۱۷۷۱۸۴
۲۱۳۸
۲۱۳۸

انواع بازی با نوزاد، با یک تیر چند نشان بزنید

در این سن کودک به انتظار آن نخواهد بود که مادر به سراغ او برود زیرا او قادر است بخزد و جلو و عقب یا به اطراف اتاق سینه خیز راه برود.

بازی با کودک در هفت تا نه ماهگی تولد چگونه است؟ با ما همراه باشید.

تمرین 1- سینه خیز رفتن
در این سن کودک به انتظار آن نخواهد بود که مادر به سراغ او برود زیرا او قادر است بخزد و جلو و عقب یا به اطراف اتاق سینه خیز راه برود.سینه خیز رفتن به رشد عضلات گردن و پشت و کمر کودک کمک میکند و برای ایجاد اندام مناسب ضرورت دارد.آموختن سینه خیز رفتن قدرت عضلات بازو و همچنین شکم کودک را افزایش میدهد.بهتر است قبل از اینکه کودک بنشیند سینه خیز رفتن را بیاموزد.

تمرین ۲-سینه خیز رفتن برروی شکم پدر و مادر
به پشت بخوابید و کودک را در یک طرف و یک اسباب بازی را در طرف دیگر خود قرار دهید.کودک برای رسیدن به اسباب بازی کوشش خواهد کرد و با پاهای خود به زمین فشار می آورد.در این حال با دستهای خود به او کمک کنید که برروی شکم بخزد و به اسباب بازی دست یابد.سپس اسباب بازی را در طرف دیگر قرار دهید.پدر و مادر هردو میتوانند در آموختن این تمرین به کودک کمک کنند.

تمرین 3- سینه خیز رفتن به کمک پارچه
پارچه یا کهنه ی کودک را به صورت نواری درآورید و دور شکم و یا قفسه ی سینه ی کودک قرار دهید.دو سر پارچه را بگیرید و حدود 10 تا 15 سانتیمتر از سطح زمین بالا ببرید.این عمل سبب میشود که کودک به آسانی بتواند زانوهای خود را روی شکم خم کند و با دست و پا به طرف اسباب بازی که در جلوی او قرار گرفته است راه برود.

تمرین ۴-تمرین برای آموختن نشستن
کودک را نزدیک میله های گهواره قرار دهید و یک اسباب بازی بالای سر او نگهدارید.دراین حالت کودک میله های گهواره را میگیرد و مینشیند.

تمرین5-تمرین برای آموختن ایستادن
کودک را در حالت نیمه خیز نزدیک میله های گهواره قراردهید و یک اسباب بازی بالای سر او نگهدارید و او را تشویق کنید که آن را بگیرد. ابتدا کودک میله ها را میگیرد وخود را روی زانوهایش بالا میکشد سپس ساق پای خود را صاف میکند و بالاخره می ایستد.پس از ایستادن باید به عنوان پاداش اسباب بازی را به او بدهید.

تمرین ۶- تمرین برای آموختن راه رفتن
بعد از اینکه کودک یادگرفت در کنار گهواره و مبل و صندلی بایستد درآموختن راه رفتن به او کمک کنید.پشت سر کودک بایستد و دستهای او را بگیرد و مختصری او را به جلو هل دهید دراین صورت کودک شروع به راه رفتن میکند.سپس به تدریج کمکی را که به وسیله ی دستهای خود به او میکنید کم نمایید.ابتدا کودک درحالی که دستهایش در هوا معلق است راه میرود و سپس به تدریج دستهایش را به پهلویش خواهد گذاشت.

تمرین 7- تمرین برای یادگرفتن حرکات ظریف با دست
اشیا یا اسباب بازی های کوچک (دکمه ، حبه قند ، قطعه نخ کلفت و مداد) جلوی کودک قرار دهید.کودک سعی میکند آنها را بردارد ولی چون میخواهد با کف دست بردارد نمیتواند و موفق نمیشود.برای اینکه عمل برداشتن آسان شود شیء مزبور را روی یک تکه اسفنج یا پنبه قرار دهید در این حالت کودک موفق میشود و شیء را برمیدارد.

تمرین ۸- درآوردن و انداختن اشیا و اسباب بازی های داخل جعبه
اشیاء کوچک را داخل یک جعبه یا ظرفی بریزید و از کودک بخواهید آنها را درآورد.کودک قادر است اشیاء را تک تک از داخل ظرف بیرون آورد ولی ممکن است هنوز نیاموخته باشد که چطور آنها را به داخل ظرف بریزد.
کودک ممکن است با یک دست یک شیء را بردارد یا چند عدد آنها را با یک دست بردارد و درحالی که اشیاء را بالای ظرف نگهداشته است رها نمیکند زیرا نمیداند با این کار اشیاء به داخل ظرف می افتد بنابراین باید به او یاد دهید که آنها را داخل ظرف بیندازد.

تمرین 9- کف زدن با دست
موقعی که کودک معنی کلمات را درک میکند یعنی اگر به او گفته شود (ساعت کجاست؟) به ساعت نگاه میکند دراین زمان مچ دستهای کودک را در دست بگیرید و دستهایش را به هم بزنید و درهمین حال بگویید (کف بزن ،کف بزن) کودک به سرعت این عمل را انجام میدهد.همین روش را در مورد تکان دادن دست به عنوان خداحافظی نیز به او یاددهید.

تمرین ۱۰- آموختن کلمه و معنی (بله و خیر)
کودک را روی زانوی خود یا روی زمین بنشانید و دو شیء را که در دسترس کودک باشد جلوی او قرار دهید. مثلا اسباب بازی و قیچی.کودک دو شیء را میبیند و به طرف یکی از آنها میرود.اگر به طرف اسباب بازی رفت سر خود را به عنوان موافق تکان دهید و بگویید (بله بردار) ولی اگر به طرف قیچی رفت سر خود را به عنوان مخالف تکان دهید و بگویید (نه دست نگهدار) و آن را از جلوی او بردارید.دراین صورت کودک با این روش موافقت و مخالفت شما و معنی کلمات (بله) و (نه) را می آموزد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.