استفاده از اسپری تاخیری، خطرات و عوارض آن
آقایانی که سریع ارضا می شوند و به اصطلاح زود ازال هستند برای بالا رفتن میل جنسی و دیر انزال شدن از ژل یا اسپری تاخیری استفاده می کنند.
آقایانی که سریع ارضا می شوند و به اصطلاح زود ازال هستند برای بالا رفتن میل جنسی و دیر انزال شدن از ژل یا اسپری تاخیری استفاده می کنند.
اما اسپری تاخیری دارای دارای عوارض و خطراتی است که آقایان باید از این خطرات اطلاع داشته باشند.
عوارض و خطرات اسپری تاخیری
متاسفانه زود انزالی یکی از موضوعات بسیار شایع ودغدغه اغلب مردان می باشد .
می توان گفت ۹۰ درصد مردان از انزال زودرس و یا انزالی که حتی زودرس نیت ولی از نظر خود شخص زودتر از چیزی که می خواست رخ می دهد رنج می برند .
در اغلب موارد بعد از ازدواج این مشکل حل می شود ولی افرادی هستند که عجله دارند و تحمل گذشت زمان را ندارند .از این رو به سراغ درمان های مقطعی می روند که حساسیت آلت تناسلی را کم می کنند و انزال دیرتر رخ میدهد مانند اسپری ها و ژل ها و کاندوم های تاخیری.
فقط از سال ۲۰۰۷ اگر به مجلات پزشکی نگاهی به اندازید، انبوهی از مقالاتی را خواهید یافت که در جستوجوی درمان زود انزالی بودهاند یا درمانهای کنونی را بررسی کردهاند.
همه این پژوهشها درمان قطعی برای زود انزالی ارائه نکردهاند، تاکنون اثر تنها دو نوع درمان برای بهبودی زود انزالی به اثبات رسیده است:
- داپوکستین (Dapoxetine) - یک مهارکننده باز جذب سروتونین (SSRI) میباشد، که جزء داروهای ضد افسردگی طبقهبندی میشود و برخی عوارض جانبی را برای بیمار به همراه دارد.
- فورتاسین (Fortacin)- اسپری موضعی بسیار مؤثر که شبیه پروماسنت (Promescent) است.
اسپری و کرمهای تأخیری
"اسپری تأخیری "، "کرم تأخیری "، و "ژلهای تأخیری" نام مشترک بسیاری از محصولات بیحسکننده موضعی، برای بهبود انزال زودرس میباشد.
همچنین این محصولات با عنوانهای "بیحسکننده مردانه" یا "بیحسکننده آلت مردانه" نیز در داروخانهها ارائه میشود.
داپوکستین و پریلیگی (Priligy)
داپوکستین نوعی مهار کننده باز جذب سروتونین (SSRI) است که به طور خاص برای انزال زودرس طراحی شده است.
نشان دادهشده است که SSRI ها در درمان زود انزالی مفید هستند.
جنبه منفی SSRI ها این است که بهمنظور دستیابی به اثر مورد نظر، باید به صورت روزانه مصرف شوند.
تفاوت اصلی ژل تاخیری با اسپری تاخیری
اسپری های تاخیری معمولا حاوی ۱۰ درصد لیدوکائین هستند که نسبتا مقداری زیادی است و برای بی حس کردن هر چیزی ( حتی دندان ! ) می توان از آنها استفاده کرد .
این مقدار لیدوکائین برای وقتی مناسب است که فرد در وضعیت حادی از زود انزالی بسر می بره و قصد داره کلا آلت تناسلی را بی حس کنه .
خیلی از آقایان بخاطر همین بی حسی شدید ، ترجیح می دهند از ژل های تاخیری استفاده کنند .
اما ژل های تاخیری در بیشتر مواقع حاوی فقط ۲ درصد لیدوکائین هستند که بی حسی کمتری نسبت به اسپری ایجاد می کند برای همین میل جنسی فرد تغییری نمی کند.
نحوه استفاده اسپری بی حسی چگونه است؟
بهترین محل برای استفاده از اسپری ناحیه زیر کلاهک آلت است.
بهتر است بیست دقیقه قبل از نزدیکی یک یا دو پاف در این محل اسپری نمایید.به مرور زمان هر کس با توجه به وضعیت بدنی میتواند مقدار اسپری مناسب برای بدن خود را پیدا کند.
روش استفاده از کرم ها وژل های بی حسی هم مانند اسپری است.
آیا با وجود آگاهی از عوارض اسپری و ژل تاخیری باز از آن ها استفاده بکنیم؟
استفاده از این اسپریها که به صورت رسمی هم در داروخانه ها به فروش می رسند عوارض ندارند؟ در صورت تایید در هر بار رابطه میشه ازش استفاده کرد یا برنامه خاصی داره؟
اسپری های بی حس کننده، درمان زودانزالی نیستن. اونها شاید برای پورن استارها کاربرد داشته باشن، اما برای مردی که دچار زودانزالیه، نه شما میتونید از کاندوم یا ژل یا اسپری یا قرص استفاده کنید .
۱ . تا وقتی اسپری موثره، شما عملا با دست خودتون، اعصاب پوست روی آلت رو از کار انداختین. و این تاثیر دراماتیکی داره روی کاهش لذت جنسی.
۲ . مواد روی پوست، وارد واژن همسرتون هم میشن و اونجا رو هم بی حس می کنن. (برای همین توصیه می کنیم اگر اسپری می زنین، حتما از کاندوم استقاده کنین) نتیجه اینکه لذت خانومتون هم کم میشه و ایشون هم دیرتر به ارگاسم میرسه که مشکل زودانزالی شما رو بیشتر به چشم میاره.
۳ . تا وقتی اسپری رو استفاده بکنین، ممکنه مشکلی نباشه، اما بعد که قطعش کنین، دوباره همون آشه همون کاسه و احتمالا بدتر از قبل.
استفاده از اسپری یا ژل تاخیری درمان زودانزالی نیست. نهایتا یک مسکنه. درمان یعنی خود شخص بتواند با آمادگی های روحی و روانی روز به روز مدیریت زمان انزال خود را به دست بگیرد و با استفاده از قوه تخیل و نیروی ذهنی خود این موضوع را کنترل نماید.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼