۸۴۹۴۸
۳۰۱۳
۳۰۱۳

ترک پا در زنان، درمان چیست؟

خشکی آب و هوا، عدم رطوبت کافی پوست، مراقبت های نادرست از پا، رژیم غذایی ناسالم و پوشیدن انواع اشتباه کفش باعث به وجود آمدن ترک پاشنه پا می شود.

خشکی آب و هوا، عدم رطوبت کافی پوست، مراقبت های نادرست از پا، رژیم غذایی ناسالم و پوشیدن انواع اشتباه کفش باعث به وجود آمدن ترک پاشنه پا می شود.

درمان:
۱. موم پارافین
اگر ترک پاهایتان واقعاً بد است و باعث بوجودآمدن درد زیادی شده است موم پارافین تهیه کرده و با روغن خردل یا روغن نارگیل مخلوط کرده و سپس اندکی حرارت دهید تا موم به خوبی ذوب شود، قبل از استفاده صبر کنید تا به دمای اتاق برسدو برای نتیجه بهتر،پیش از اینکه به رختخواب میروید موم را بر روی ترک پاشنه پایتان بمالید و ج.راب بپوشید و صبح به خوبی آن را بشویید.شما باید این کار را برای یک تا دو هفته تکرار کنید تا نتایج مثبت آن را ببینید.

۲. موز
یک موز رسیده را بکوبید تا خمیر یکنواختی شود،ابتدا پایتان را به خوبی تمیز کنید و با کمک سنگ پا لایه برداری کنید،سپس خمیر بدست آمده از موز را به پایتان بمالید و پاهایتان را با پلاستیک یا محافظ غذا ببندید و اجازه دهید به مدت ده تا پانزذه ذقیقه بر روی پایتان بماند تا پوست خشک پایتان به خوبی از مواد خمیر تغذیه کند.سپس پاهایتان را با آب گرم به خوبی بشویید و سپس داخل ضرفی از آب سرد قرار دهید .این درمان خانگی را هر روز برای چند هفته تکرار کنید .

۳. لیمو ترش
خاصیت اسیدی لیمو ترش می تواند خیلی مفید باشد،پاهایتان را بشویید و سنگ پا بزنید سپس نصف لیمو ترش را به قسمت هایی از پا که پوست سختی دارد ماساژ دهید،بعد از پنج الی هفت دقیقه آن را بشویید. راه دیگر اینکه پاهایتان را به مدت ده یا پانزده دقیقه در یک سطل آب گرم که لیمو ترش افزوده اید ماساژ دهید (از آب گرم استفاده نکنید،چرا که می تواند رطوبت پای شما را از بین ببرد.)در آخر پایتان را با سنگ پا و صابون بشویید و با حوله خشک کنید.این کار را چند هفته انجام دهید.

۴. گلاب و گلیسیرین
پاهایتان را با صابون و سنگ پا تمیز کنید سپس مقدار مساوی از گلیسیرین و گلاب را با هم مخلوط نمایید(یک قاشق غذا خوری)پیش از اینکه از خانه خارج شوید،مخلوط بدست آمده را به پایتان بمالید و جوراب بپوشید تا اینکه به خوبی جذب پوست پایتان شود.این مخلوط باعث می شود تا پوست پایتان برای ساعات طولانی نرم بماند و شرایط ترک ها تحت کنترل باشند.این درمان را برای چند هفته تکرار کنید تا پاشنه هایتان نرم شوند.

۵. وازلین:
برای جلوگیری از ترک پاشنه پا هایتان باید پوست های مرده ی سخت اطراف پایتان را به صورت منظم با صابون سنگ پا لایه برداری کنید و سپس با مالیدن کمی وازلین ،منطقه پایتان را بپوشانید.پس از مالیدن وازلین باید جوراب به پا کنید تا اینکه وازلین بتواند به خوبی در پوست شما نفوذ کند.این کار باعث خواهد شد تا از ایجاد ترک پا پیشگیری به عمل آید. باعث درمان ترک پا نیز می شودو البته پاشنه پاهایتان نرم و مرطوب می شود .این درمان را روزانه به مدت یک هفته پیش از خواب تکرار کنید .

۶. عسل: یک فنجان عسل را در سطلی که تا نیمه با آب گرم پر شده است ،مخلوط نمایید و پاهایتان را به مدت پانزده تا بیست دقیقه در این مخلوط قرار دهید در آخر پاهایتان را به آرامی با سنگ پا لایه برداری کنید .اگر به مدت چند هفته،هر روز این کار را انجام دهید ،هیچ خشکی بر پوستتان باقی نخواهد ماند.

۷. آب نمک گرم
پاهایتان را به مدت ده تا پانزده دقیقه در آب نمک گرم فرو ببرید سپس در آب سرد فرو کنید تا گردش خون در آن بهبود یابد.اینکار همچنین درد ناشی از ترک پایتان را نیز تسکین می بخشد.سپس پاهایتان را خشک کنید و کمی وازلین و یا کرم مرطوب کننده به آن بمالید تا رطوبت مورد نیازش تامین شود .بلافاصله یک جوراب به پا کنید .و تا چند هفته این روند را ادامه دهید.

۸. آرد برنج
برای لایه برداری از پاهایتان می توانید از یک اسکراب خانگی ساخته شده از از عسل، سرکه سیب و آرد برنج استفاده کنید.دو تا سه قاشق غذا خوری آرد برنج ،چند قاشق عسل و کمی سرکه سیب را با هم مخلوط کنید تا خمیر سفتی بدست آید .اگر اگر شرایط ترک پایتان خیلی خیلی بد است، یک قاشق غذا خوری روغن زیتون یا وغن بادام شیرین نیز به این خمیر بیفزایید.ابتدا پاهایتان را با سنگ پا. صابون لایه برداری کنید و به مدت ده دقیقه در آب گرم غوطه ور کنید سپس به آرامی با استفاده از این خمیر از پوست پاهایتان لایه برداری کنید تا پوست مرده ی اطراف پایتان از بین رود .این عمل را هر روز به مدت چند هفته انجام دهید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.