۱۷۲۰۱۸
۱۳۰۸
۱۳۰۸

مشکلات رابطه زناشویی، چگونه قابل حل هستند؟

صحبت کردن درباره رابطه زناشویی می‌تواند برای بسیاری از زوج‌ها ناخوشایند باشد؛ چه رابطه زناشویی سالم و موفقی داشته باشند و چه شرایط‌شان مطلوب نباشد.

صحبت کردن درباره رابطه جنسی می‌تواند برای بسیاری از زوج‌ها ناخوشایند باشد؛ چه رابطه جنسی سالم و موفقی داشته باشند و چه شرایط‌شان مطلوب نباشد. با این‌حال،‌ متخصصان می‌گویند که برقراری ارتباط صحیح و مطلوب با همسر می‌تواند به دفع مشکلات در زمینه رابطه جنسی کمک کند. به‌گفته آنان، صحبت کردن درباره رابطه جنسی به اندازه خود این رابطه مهم است.
۱. مشکلات جنسی می‌توانند دلایل پزشکی داشته باشند
کامش‌درمانی به رفع بسیاری از مشکلات جنسی کمک خواهد کرد،‌ اما همواره ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشند که دلایل پزشکی دارند و درنتیجه نیازمند مداخله‌های پزشکی هستند، مانند اختلال نعوظ در مردان یا اختلال عملکرد جنسی در زنان. درواقع، بسیاری از زوج‌ها نمی‌دانند که علت بعضی از مشکلات مربوط به میل جنسی یا برانگیختگی جنسی، می‌تواند پزشکی باشد.
اگر زنان دارای رابطه مطلوبی با همسرشان باشند، اما مشکلات جنسی دائمی را طی ۶ ماه یا بیشتر تجربه کنند، احتمالا به مشکل خاصی مبتلا هستند و مساله به رابطه با همسرشان برنمی‌گردد. شایع‌ترین اختلال در عملکرد جنسی زنان، کمبود میل جنسی است که باعث استرس و تنش می‌شود. متخصصان کامش‌درمانی می‌توانند فهرست مناسبی از دلایل احتمالی برای این کمبود تهیه کنند و درنهایت علت را بیابند. شاید این مشکل طی چند جلسه به‌راحتی رفع نشود، اما اولین گام برای تغییر وضعیت، همین تشخیص علت و شروع درمان مناسب است.
۲. برقراری ارتباط مطلوب، کلید اصلی برای داشتن زندگی جنسی موفق است
صحبت کردن درباره رابطه جنسی می‌تواند برای بسیاری از زوج‌ها ناخوشایند باشد؛ چه رابطه جنسی سالم و موفقی داشته باشند و چه شرایط‌شان مطلوب نباشد. با این‌حال،‌ متخصصان می‌گویند که برقراری ارتباط صحیح و مطلوب با همسر می‌تواند به دفع مشکلات در زمینه رابطه جنسی کمک کند. به‌گفته آنان، «صحبت کردن درباره رابطه جنسی به اندازه خود این رابطه مهم است. این صحبت کردن به شما در ارزیابی خواسته‌های‌تان کمک می‌کند و امکان توصیف این خواسته‌ها را فراهم می‌آورد. پس اگر نتوانید صادقانه و راحت با همسرتان درباره رابطه جنسی صحبت کنید، احتمالا نمی‌توانید خواسته‌های خودتان را به همدیگر انتقال بدهید.
۳. نباید درباره ترجیحات و خواسته‌های همسرتان قضاوت کنید
قضاوت کردن درباره ترجیحات و خواسته‌های همسرتان در زمینه رابطه جنسی، نه‌تنها برای زندگی مشترک مطلوب نیست، بلکه می‌تواند شدیدا به رابطه مشترک شما ضربه بزند. اگر همسرتان به کاری تمایل دارد که مورد علاقه شما نیست، نباید طوری با او بحث کنید که احساس خجالت‌زدگی به او دست بدهد. به‌گفته متخصصان، «درست مانند دیگر بخش‌های یک زندگی مشترک و موفق، در رابطه جنسی هم نباید درباره خواسته‌ها و امیال همسرتان قضاوت کنید. پس اگر همسرتان از شما کاری را می‌خواهد که نمی‌خواهید انجامش بدهید، فقط کاملا واضح و صادقانه همین عدم تمایل خودتان را به او انتقال بدهید و درباره او قضاوت نکنید».
۴. اجازه ندهید که مشکلات روی هم تلنبار شوند
بسیاری از افراد اجازه می‌دهند که مشکلات مربوط به رابطه جنسی، بدون هیچ رسیدگی مناسبی، برای ماه‌ها و سال‌ها ادامه پیدا کنند. این درحالی است که متخصصان می‌گویند هرچه زودتر برای رفع مشکلات جنسی اقدام کنید، نتیجه بهتری خواهید گرفت. بعضی از زوج‌ها حتی این مشکلات را انکار می‌کنند و سال‌های متوالی را با فریب دادن خودشان می‌گذرانند، اما نمی‌دانند که چنین تصمیمی می‌تواند تا چه اندازه برای زندگی مشترک‌شان مخرب باشد.
۵. مراجعه به متخصصان حوزه سلامت جنسی، اصلا معنای بدی ندارد
بسیاری از افراد تصور می‌کنند که مراجعه به متخصصان حوزه سلامت جنسی، یعنی رابطه مشترک‌شان سقوط کرده است و درواقع نوعی تلاش آخر پیش از فروپاشی همه چیز است. با این‌حال، متخصصان تاکید می‌کنند که قضیه کاملا برعکس این تصور است. بسیاری از زوج‌هایی که برای کامش‌درمانی به متخصصان مراجعه می‌کنند، درواقع تصمیم گرفته‌اند تا زندگی مشترک‌شان را مستحکم‌تر کنند. انجام دادن درمان‌های مناسب می‌تواند به زوج‌ها کمک کند تا کیفیت زندگی مشترک‌شان را افزایش بدهند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.