۱۷۹۲۹۹
۱۷۳۶
۱۷۳۶

علل مننژیت در نوزادان، والدین بخوانند

دکتر ساسان ساکت، اظهار کرد: شروع علائم تدریجی یا ناگهانی و انفجاری از علائم بالینی مننژیت باکتریایی است.

یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان و نوجوانان گفت: تا ۳ ماه اول تولد نوزاد، استرپتوکوک گروه B و پس از آن مننگوکوک، هموفیلوس آنفلوآنزا و پنوموکوک از علل مهم ایجاد مننژیت باکتریایی در این محدوده سنی هستند.‌
دکتر ساسان ساکت، اظهار کرد: شروع علائم تدریجی یا ناگهانی و انفجاری از علائم بالینی مننژیت باکتریایی است.
وی ادامه داد: تب، تحریک‌پذیری، سفتی گردن، بسته شدن ملاج، سردرد، استفراغ، خواب‌آلودگی، بی‌حالی و کاهش سطح هوشیاری نیز از تظاهرات اولیه این بیماری(Sickness) است. همچنین در ۳۰ درصد موارد تشنج رخ می‌دهد.
وی گفت: تنها راه تشخیص قطعی مننژیت باکتریایی، اخذ مایع مغزی - نخاعی(LP) است که از شمارش سلول‌های خونی، کشت خون، کشت ادرار و کشت نازوفارنکس هم کمک گرفته می‌شود. گاهی اوقات برای تشخیص سایر موارد همراه و عوارض ایجاد شده، از تصویربرداری مغزی نیز استفاده می‌شود.این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران عنوان کرد:
به محض شک بالینی، کودک باید بستری و درمان(Treatment) وریدی با حداقل دو آنتی‌بیوتیک آغاز شود و هیچ تاخیری برای شروع درمان(حتی آماده شدن نتایج مایع مغزی-نخاعی) جایز نیست.
وی بیان کرد: تا ۳ ماه اول تولد استرپتوکوک گروه (B) و پس از آن مننگوکوک، هموفیلوس آنفلوآنزا و پنوموکوک از علل مهم ایجاد مننژیت باکتریایی در این محدوده سنی است. متوسط طول مدت درمان بین ۱۰ تا ۲۱ روز است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.