شیر دادن به نوزاد، مصونیت از بیماری
رئیس اداره مراقبت مرزی و آنفلوانزای وزارت بهداشت گفت: تزریق واکسن آنفلوانزا برای نوزادانی که از شیر مادر تغذیه میکنند لازم نیست. تزریق واکسن آنفلوانزا برای کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند، توصیه نمیشود.
فارس: رئیس اداره مراقبت مرزی و آنفلوانزای وزارت بهداشت گفت: تزریق واکسن آنفلوانزا برای نوزادانی که از شیر مادر تغذیه میکنند لازم نیست.
محمود سروش در خصوص تزریق واکسن آنفلوانزا برای کودکان و شیرخواران اظهار داشت: تزریق واکسن آنفلوانزا برای کودکانی که از شیر مادر تغذیه میکنند، توصیه نمیشود و فقط در صورتی میتوان این واکسن را به نوزاد تزریق کرد که طفل دچار نقص ایمنی و بیماریهای مادرزادی باشد.
وی با بیان اینکه واکسن آنفلوانزا باید از شش ماهگی به بالا تزریق شود، افزود: در یک صورتی میتوان این واکسن را به نوزاد تزریق کرد که طفل دچار نقص ایمنی و بیماریهای مادرزادی باشد؛ البته در این شرایط باید با مشورت پزشک تزریق واکسن صورت گیرد.
مدیر برنامه آنفلوانزا و مراقبت مرزی وزارت بهداشت تصریح کرد: تزریق واکسن آنفلوانزا در شرایطی که کودک هیچ مشکل یا بیماری نداشته، ممکن است عوارضی نظیر اختلالات حرکتی و اختلال بر سیستم عصبی را برای طفل به وجود آورد؛ از این رو هر ساله دستورالعملی مبنی بر اینکه چه گروههای سنی باید از این واکسن استفاده کنند، اعلام میکنیم.
سروش با تأکید بر اینکه برای نوزادان نباید واکسن آنفلوانزا تزریق شود، اظهار داشت: نوزادانی که از شیر مادر تغذیه میکنند و از جثه خوبی برخوردارند، به آنفلوانزا مبتلا نمیشوند ضمن اینکه شیر مادر خاصیت ضدمیکروبی دارد.
مدیر برنامه آنفلوانزا و مراقبت مرزی وزارت بهداشت تصریح کرد: افرادی که مبتلا به آسم و آلرژی هستند همچنین افراد مسنی که بیماریهای دیابت، فشارخون و نقص ایمنی دارند، هر ساله بنابر دستورالعملها میتوانند واکسن آنفلوانزا را تزریق کنند.
وی پیشگیری از بیماری را بهتر از درمان دانست و خاطرنشان کرد: همه افراد باید توجه داشته باشند که واکسن آنفلوانزا به طور ۱۰۰ درصد نمیتواند از بروز این بیماری جلوگیری کند اما با رعایت بهداشت فردی و مسائل بهداشتی تا حد زیادی میتوان از بروز این بیماری جلوگیری کرد.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼