۱۴۰۰۰۶
۲۱۸۹
۲۱۸۹

راههای تقویت هوش در نوزادان، نکات مهم

من یک دختر ۷ ماهه دارم. چه راه هایی برای تقویت هوشش وجود دارد؟

سوال
با سلام من یک دختر 7 ماهه دارم چه راههایی برای تقویت هوشش وجود دارد؟ برای سنجش هوش او در چه سنی باید اقدام کنم؟اگه ممکنه تیتر وار به من بگید در هر سال از سن دخترم تا قبل از مدرسه چه کلاسهایی ببرمش که در آینده بکارش بیاد؟ میدونم به استعداد وعلاقه وتوانایی اش هم ربط داره ولی اگه میشه چند تا پیشنهاد بدید. بهترین فاصله سنی بین فرزندان چند سال است؟من میخواهم فرزند دومم در زودترین زمان ممکن نسبت به اولی دنیا بیاید وفاصله سنی اش با اولی کم باشد.

جواب
با سلام. دوست عزیز پزشکان زنان معتقدند بهترین زمان برای تولد فرزند دوم و فاصله زمانی میان فرزندان 3 سال است . از نظر بنده کودکان در این سن از با لاترین میزان حسادت برخوردارند . لذا خوب است که این فاصله را به 4 یا 5 سال افزایش داد . البته این مسئله مشروط بر ان است که سن مادر و دیگر شرایط نیز اجازه این تاخیر را بدهد . اما دقت کنید که اولین سال ورود به مدرسه فرزندتون با تولد فرزند دوم مقارن نشود .برای تقویت هوش کودک خود سعی کنید از همان ابتدا زمان زیادی ا به ارتباط کلامی با او بپردازید . از بازگو کردن فعالیت های خود در منزل تا تشریح حرکت پرندگان و غذای حیوانات و ..به سئوالات او با حوصله پاسخ دهید و هیچ گاه از کنجکاوی او خسته نشوید.به جای استفاده طولانی از کارتون و بازی های کامپیوتری برایش سی دی های اموزشی و جذاب تهیه کنید تا به یادگیری او کمک کند .بیشتر از توانش از او انتظار نداشته باشید اما به بهانه عدم کشش مغزی با او در سطح پایی صحبت نکنید و یا فعالیت های او را در سطوح پایین تنظیم نکنید . تا می توانید او ر به کتاب خواندن و مطالعه تشویق کنید.علائق او را پرورش و تقویت کنید و حتی اگر از نظر شما عملکرد او در زمینه ای بسیار پایین است اما به ان زمینه علاقمند ست ان را تقویت نمایید .با پذیرش شما و تمرین و ممارست در زمانی کوتاه رشد می کند .اعتماد به نفسش را بالا ببرید . به او احترام بگذارید و با او زیبا صحبت کنید . محترمانه خطابش کنید. جنبه های مثبت رفتارش را مورد توجه قرار دهید . با او با محبت باشید اما او را مستقل تربیت کنید . مثلا در هنگام زمین خوردن با او همدلی کنید . عزیزم خطابش کنید و ... اما او را تشویق کنید تا خود برخیزد...و هزاران نکته آموزنده دیگر که نیاز به مطالعه و تحقیق پدر ومادر دارد.
منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.