جراحی پلاستیک پستانها، نحوه انجام لیفت
اثرات منفی بالارفتن سن و افزایش وزن بر پستانها موجب نگرانی بسیاری از خانم ها می شود.
اثرات منفی بالارفتن سن و افزایش وزن بر سینه موجب نگرانی بسیاری از خانم ها می شود. متاسفانه، با گذر زمان این اثرات بیشتر بروز می یابد. با افزایش سن، سینه ها انعطاف پذیری خود را از دست داده و در واقع نوعی افتادگی روی می دهد که به عنوان پتوز سینه شناخته شده است. زنانی که می خواهند این اثرات را از بین ببرند بدنبال راه هایی همچون تقویت سینه هستند. تقویت سینه با روش های مختلفی صورت می گیرد که برخی از آنها حالت تهاجمی دارند (عمل جراحی) و برخی دیگر همچون لیفت سینه بدون انجام عمل جراحی صورت می گیرد.
لیفت سینه چیست؟
لیفت سینه یا ماستوپکسی(Mastopexy) نوعی روش علمی برای تغییر شکل سینه است. در لیفت سینه، پوست اضافی سینه برداشته می شود و بافت سینه به منظور افزایش سایز آن تغییر می یابد. هرچند در لیفتینگ تغییر قابل توجهی در سایز سینه مشاهده نمی شود اما با این حال، می تواند در حجم (افزایش یا کاهش سینه) و متقارن نمودن سینه ها موثر واقع شود.
چرا لیفت سینه انجام می شود؟
بر اساس پژوهش های صورت گرفته مشخص شده است که ضعیف شدن عضله های سینه موجب از بین رفتن سینه نمی شود بلکه بر اثر کاهش فیبرهای داخلی - به نام Cooper's Ligaments - بافت سینه ضعیف می شود و به همین خاطر بافت های اطراف آن فرو می روند و سینه ها دچار افتادگی می شوند.
علاوه بر این با افزایش سن، فرم و شکل سینه ها تغییر می کنند. از علل اصلی تغییر شکل سینه می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
-بارداری: در دوران بارداری، رباط هایی که از سینه های شما محافظت می کنند افزایش می یابند و این مسئله موجب افتادگی سینه ها می شود.
-نوسانات وزن: تغییرات در وزن می تواند سبب از دست رفتن کشش پوست سینه شود.
-جاذبه زمین: با گذشت زمان، گرانش زمین باعث می شود رباط ها در سینه ها کشش یابند و ضعیف شوند.
امروزه از استراتژی های علمی تر و موثر تر برای رفع این مشکلات استفاده می شود که لیفت سینه بدون جراحی یکی از این روش هاست و می تواند باعث کاهش افتادگی سینه شود. به طور کلی دلایل انجام لیفت سینه را می توان در چند مورد خلاصه نمود:
-داشتن سینههایی که اندازه آن مناسب است اما دچارافتادگی شده اند.
-سینههایی که به اندازه کافی بافت سفت و محکمی ندارند.
-عدم تقارن سینه.
-داشتن سینههای کوچک.
لازم است قبل از انجام لیفت سینه موراد ذیل را انجام دهید:
انجام ماموگرافی توسط پزشک برای بررسی اندازه و فرم فعلی سینهها، اندازه و فرم قابل انتظار پس از لیفت، کیفیت و میزان بافت موجود در سینهها، کیفیت پوست سینه، موقعیت نوک سینه و هالهی دور آن.
اجتناب از مصرف سیگار: سیگار کشیدن جریان خون را در پوست کاهش می دهد و می تواند روند بهبودی را کند نماید.
اجتناب از مصرف داروهای خاص. از خوردن آسپرین، داروهای ضدالتهاب خاص و برخی داروهای گیاهی که موجب افزایش خونریزی میشود، خودداری کنید.
ثبات در وزن سالم: در صورت داشتن اضافه وزن سعی کنید کاهش وزن پیدا کنید.
انواع روشهای لیفت سینه (ماستوپکسی)
لیزر
در این روش از لیزر Cool beam استفاده می شود. در لیزر بدون عمل جراحی، لایه ای کوچک از پوست حذف می شود و به ظاهر موجب سفتی پوست می شود. هرچند کارایی و اثرات درمانی لیزر هنوز مورد تردید است و گاهی باعث سوختگی و هیپرپیگمانتاسیون در پوست تیره می شوند.
ترموگرافی
Thermage نوعی درمان است که از انرژی موج رادیویی (RF) برای تقویت کلاژن در پوست استفاده می کند. بعضی از آنها بعنوان جایگزینی برای لیفت سینه بدون جراحی مورد استفاده قرار می گیرند. بااین حال، تاکنون نتایج قابل توجهی از این روش منتشر نشده است.
بوتاکس
بوتاکس میتواند بر روی سینه اثرات سفت کنندگی و بالابرندگی داشته باشد. هرچند متخصصان معتقدند که این یکی از درمان های پرخطر برای رفع پتوز سینه است.
تمرینات سینه
کارشناسان معتقدند که "ورزش" سینه ها را خوش فرم می کند و از افتادگی آنان پیشگیری می کند.
تهیه سینهبند مناسب
استفاده از سینه بند مناسب موجب می شود که حالت و شکل سینه ها بهبود یابد. پوشیدن سینهبند با سایز نامناسب میتواند ظاهر سینهها را تغییر دهد.
کرم ها
چند نوع کرم موضعی وجود دارد که ادعا می کنند که پوست سینه را بالا می برند. شایان ذکر است که این محصولات اثر موقت دارند و قطعا درمان پایداری نیستند.
امروزه علاوه بر جراحی گزینه هایی دیگری همچون مکمل های تغذیه ای و کرم های سینه، مجموعه ای از لباس ها، پد، سینه بند، کرم، لوسیون، ژل، و برنامه های ورزشی وجود دارد که اکثر زنان آنها را امتحان کرده اند و ناامید نشده اند. همچنین جدیدترین تکنولوژی های غیر جراحی - لیزر، رادیوفرکانس، تزریق چربی، تزریق سلول های بنیادی و حتی بوتاکس نیز وجود دارد که می توان از آنان بهره گرفت.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼