۱۸۱۸۹۰
۱۵۳۸
۱۵۳۸

در مورد یائسگی زنان، اطلاعاتی که باید بدانید

یائسگی یا همان اتمام دوره قاعدگی در زنان با بروز یک سری علائم شروع می شود هم چنین با یائسه شدن زنان توانایی بارداری در آن ها هم از دست می رود.

یائسگی یا همان اتمام دوره قاعدگی در زنان با بروز یک سری علائم شروع می شود هم چنین با یائسه شدن زنان توانایی بارداری در آن ها هم از دست می رود.
به علت نوسانات شدید هورمونی علائم به طور متوسط تا شدید رخ می دهد؛ تمامی این ها موجب تغییر در روند زندگی یک زن و حتی در برخی مواقع باعث افسردگی او می شود ولی همه خانم ها باید این را بدانند که یائسگی بیماری نیست و از یکی از بایدهای زندگی زنان به حساب می آید هم چنین جالب است بدانید که برخی خانم های جوان هم ممکن است یائسه شوند. پس با ما در این مقاله از باشگاه خبرنگاران جوان همراه شده و با "علائم یائسگی" در زنان آشنا شوید.

رایج ترین علائم یائسگی در زنان کدامند؟

خانم ها در دروان پیش یائسگی و یائسگی کامل دچار برخی تغییرات روحی و جسمی در خود می شوند که علائم به خصوصی را شامل می‌شود اما لازم به ذکر است که علائم یائسگی در تمامی خانم ها به یک شکل و به یک میزان نیست.
اما مهم ترین علائم یائسگی در خانم ها عبارتند از:
گر گرفتگی
با گرگرفتگی شما به طور ناگهانی در بالاتنه و صورت خود احساس گرما خواهید کرد؛ مدت زمان این احساس از چند ثانیه تا چند دقیقه متغیر است هم چنین گرگرفتگی در زنان احتمال دارد هر چند بار در روز یا حتی در طول ماه رخ بدهد.
اختلالات خواب
خانم ها به علت تعریق شبانه ممکن است، نتوانند به راحتی بخوانند و همین موجب بروز اختلالات خواب در آن ها می شود.
تعریق شبانه از علائم یائسگی
زمانی که خانمی در هنگام خواب دچار گرگرفتگی شود، با مشکل تعریق شبانه نیز مواجه خواهد شد؛ این عرق کردن های در طول شب باعث بی خوابی و احساس خستگی در طول روز می شود.
احساس لرز داشتن
احتمال دارد پس از این که گرگرفتگی تان تمام شد، با سردی پاها و احساس لرز مواجه شوید.
تغییرات واژن
از دیگر علائم یائسگی زنان می توان به خشکی واژن ، احساس ناراحتی داشتن در رابطه جنسی، میل جنسی کم و نیاز سریع به ادرار کردن ( علائم سندرون تناسلی ادراری یائسگی) اشاره کرد.
بروز تغییرات احساسی در خانم ها
از علائم یائسگی که در روح و روان خانم ها تاثیر می گذارد، تغییرات احساسی در آنان است؛ این تغییرات شامل افسردگی خفیف، نوسانات خلقی و تحریک پذیری و غیره می شود.
علائم پیش یائسگی در خانم ها
احساس دست و پا چلفتگی کردن و کبودی بدن
تغییرات هورمونی شدید ممکن است شما را دست و پا چلفتگی جلوه دهدهم چنین با این تغییرات پوست بدنتان نازک تر می شود و برخورد هایی که ممکن است به علت دست و پا چلفتگی تان رخ بدهد ، بدن شما را کبود کند.
خشکی چشم ها از علائم پبش یائسگی
به علت تغییرات هورمونی احتمال دارد چشم های شما خشک شوند و اطرافشان چین وچروک بشود هم چنین این موارد در کیفیت بینایی شما نیز تاثیر می گذارد.
حواس پرتی و فراموشی
هورمون های بدنتان با تغییرات خود موجب فراموشی و حواس پرتی شما می شوند به طوری که مغز به جای این که روی جزئیات بیرونی تمرکز داشته باشد، همه تلاشش را روی بدن خانم ها قرار می دهد و به نحوی عمل می کند تا سیستم هورمونی خانم ها دوباره به تعادل برسد. میزان فراموشی خانم ها در این زمان به حدی است که شاید تلفنشان در دستشان باشد ولی به دنبال آن بگردند.
تغییرات اخلاقی
خلق و خوی ما ارتباط زیادی با هورمون های بدن ما دارد؛ به همین خاطر ممکن است خانم ها در این دوره تغییرات هورمونی با تغییرات ناگهانی خلق و خو هم مواجه شوند.
افزایش اندازه دور کمر از علائم یائسگی در زنان
با بالا رفتن سن افزایش وزن هم صورت خواهد گرفت. به همین خاطر بهتر است در این سنین بیش از گذشته ورزش کنید و فعالیت بدنی انجام دهید.
خشکی پوست و آکنه
با توجه به کاهش هورمون پروژسترون، کلاژن پوست هم ضعیف تر می شود و به تدریج پوست نازک تر و خشک تر می شود؛ بعضی از خانم ها در دوران پیش یائسگی دچار آلرژی های جدید، اگزما و آکنه هم می شوند.
رویایی شدن خانم از علائم پیش یائسگی
به علت تغییرات هورمونی در بدن، خانم ها بیش تر دلشان می خواهد روی خودشان تمرکز کنند به همین دلیل کشف و به دست آوردن تجربه های جدید جزو اولویت های زندگی شان می شود حتی برخی خانم ها به فلسفه علاقه پیدا می کنند و به مفهوم زندگی عمیق تر فکر می کنند؛ این دوره در خانم ها می تواند دوره ای جدید از زندگی شان و آغاز زندگی ای جدید باشد.
باید خاطر نشان کرد که عده ای از خانم ها نیز اصلا علائم یائسگی را در خود احساس نمی کنند؛ امیدواریم با خواندن این مقاله بیش از پیش به فکر سلامتی تان باشید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.