۱۹۶۲۱۳
۱۶۳۲
۱۶۳۲

راههای پسر دار شدن، معرفی رژیم غذایی

لبنیات به دلیل وجود کلسیم فراوان احتمال به دنیا آوردن فرزند پسر را در شما کاهش می دهد لذا توصیه می شود تا زمان تشکیل جنین و تعیین جنسیت آن این مواد را از برنامه غذایی خود حذف کنید.

امروزه با پیشرفت علم، روش هایی برای تعیین جنسیت جنین به وجود آمده است. یکی از این روش ها داشتن برنامه و رژیم غذایی مناسب چند ماه پیش از باردار شدن است. از این رو، در ادامه به معرفی رژیم غذایی که احتمال پسردار شدن زوج ها را افزایش می دهد، اشاره می کنیم.امروزه زوج هایی که قصد بچه دار شدن دارند، می توانند جنسیت فرزند خود را تعیین کنند. یکی از راه های تعیین جنسیت جنین، استفاده از یک رژیم غذایی مناسب است. برای پسر دار شدن باید محیط واژن مادر بازی یا قلیایی باشد. به عبارت دیگر PH آن بالاتر از ۷ باشد. به طور کلی رژیم غذایی مادر برای پسر دار شدن، برخلاف دختر دار شدن باید سرشار از پتاسیم و سدیم و فقیر از کلسیم و منیزیم باشد. همچنین رژیم غذایی مادر باید پُر کالری باشد، اما این کالری ها نباید از موادی همچون فست فودها و مواد غذایی بی ارزش گرفته شود. از این رو، در ادامه به تفصیل، مواد غذایی که مادر باید برای داشتن فرزند پسر در رژیم غذایی اش رعایت کند، ارائه می کنیم.

1. غلات صبحانه
مصرف غلات غنی شده در وعده صبحانه به همراه کره بادام زمینی که انرژی بالایی دارد، شانس پسر شدن فرزند شما را افزایش می دهد.

2. گوشت قرمز
گوشت قرمز و جگر نیز برای تولد فرزند پسر مناسب می باشد.

3. میوه های خشک
میوه های خشک، همانند: خرما، انجیر، برگه زرد آلو، کشمش و آلو بخارا به دلیل پتاسیم بالا، احتمال پسر دار شدن شما را افزایش می دهد.

4. حبوبات
انواع حبوبات، شامل نخود، لوبیا، عدس و ... منبع غنی از پتاسیم هستند و به همین دلیل با مصرف این مواد شانس پسر دار شدن شما بالا می رود.

5. مواد غذایی شیرین و بدون کافئین
مصرف آبنبات، عسل و نبات برای پسر زایی بسیار موثر می باشد.

6. مواد غذایی نشاسته دار
وجود مقادیر زیاد کالری در مواد غذایی نشاسته دار همچون برنج و سیب زمینی، احتمال پسر شدن جنین شما را افزایش می دهد.

7. مواد غذایی شور
مواد غذایی شور، مانند: خیاشور، اسنک های شور، انواع ترشی ها (به دلیل وجود نمک فراوان در آن ها)، و ... را در برنامه غذایی خود بگنجانید. اما به یاد داشته باشید که از این مواد در حد تعادل استفاده کنید، چرا که مصرف بیش از حد آن ها موجب فشار خون بالا می شود.

8. میوه ها
میوه های پُر کالری مانند: موز، آناناس، انبه، انگور و میوه هایی از قبیل هلو، سیب گلابی، زردآلو، آلو، گیلاس و مرکبات را در برنامه غذایی خود اعمال کنید تا شانس پسر دار شدن خود را افزایش دهید.

9. مواد غذایی فقیر از لبنیات
لبنیات به دلیل وجود کلسیم فراوان احتمال به دنیا آوردن فرزند پسر را در شما کاهش می دهد. لذا توصیه می شود تا زمان تشکیل جنین و تعیین جنسیت آن این مواد را از برنامه غذایی خود حذف کنید. اما به خاطر داشته باشید که اگر حداکثر تا ۶ ماه پس از اقدام به بارداری، حامله نشدید، مصرف لبنیات را از سر بگیرید، چرا که ممکن است به دلیل حذف این مواد دچار کمبود برخی مواد معدنی شوید.

10. مواد غذایی فقیر از گوشت سفید
همان طور که پیش از این گفته شد، برای پسر دار شدن توصیه به مصرف گوشت قرمز شد. لذا تا زمان تعیین جنسیت مصرف گوشت سفید را از برنامه غذاییتان حذف کنید.

در نهایت این که:
این روش و برنامه غذایی برای پسر دار شدن دارای ضمانت ۱۰۰% نیست و فقط یکی از راه های افزایش دهنده شانس پسر دار شدن می باشد. لازم به ذکر است که این رژیم غذایی باید حداقل ۳ ماه پیش از اقدام به بارداری رعایت شود. همچنین این نکته نیز حائز اهمیت است که پیش از اقدام به گرفتن چنین رژیمی بهتر است با پزشک خود مشورت کنید، چرا که مصرف برخی مواد، مانند: غذاهای شور، در صورت داشتن فشار خون بالا یا هر بیماری دیگر، شما را در معرض خطر قرار می دهد و عدم مصرف برخی مواد مانند لبنیات نیز بدن شما را دچار کمبود برخی مواد معدنی می کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.