۱۱۴۲۲۷
۲۵۴۹
۲۵۴۹

اصول تربیت کودکان، چه عملکردی بهتره؟

نیازی نیست که او را به تخت‌ خوابش تبعید کنید، حتی اگر می‌دانید که خودتان هم در این شرایط بیماری همین‌کار را می‌کردید.

آب‌ریزش بینی، سرفه‌های مکرر، دل‌درد یا تب شدید در میان نوپایان بسیار خسته‌کننده و آزار دهنده است. بنابراین، از آنجایی‌که قادر به انجام معجزه‌ی خاصی برای بهبود هر‌چه سریع‌تر کودک خود نیستید، کارهای بسیار دیگری وجود دارد که می‌توانید انجام دهید (البته به‌جز تجویزهای پزشک) تا نگرانی‌های خود و درد کودک را تسکین ببخشید.
اجازه دهید بقیه‌ی قوانین را او تعیین کند
نیازی نیست که او را به تخت‌خوابش تبعید کنید، حتی اگر می‌دانید که خودتان هم در این شرایط بیماری همین‌کار را می‌کردید. فقط سعی کنید مراقبش باشید و همه چیز را تحت نظر بگیرید؛ کودکان در ابراز پیام‌های بدنی بسیار ماهر هستند و معمولا وقتی بیمارند، سرعت عمل‌شان کم می‌شود. بنابراین، اگر حالش در حدی خوب است که بازی می‌کند، بگذارید به‌کار خود ادامه دهد. اگر آن‌قدر سست و بی‌حال است که فقط عطسه می‌کند و نمی‌تواند کاری به‌جز گوش دادن به موسیقی و داستان انجام دهد، سعی کنید با او فعالیت‌های آرام‌تری انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که تا 24 ساعت قبل از آن‌که او را از خانه خارج کنید و بیرون بروید، تب نداشته باشد (می‌تواند دمای بدن او را با یک دماسنج ساده‌ی پزشکی اندازه بگیرید).
رژیم غذایی او را مدیریت کنید
اگر دیگران می‌گویند "کسی که سرما خورده است نباید چیزی بخورد و کسی که تب دارد باید غذای زیاد بخورد"، به‌هیچ وجه گوش نکنید. بیماری‌های دوران کودکی نیازمند یک رژیم غذایی غنی هستند؛ سعی کنید با توجه به اشتها و نیاز او غذایش را آماده کنید. اگر میل به خوردن غذا دارد، بدون زور و اجبار، غذایی را که به خوردن آن تمایل دارد به‌صورت غنی در اختیارش بگذارید. اگر دوست دارد برای ناهار پنکیک بخورد، مشکلی نیست. خوردن مایعات نیز بسیار مهم است و اگر کودک شما دچار تب، سرماخوردگی، گلو درد یا برونشیت شده است مصرف مایعات برای او ضروری است. غذاهای حاوی آب فراوان مانند سوپ جوجه، پوره‌ی سیب یا تکه‌های کوچک هندوانه و طالبی رسیده برای رفع نیاز به مایعات مناسب هستند. اگر دچار استفراغ یا اسهال مداوم شده است، مایعات فراوان یا داروی آب‌رسان خوراکی مانند پدیالیت را فراموش نکنید. در مورد گلودرد، می‌توانید از تکه‌های میوه‌ی یخ زده استفاده کنید. اگر کودک به مدت ۲۴ ساعت چیزی نخورد و ننوشید، حتما با پزشک او تماس بگیرید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.