت، پیشنهاد میشد تا از داروهای کنترلی هورمونی مورد نظر استفاده کنند. این فاز از آزمایش که مرحلهی کارایی آن نام داشت با دریافت تزریقات کنترلی تا ۵۶ هفتهی دیگر نیز ادامه یافت. شمار اسپرمها و همچنین بازگشت آنها به سطح نرمال در طی این مدت تحت کنترل محققان قرار داشت.
در ۲۷۴ نفر از افراد مورد آزمایش طی ۲۴ هفته استفاده از تزریقات هورمونیِ مدنظر، تعداد اسپرمها به زیر ۱ میلیون در میلیلیتر رسید و تا پایان، ۹۶ درصد از آنها نتایج مشابه را نشان دادند. فقط ۴ مورد حاملگی از این ۳۲۰ زوج گزارش شد.
افزایش لیبیدو، آکنه، درد ماهیچهای و افسردگی از جمله عوارضی بود که طی این مدت افراد مورد آزمایش از آنها گله داشتند. حتی یک مورد خودکشی هم گزارش داده شد که به نظر نمیرسد دیگر این هم از عوارض داروها باشد! به خاطر همین دلایل و عوارض ذکر شده هنوز باید کارهای بیشتری روی این داروهای کنترلی انجام شود.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼