۱۲۴۷۷۳
۴۰۷۷
۴۰۷۷

چرا نوزادان شبها گریه می کنند؟

در این مقاله به شما کمک می کنیم تا عوامل پاتولوژی و جسمی که باعث گریه نوزاد در شب می شود را تشخیص دهید.

اغلب اوقات گریه کردن نوزاد در شب دلیلی دارد. دانستن دلایل گریه کردن نوزاد به پدر و مادر کمک می کند تا بهتر با این مشکل مقابله کنند. وقنی نوزاد تمام طول شب گریه می کند برای پدر و مادر دشوار است تا با این قضیه کنار بیایند. در نهایت نوزاد و والدین دچار تنش میشوند.

در این مقاله به شما کمک می کنیم تا عوامل پاتولوژی و جسمی که باعث گریه نوزاد در شب می شود را تشخیص دهید.
۱- نیاز جسمی نوزاد
نوزاد و کودکان زیر 3سال برایشان دشوار است که مشکل خود را بگویند. معمولا گریه روش خوبی برای فهماندن نیاز آنها به والدین است. از دلایل معمول گریه نوزاد معمولا این است که آنها احساس گرما و یا سرمای شدی دارند یا گرسنه ( نشانه های گرسنگی نوزاد) و تشنه هستند و برخی پوشک خود را خیس کرده اند. خارش داند( معمولا خارش در شب به سراغ نوزاد می آید) اما اگر گریه ادامه دار باشد ممکن است درد جدی تر ناشی از دندان درآوردن باشد، شاید هم نوزاد خیلی خسته باشد و یا اینکه اصلا خسته نباشد( مثلا تمام طول روز را خوابیده است)
پشنهادات درمانی در نیازهای جسمی نوزاد
1- وقتی نوزاد بطور مکرر گریه میکند چه در طول روز و چه در طول شب، اولین دلیل یکی از مشکلات بالا خواهد بود.در این مقاله درباره گریه کردن نوزاد در کل روز بخوانید.

2- نوزاد برنامه زمانبندی شده برای خواب روزانه و فعالیت داشته باشد. تا شب هنگام براحتی خوابش ببرد.سعی کنید زمان غذاخوردن و خوابیدن نوزاد را تغییر ندهید. هرگونه تغییر در برنامه روزره نوزاد باعث برهم خوردن آرامش او میشود.

3- مطمئن باشید که شام نوزاد به مقدار مناسب باشد و خیلی نزدک به زمان خواب او نباشد.

4- محیط را چک کنید: برای مثال اتاق، تخت خواب و پتو نوزاد تمیز بوده و حشره ای در آن نباشد و یا اینکه از مواد شوینده داخل پتو و بالش او باقی مانده باشد.
2- نیاز عاطفی نوزاد
نوزاد همواره به شما نیاز عاطفی و احساسی دارد. گاهی اوقات گریه شبانه او با در آغوش گرفتن شما خاتمه می یابد. گاهی اوقات وقتی نوزاد بیدار میشود و خود را در اتاق تاریک تنها میبیند شروع به گریه کردن میکند. گاهی نیز ممکن است نوزاد خواب ببیند و بعد از خواب نیاز به آغوش شما داشته باشد. که این خواب دیدن در سنین بالاتر مثلا ۳ تا ۱۰ سالگی هم دیده میشود.
پیشنهادات درمانی در نیاز عاطفی نوزاد
1- از قرار دادن نوزاد در محیط پر سرو صدا و یا صدای جنگ و دعوا بپرهیزید. مخصوصا اگر این سروصدا در پایان روز اتفاق بیافتد. از قرار دادن نوزاد در نزدیک تلویزیون با صدای بلند خودداری کنید. حتی اگر نوزاد متوجه نشود صدای بلند تلویزیون و یا صحنه های اکشن روی خواب شبانه نوزاد اثرگذار است.

2- نوزادان در شب خیلی به صداهای اطراف حساس تر میشوند. قلب و کبد آنها نسبت به طول روز تحریک پذیرتر میشود و باعث خواب دیدن های وحشتناکی در نوزاد شده که او را در شب بیدار نگه میدارد. در این شرایط پدر و مادر باید پشت و پیشانی نوزاد را ناز و نوازش کرده تا او به آرامی خوابش ببرد.
3- علت پاتولوژیکی گریه کردن( اختلالات و بیماری ها)
در ۴۰ درصد از موارد گریه شبانه نوزاد مربوط به بیماری و اختلال میشود. گاهی مربوط به شرایط میشود که این شرایط در شب بیشتر بروز میکند.
۱- سوء هاضمه ( سر دل ماندن غذا/ اختلالات معده و طحال)
مشخصه اصلی این بیماری این است که نوزاد گریه اندک (نه با صدای بلند) و غیر پیوسته دارد که قطع و وصل میشود و او حالت نیمه خواب و بیداری دارد. این نوع گریه نشان میدهد که معده نوزاد مشکل دارد. او در جایش بالا و پایین میکند و پیشانی او عرق کرده و معمولا تمایلی به خوردن غذا و نوشیدنی ندارد.

این نوزادان اغلب یکسری علائم عمومی دارند مانند: حرکات نامنظم روده، مدفوع سفت یا شل، مدفوع بدبو و به رنگ سبز که تکه های جامد غذا را دارد. معده نفخ کرده است و باد دارد، بعد از شیر خوردن استفراغ میکند.
2- معده درد (بیماری کبد و طحال)
معده درد علت رایج گریه کردن نوزاد در شب است.شاخص قابل تشخیص آن گریه کردن ناگهانی نوزاد و بسیار شدید و با صدای بلند است. نوزاد شکم خود را به داخل فرو می برد و سعی در آرام کردن درد شکم دارد.

این نوزادان اغلب دارای یکسری علائم عمومی است که شامل: حساس شدن نوزاد، زود عصبی شدن، چرت زدن در طول روز، باد شکم.
۳- گرفتگی بینی و سینوس ها (مشکلات ریوی)
بعد از سرما خوردگی و آنفولانزا معمولا نوزادان دارای احتقان و گرفتگی بینی هستند که نمی توانند خوب نفس بکشند و باعث ایجاد سردرد در ناحیه پیشانی آنها شده است.
پیشنهادات درمانی در برطرف کردن مشکلات پاتولوژی
1- سوء هاضمه و معده درد نوزاد به رژیم غذایی و سبک زندگی او در طول روز وابسته است. مواظب باشید نوزاد به مقدار کافی غذا بخورد و غذای او خیلی داغ و یا خیلی سرد نباشد. در محیط آرام غذا بخورد. حرف زدن و یا خندیدن هنگام غذا باعث ورود هوا به داخل معده شده وکودک دچار کولیک، کرامپ و نفخ شکمی میشود.

2- مواظب باشید که نوزاد در هنگام غذا خوردن شاد باشد و در حالت عصبانی به او غذا ندهید.

3- در تمام علت های ذکر شده بالا، حل کردن مشکلات توسط شما دشوار است. با پزشک مشورت کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.