علائم بارداری با پریود چه فرقی دارد؟
دوره (قاعدگی) خروج لایه کاربردی آندومتر است که با خونریزی بعد از مرگ تخمک رخ می دهد.
دوره (قاعدگی) خروج لایه کاربردی آندومتر است که با خونریزی بعد از مرگ تخمک رخ می دهد. در صورت لقاح ، این لایه برای پناه دادن به تخمک آماده شده است. قاعدگی به طور دوره ای از بلوغ تا یائسگی ، ۲۸ روز تکرار می شود. کوتاهترین فاصله طبیعی ۲۱ روز و طولانی ترین ۳۵ روز است. طول متفاوت دوره قاعدگی در زنان با ویژگیهای ارثی و فردی توضیح داده می شود.
چرخه پریودی هنگامی که قاعدگی در فواصل مساوی متناوب باشد ، ریتمیک (یا عادی) است. تغییر در ریتم ممکن است با تحریکات عصبی و عصبی یا با تغییرات محیطی رخ دهد.
در پریودی طبیعی ، زن به طور متوسط حدود ۵۰-۱۰۰ میلی لیتر خون مخلوط با ترشحات رحم و مهبل را از دست می دهد. خون پریودی رنگ مشخصه قهوه ای قرمز دارد ، مایع است و لخته شدن آن دشوار است.
پریودی فرایندی است که با تعدادی از علائم رخ می دهد. فقط حدود ۱۶-۱۸٪ از زنان شکایتی ندارند. برخی از تغییرات ، به نام سندرم قبل از قاعدگی ، قبل از خونریزی دارند.
علائم بارداری چیست؟
بارداری شرایطی است که در آن جنین یا در رحم زنان ایجاد می شود. اصطلاح "جنین" استفاده برای توصیف ارگانیسم در حال توسعه در طول ۸ هفته اول بارداری و اصطلاح "جنین" از هفته ۹ بارداری استفاده می شود.
تولد معمولاً در حدود ۳۸ هفته پس از بارداری یا حدود ۴۰ هفته پس از شروع آخرین قاعدگی رخ می دهد.
بعد از لقاح تخمک ، هم در عملکرد اندام ها و هم در وضعیت عاطفی زن باردار تغییراتی رخ می دهد. بعضی اوقات علائم اولیه بارداری شبیه علائم سندرم قبل از قاعدگی است.
همه خانمها تمام علائم بارداری زودرس را ندارند. علائم با شدت های مختلف بروز می کنند.
شایع ترین علائم در اوایل بارداری عبارتند از:
تأخیر / عدم وجود قاعدگی.
احساس ضعف ، سرگیجه و خستگی؛
تورم ، افزایش حساسیت یا درد پستان.
احساس تورم شکم؛
حالت تهوع؛
اسپاسم.
خونریزی واژن اندک؛
تیره شدن نوک سینه ها.
تغییرات خلق و خوی؛
تکرر ادرار؛
کمر درد؛
تغییرات در اشتها؛
سردرد؛
یبوست؛
اندکی افزایش دمای داخلی و غیره
تفاوت بین دوره پریودی و علائم بارداری
دوره پریودی: دوره (قاعدگی) خروج لایه عملکردی آندومتر است که با خونریزی بعد از مرگ تخمک اتفاق می افتد.
بارداری: شرایطی است که در آن جنین در رحم زن ایجاد می شود.
احساس ضعف ، سرگیجه و خستگی
دوره پریودی :احساس ضعف ، سرگیجه و خستگی نتیجه نوسانات هورمونی و کم خونی ضعیف است (که ناشی از از دست رفتن قابل توجه خون است).
بارداری: احساس ضعف ، سرگیجه و خستگی در دوران بارداری به دلیل نوسانات هورمونی و تغییر در جریان خون زن باردار (ناشی از رشد رحم) است.
تغییرات و تنش در سینه ها
دوره: پریودی بعضی اوقات زنان قبل از پریود خود تورم ، افزایش حساسیت یا درد در سینه ها را تجربه می کنند. آنها به دلیل نوسانات هورمون ها هستند. علائم برای چند روز بروز می کند.
بارداری: پستان ها به دلیل هورمون های اولیه بارداری متورم ، دردناک و حساس تر می شوند. این بخشی از آماده سازی بدن و غدد برای شیردهی آینده است. علائم ماهها بروز می کند.
تهوع و استفراغ
پریودی :معمولاً در طول مدت حالت تهوع و استفراغ مشاهده نمی شود.
بارداری: تهوع صبحگاهی در حدود ۸۵٪ از زنان باردار ، چهار تا هشت هفته ، به عنوان علامت ظاهر می شود. می تواند با استفراغ همراه باشد.
اسپاسم
پریودی در طی دوره ، پروستاگلاندین ها با دوزهای زیادی آزاد می شوند و باعث انقباضات رحم می شوند. هدف از این انقباض ها ریختن خون از رحم است. مدت زمان چند روز است.
بارداری: احساس درد و اسپاسم در شکم برای شروع بارداری معمولی است ، هنگامی که رحم به تدریج کشیده می شود تا مکانی برای رشد جنین ایجاد شود. اسپاسم در تمام دوران بارداری ظاهر می شود.
خونریزی واژن
پریودی خونریزی قاعدگی (به رنگ قرمز-قهوه ای) بین ۳ تا ۷ روز طول می کشد و به طور خود به خود متوقف می شود. این زن به طور متوسط حدود ۵۰ تا ۱۰۰ میلی لیتر خون و ترشحات از دست می دهد.
بارداری: خونریزی کمی واژینال (صورتی یا قهوه ای) در حدود ۲۵٪ از زنان باردار در زمان کاشت صورت می گیرد. ضعیف تر از قاعدگی است و ۳-۴ روز ادامه دارد.
تیره شدن نوک سینه ها
پریودی هیچ تیره شدن نوک سینه ها در طول دوره ایجاد نمی شود.
بارداری: تحت تأثیر میزان هورمونهای بالا در دوران بارداری ، بیشتر ملانین در ملانوسیت های نوک سینه ها تجمع می یابد. این باعث تیرگی نوک پستان ها می شود.
تغییرات خلق و خوی
: پریودی تغییرات روحی قبل و در دوران قاعدگی مشاهده می شود. آنها در مقایسه با تغییرات خلقی در دوران بارداری کوتاه تر هستند.
بارداری: ممکن است خلقی در هر دو حالت تغییر کند - از احساس خوشبختی تا افسردگی ناگهانی. آنها می توانند در تمام مراحل بارداری بروز کنند.
احساس تورم شکم
پریودی تحت عمل هورمونها ، پوشش رحم افزایش می یابد. این منجر به احساس تورم شکم می شود. قبل از شروع قاعدگی ، غشای مخاط ضخیم تر است و تورم آن برجسته ترین است.
بارداری :افزایش سطح پروژسترون در دوران بارداری عملکرد دستگاه گوارش زن را کند می کند. این منجر به احساس تورم شکم می شود.
تکرر ادرار
پریودی ادرار مکرر یک علامت بارز دوره نیست.
بارداری: در دوران بارداری ، جریان خون ، عبور از طریق کلیه ها افزایش می یابد ، در نتیجه تکرر ادرار بیشتر می شود. ادرار مکرر با پیشرفت بارداری به دلیل فشار ناشی از رشد کودک به مثانه افزایش می یابد.
تغییر اشتها
: پریودی بدن به ترتیب به انرژی بیشتری احتیاج دارد. در نتیجه اشتها بیشتر می شود.
بارداری: برخی از خانمهای باردار افزایش اشتها دارند ، برخی دیگر - یکی را کاهش می دهد. تغییر در تنظیمات غذایی امکان پذیر است.
دمای داخلی
پریودی افزایش دمای داخلی که در صبح با نیم یا بیشتر از درجه اندازه گیری می شود ، معمولاً مشخصه دوره تخمک گذاری است و با شروع قاعدگی کاهش می یابد.
بارداری: در دوران بارداری ، دمای داخلی بالا ۲-۳ هفته بالا می رود.
PMS | بارداری |
سینه ها معمولاً متورم و حساس هستند و با درد همراه هستند. حساسیت ، تورم و درد هنگام شروع دوره ، فروکش می کند. | علاوه بر حساس بودن ، سینه ها دچار درد می شوند. این دو هفته پس از برداشت از فرد رخ می دهد. درد ممکن است بیشتر طول بکشد. |
PMS | بارداری |
ممکن است شما به غذاهای شیرین یا بی ادب علاقه داشته باشید. با این حال ، شما می توانید بارها در برابر وسوسه های خود مقاومت کنید. | ولع شما می تواند از ترشی تا هر مورد دیگری باشد که جزئی از رژیم معمول شما نباشد. این هوس ها قابل کنترل نیست. فقط بعد از خوردن غذا احساس رضایت خواهید کرد. |
PMS | بارداری |
نفخ به دلیل احتباس مایعات طبیعی است ، که می تواند احساس پر بودن را به وجود آورد. با شروع دوره شما ممکن است وزن شما افزایش یابد و سپس کاهش یابد. | ممکن است در دوران بارداری نفخ بیشتری داشته باشید ، به خصوص بعد از خوردن وعده غذایی ، زیرا رحم به ناحیه معده فشار می آورد. |
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼