۱۴۵۵۵۹
۳۰۶۱
۳۰۶۱

راههای آرام کردن نوزاد، خیلی گریه می کنه!

معمولا تکنیک هایی وجود دارد که به آروم کردن نوزاد کمک خواهد کرد و همیشه برای والدین خوب است که این تکنیک ها را یاد بگیرند.

هر نوزادی متفاوت است اما راهکارهای متعددی وجود دارند که والدین می توانند امتحان کنند:
- برای نوزاد کم سن و سال تر, فشار محکم مناسب می تواند کمک کند. قنداق کردن آنها باعث می شود که آنها احساس امنیت کنند.
- نوزدان همینطور تمایل دارند که به صداهای تکراری بلند مثل صدای ثابت رادیو یا صدای ماشین ظرف شویی علاقه داشته باشد. شما می توانید در گوش بچه صدای هیششششش را در بیاورید که به خوبی اثر می کند.
- آواز خواندن را امتحان کنید- بعضی از نوزادان به خوبی به صداهای والدین خود پاسخ می دهند.
- کودک را زمانی که او را نگه داشته اید به یک طرف بچرخانید و به آنها چیزی بدهید که بمکند مثلا پستانک یا انگشت شما.
- کودک را در کالسکه بیرون ببرید.
- شما ممکن است متوجه شوید که یکی از این راه حل ها برای چند هفته اول موثر است و بعد از آن ممکن است بخواهید که روش دیگری را امتحان کنید.
آیا شما نکات بیشتری برای آرام کردن نوزاد بی قرار, چه کولیک داشته باشد یا نداشته باشد می دانید؟
معمولا تکنیک هایی که ما درباره شان صحبت کردیم کمک خواهد کرد. همیشه برای والدین خوب است که این تکنیک ها را یاد بگیرند به خاطر اینکه این روش ها به کودکان غیر بی قرار هم کمک می کند که طولانی تر و در کل شب بخوابند. نهایتا هدف برای نوزاد شما این است که یاد بگیرد چطور خود را آرام کند و تمام شب را بخوابد با این حال آنها نیاز به شما دارند که برای خوابیدین در شروع کار به آنها کمک کنید.

درباره زمانی که نوزاد من دندان در آوردن را شروع می کند و زیاد گریه می کند چطور؟
نوزادی که دندان در می آورد اغلب دوست دارد که چیزی را بمکد, گاز بگیرید و بکند. دندان گیر می تواند کمک کند گاها والدینی هستند که پارچه ای را خیس می کنند, سپس آن را می پیچانند یا رول می کنند و آن را در فریزر یا یخچال قرار می دهند. زمانی که سرد شد, به نوزاد می دهند تا آن را گاز بگیرند. یا نان شیرینی حلقوی کوچک را می گذارند تا یخ بزند و آن را به نوزاد می دهند تا گاز بگیرد - اما بسته به اینکه چقدر آنها کم سن و سال هستند, شما باید حواستان به نوزاد باشند تا آنها تکه بزرگی از آن را نکنند. به نظر من باید مراقب باشید که راه حل ها را بیش از حد انجام ندهید. توصیه می شود که ابتدا با پزشک خود مشورت کنید.

چه موقع من باید اجازه دهم که نوزادم گریه کند؟
این بستگی به سن نوزاد دارد. در دو یا سه ماه اول زندگی شما نمی توانید نوزاد را لوس کنید بنابراین آنها را حتما بغل کنید, با آنها راه بروید و آنها را آرام کنید. بعد از آن به آنها اجازه دهید که یاد بگیرند چطور خود را آرام کنند. اگر می دانید که کودک جای خود را خیس نکرده, گرسنه نیست و مشکل دیگری وجود ندارد به آنها اجازه دهید که مدتی گریه کنند. اشکالی ندارد که آنها را زمین بگذارید و به آنها استراحتی بدهید. فقط آنها را در جای امنی بگذرید و به آنها زمان کمی بدهید.

اگر نوزاد من بسیار شدید گریه می کند به صورتی که به نظر می رسد نفس او بند آمده است چه کار کنم؟
گریه کردن برای نوزاد شما خطرناک نیست. و باعث آسیب مغزی نمی شود و قرار نیست که نفس آنها را بند بیاورد. با این حال چیزی به نام فوران های نگه داشتن نفس وجود دارد که در آن نوزاد ممکن است به حدی شدید گریه کند که نفسش برای یک یا دو دقیقه متوقف شود و سپس دوباره شروع به نفس کشیدن کند. اگر این تفاق بیفتد, شما بایدکه به پزشک کودکان مراجعه کنید تا مطمئن شوید که اتفاق دیگری نیفتاده است. اگر واقعا به نظر می رسد که نفسشان بند آمده است یا کبود شده اند با دکتر تماس بگیرید شاید به این معنی هم باشد که کودک فقط به حدی شدید گریه کرده است که موکوس در گلوی او گیر کرده است. نگه داشتن نفس معمولا برای خردسالان به کار می رود. بعضی از آنها نفس خود را تا زمانی که از حال بروند نگه می دارند و البته این واقعا والدین را ناراحت می کند! این در نوزادان بسیار متداول نیست اما باز هم دیده شده است. خطرناک نیست اما می تواند برای والدین ترسناک باشد. کودکان از این شرایط با بزرگ شدن رهایی پیدا می کنند.
منبع: نسخه

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.