۱۱۸۶۵۳
۵۰۷۲
۵۰۷۲

از شیر گرفتن بچه، زمان مناسب

مادر بایستی کم کم یک وعده یا دو وعده از شیر کودک کم کند و غذاهای دیگری به او بدهد. اگر قصد گرفتن کودک از شیر را دارید توصیه می شود تا ۸ ماهگی این کار را نکنید.

مادر بایستی کم کم یک وعده یا دو وعده از شیر کودک کم کند و غذاهای دیگری به او بدهد.
اگر قصد گرفتن کودک از شیر را دارید توصیه می شود تا 8 ماهگی این کار را نکنید، ولی بین 8 تا 14 ماهگی از شیر گرفتن کودک باید به اتمام برسد. اما آنچه که بسیار مهم است آن است که این عمل هرگز کمتر از دو هفته یا بیشتر از شش هفته نباشد، زیرا در عین حالی که باید به تدریج صورت بگیرد، در مرحله ای باید متوقف شود.برای این امر بهتر است که کودک را از طریق شیر مادر با غذاهای دیگر آشنا کرد. یعنی در حین استفاده از شیر مادر غذاهای دیگر نیز مخلوط شود تا با بو و طعم آن غذا آشنا شود و با توجه به اینکه از 6 ماهگی غذای دیگری به او می دهیم آمادگی استفاده از شیر دیگری را نیز پیدا کند.از آنجایی که شیر تا سال های بعد منبع اصلی و اساسی است بهتر آن است وقتی که تصمیم به گرفتن کودک از شیر داریم آهسته آهسته شیر خشک به غذای او اضافه شود. به این معنا که مادر کم کم یک وعده یا دو وعده از شیر کودک کم کند و غذاهای دیگری به او بدهد. فراموش نشود باید آهسته آهسته زمینه را فراهم کرد.

- معمولاً در هفته اول از شیر گرفتن کودک، مادر مشکلاتی دارد و به همین دلیل رعایت اصولی تحت نظر پزشک ضروری است. اما خوشبختانه بین ده تا چهارده روز چشمه شیر خشک می شود و ناراحتی هایی از قبیل درد و تورم سینه نیز برطرف می شود.

از شیر گرفتن کودکی که با شیر خشک تغذیه شده است
اگر مادری برای تغذیه کودک از شیر خشک استفاده داشته است، بهترین کار این است زمانی که تصمیم دارید کودک را از شیر بگیرید، زمانش می تواند به جای ۸ تا ۱۰ ماهگی، از ۱۰ تا ۱۲ یا ۱۴ ماهگی باشد و بهتر است دو کار انجام شود:
1- آهسته آهسته پنج درصد، پنج درصد آب به شیر اضافه شود و ظرف حدود 20 روز و یا اگر کودک مقاومت می کند ظرف مدت حداکثر 40 روز میزان شیر به حداقل برسد و شیر تبدیل به آب شود. پس کودک از طریق شیشه شیر چیزی جز آب نمی خورد.
۲- در عین حال کودکان از حدود ۱۰ ماهگی آمادگی خوردن آب و شیر را از لیوان دارند که باید قطر لیوان کم باشد و حتی المقدور رنگی باشد. واکنش های کودک نیز طبیعی است و با دادن فرصت به کودک آهسته آهسته کودک، شیشه شیر را کنار می گذارد.بعد از ۱۸ ماهگی بهتر است که شیشه شیر کنار گذاشته شود تا دچار تثبیت دهانی نشود. اگر در آغاز خواب، کودک نیازی به خوردن پستانک داشت ایرادی ندارد و در صورت خواب عمیق پستانک را از دهان او خارج کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.