۱۶۲۴۸۹
۱۰۵۷
۱۰۵۷

چگونه کودک را از خواب بیدار کنیم؟

بیدار کردن کودک بطور شتاب زده باعث ایجاد استرس و مشکلات روحی در وی می‌شود.

بیدار کردن کودک بطور شتاب زده باعث ایجاد استرس و مشکلات روحی در وی می‌شود. شیوا وکیلی روانشناس و مشاور؛ اظهار کرد: تغییر ساعت خواب و بیدار شدن صبحگاهی دانش آموزان خصوصأ کودکان کم سن تر در ایام مدرسه، یکی از مشکلات والدین است که موجب دیر رسیدن دانش آموزان به مدرسه می‌شود.
وی با بیان اینکه رفتار والدین و زود خوابیدن آن‌ها باعث ایجاد الگو پذیری مثبت برای فرزندان می شود، افزود: والدین باید وانمود کنند که خودشان خواب بوده و اگر کودک خوابش نبرد از او خواسته که در تخت خود بماند و برای جلوگیری از ترسیدن کودک از اتاق تاریک، چراغ خواب اتاق را برایش روشن کنید تا بدین ترتیب کودک پس از مدتی با عادت به این روند به تدریج با گذشت زمان در ساعت مشخص به اتاق خوابش رفته تا بخوابد.
وکیلی تصریح کرد: در مورد بیدار کردن کودک بهتر است با نظارت والدین از ساعت زنگ دار استفاده شود و هنگام صبح زمانی که ساعت زنگ زد صبر کنید تا ابتدا فرزندتان به میل خود از خواب بیدار شود ولی در غیر این صورت او را به آرامی از خواب بیدار کنید.
این روانشناس در پایان گفت: روزهای اول برای این اقدام ممکن است کمی سخت باشد و فرزندتان به سختی از خواب بیدار شود اما باید توجه داشت که هرگز نباید کودک را با اضطراب از خواب بیدار کنید و مدام به وی نگویید که دیر به مدرسه می رسی، زیرا این رفتار موجب می شود تا رفتن به مدرسه برای کودک به یک تجربه پر استرس تبدیل شود.
بیدارکردن کودک در هرسنی باید به آرامی انجام شود سعی کنید در نحوه خوابیدن و بیدارشدن فرزندتان تجدید نظر کند با توجه به بازگشایی مدارس بهتر است سعی کنید ساعت خواب انها را تنظیم کنید این امر در الگوی خواب روزانه آن ها تاثیرات مثبتی خواهد گذاشت سعی کنید با لحنی آرام آن ها را از خواب بیدار کنید تا به مدرسه بروند.
یک روان شناس و مشاور بیان کرد: تغییر ساعت خواب دانش آموزان خصوصاً پایه های پایین تر و بیدارکردن آن ها در ایام مدرسه یکی از مشکلات والدین است که در نتیجه موجب دیر رسیدن آن ها به مدرسه می شود و در این بین رفتار پدر و مادر و زود خوابیدن آنها باعث ایجاد الگو پذیری مثبت برای فرزندان است.
والدین باید وانمود کنند که خودشان خواب هستند و اگر فرزند خوابش نمی برد از وی بخواهید گرچه به این کار تمایل ندارد، اما در تخت خود بماند و در صورتی که کودک تنهایی در اتاق تاریک خود می ترسد فقط یک چراغخواب برایش روشن کنید، پس از مدتی کودک به این روال عادت می کند و خودش سرساعت مشخص می خوابد.
در مورد بیدار کردن کودک نیز بهتر است از یک ساعت زنگ دار، البته با نظارت و تنظیم آن توسط والدین استفاده شود و صبح زمانی که ساعت زنگ خورد صبر کنید تا کودک از خواب بیدار شود و آن را قطع کند و اگر نشد او را آرام تکان دهید و بگویید که زمان خواب تمام شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.