۱۲۲۵۳۸
۲۷۱۰
۲۷۱۰

اکنه صورت نوزاد، قابل درمان است؟

آکنه‌ی کودک بسیار رایج است و معمولا در هنگام تولد وجود دارد اما اغلب چند هفته پس از تولد خود را نشان می‌دهد.

آکنه‌ی کودک بسیار رایج است و معمولا در هنگام تولد وجود دارد اما اغلب چند هفته پس از تولد خود را نشان می‌دهد. آکنه‌ی نوزاد شبیه آکنه‌ی نوجوان‌ها است. شما می‌توانید برجستگی‌های سفید و قرمز و جوش‌هایی را ببینید که با یک پوسته‌ی مایل به قرمز احاطه شده‌اند.آکنه گاهی اوقات روی گونه‌ها، گاهی روی پیشانی، چانه و حتی پشت بدن ظاهر می‌شود. این آکنه‌ها با گرم شدن و گریه کردن نوزاد‌‌تان بیشتر می‌شود، همچنین اگر پوست او با بزاق دهانش خشک شده باشد، شیر بالا آورده باشد، لباسش کمی خشن و زبر باشد و یا با شوینده‌‌های قوی شسته شده باشد.البته لکه‌های روی صورت نوزاد‌تان لزوما آکنه نیستند. برجستگی‌های سفید‌رنگی که در هنگام تولد پدیدار می‌شوند و در عرض چند هفته ناپدید می‌شوند،‌میلیا نام دارند و به آکنه ربطی ندارند. اگر این التهابات زبر‌تر و پوسته‌پوسته‌تر از حالت آکنه باشند،‌یا روی هر‌جایی از بدن نوزاد‌تان ظاهر شود،‌شاید نشانگر موارد دیگری مانند پوسته پوسته شدن سر نوزاد یا اگزما باشد.

چه عواملی باعث آکنه‌ی نوزاد می‌شود؟
مانند آکنه‌ی نوجوانان،‌در این مورد هم جواب روشنی وجود ندارد. کارشناسان اغلب به هورمون‌هایی که نوزادان در اواخر بارداری از مادرشان دریافت می‌کنند اشاره می‌کنند و آنها را دلیل آکنه‌ی نوزادان می‌دانند. اما کارشناسان همچنان به مطالعه‌ی عوامل دیگر ادامه می‌دهند و فعلا روی یک دلیل توافق نظر دارند.اگر شما داروی خاصی را در دوران شیردهی مصرف می‌کنید یا نوزادتان داروی خاصی را مصرف می‌کند،‌همان‌ها ممکن است باعث آکنه شوند و در برخی موارد نوزاد به برخی از محصولات مراقبت از پوست حساسیت نشان می‌دهد به‌ویژه آن محصولاتی که چرب هستند و می‌توانند منافذ پوست را مسدود کنند.

آکنه‌ ی نوزاد چه مدت طول می‌کشد؟
آکنه‌ی نوزاد معمولا بعد از چند هفته از بین می‌رود اما امکان دارد که برای چند ماه هم باقی بماند. اگر این آکنه‌ها ظرف مدت ۳ ماه از بین نرفتند،‌ یا شما به این موضوع حساس شدید، به پزشک مراجعه کنید. اگر آکنه شدید باشد و یا از بین نرود، دکتر ممکن است یک داروی موضعی خفیف برای نوزاد تجویز کند. آکنه‌ی مداوم نوزاد‌تان ممکن است نشانه‌ی این باشد که او مانند دوره‌ی نوجوانی دارد با اکنه مبارزه می‌کند.
در زیر برخی از باید‌ها و نباید‌ها را می‌بینید:
بیش از حد از دارو‌های ضدآکنه استفاده نکنید.از اسکراب‌ها یا پاک‌کننده‌ها استفاده نکنید. این آکنه‌ها با کثیفی و میکروب به وجود نیامده‌اند. درواقع شستن بیش از اندازه بیشتر پوست نوزاد‌تان را تحریک می‌کند بنابر‌این بیش از حد این کار را انجام ندهید. لوسیون چرب روی پوست نوزادتان نمالید چون می‌تواند باعث بدتر شدن آکنه شود. بسیاری از والدین گفته‌اند که برخی از کرم‌های بدون چربی به آکنه‌ی نوزاد‌شان کمک کرده‌اند. اگر شما از یکی از همین کرم‌ها استفاده می‌کنید،‌تأثیرش را بر پوست‌نوزاد‌تان ببینید و اگر این کرم باعث بدتر شدن آکنه شد، دیگر از آن استفاده نکنید.هر روز یک‌بار صورت نوزادتان را به سادگی با آب و صابون بچه ‌ی ملایم بشویید و به نرمی و با نوازش آن را خشک کنید.صبر داشته باشید. آکنه‌ی نوزاد‌تان لااقل او را عذاب نمی‌دهد بنابر‌این شما هم خودتان را ناراحت نکنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.