۱۸۳۶۷۱
۷۰۸۶
۷۰۸۶

قرص کلومیفن برای بارداری، درمان تنبلی تخمدان

عدم تخمک گذاری تقریبا عامل %۴۰ نازایی زنان می باشد که بسیاری از این زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک می باشند

عدم تخمک گذاری تقریبا عامل %۴۰ نازایی زنان می باشد که بسیاری از این زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک می باشند. سندرم تخمدان پلی کیستیک یکی از شایعترین مشکلات آندوکرینی در زنان سنین باروری میباشد که در %۴-۱۲ موارد اتفاق میافتد،
که با قاعدگی های نامنظم به دنبال دوره هایی از قاعدگی های طبیعی، هیپرآندروژنیسم با درجات مختلفی از هیرسوتیسم، ریزش مو و ... . تخمدانهای پلی کیستیک در سونوگرافی مشخص میشود. از درمان های رایج و خط اول درمان در بیماران با تخمدان پلی کیستیک و عدم تخمک گذاری استفاده از کلومیفن سیترات میباشد که حدود ۷۵ تا %۸۰ بیماران به این درمان پاسخ میدهند. اگرچه کلومیفن سیترات در القای تخمک گذاری بسیار موفقیت آمیز است، اما بین تخمک گذاری و میزان بارداری اختلاف وجود دارد که تا حدودی به دلیل اثرات آنتی استروژنیک محیطی کلومیفن سیترات در سطح آندومتر و مخاط گردن رحم، ترشح زیاد LH و یا به دلیل اثرات منفی کلومیفن سیترات بر روی اووسیت و یا سلولهای گرانولوزا می باشد که نیمه عمر به نسبت طولانی کلومیفن میتواند توجیه کننده این اثرات منفی کلومیفن باشد. بنابراین شروع دیر درمان با کلومیفن در سیکل می تواند موجب حساسیت بیشتر دوره پیش از لانه گزینی گردد. تعدادی از مطالعات نشان میدهد میزان حاملگی وقتی کلومیفن سیترات در روز اول سیکل شروع شود نسبت به اینکه روز پنج سیکل شروع شود بیشتر است و مطالعاتی شروع کلومیفن را پیش از شروع سیکل جدید پیشنهاد داده اند و با توجه به اینکه که بیشتر بیماران سندرم تخمدان پلی کیستیک، قاعدگی های نامنظم دارند، در این روش میتوان در همان اولین ویزیت درمان را شروع کرد و به این وسیله از دفعات ویزیت و سونو و در نتیجه هزینه ها کاست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.