۱۶۶۴۰۰
۱۰۲۲
۱۰۲۲

راههای تقویت مغز کودک، چیست؟

کودکان ماشین های طبیعی یادگیری به صورت کامل هستند. شما می توانید با سرگرم کردن آن ها به پرورش اندیشه و تقویت مغز کودک خود کمک کنید.

کودکان ماشین های طبیعی یادگیری به صورت کامل هستند. شما می توانید با سرگرم کردن آن ها به پرورش اندیشه و تقویت مغز کودک خود کمک کنید. به کمک تقابل با جهان و دنیای اطراف شما در جذب اطلاعات بیشتر به آن ها کمک می کنید.

تقویت مغز کودک با تشویق به پاسخگویی
۱- با ارتباط متقابل و تاثیر به کودکان نشان دهید
آنچه اغلب کودکان به آن نیاز دارند عشق و توجه است. یک کودک برای پرورش صحیح نیاز دارد که بداند امنیت دارد و دوست داشته می شود. وقتی کودک تان گریه می کند او را بلند کنید و ببینید که مشکلی ندارد؟ تا زمانی که کودک تان گریه نکند او را سرگرم کنید. در طول روز لبخند بزنید. اغلب به کودک تان لبخند بزنید و آن ها را تحسین کنید تا رشد کنند و یاد بگیرند.
او را در آغوش بگیرید به همراه دیگر کارهای تاثیر گذار، تا کودک تان عشق دوست داشتن شما را احساس کند.
وقتی کودک تان گریه می کند به او اطمینان و آرامش دهید.
۲- از زمان تغذیه برای ارتباط متقابل استفاده کنید
شیردهی چه با شیشه چه به صورت طبیعی با شیر مادر برای به وجود آمدن رشته های محبت با او یک زمان مناسب است. وقتی کودکان متولد می شوند، نمی توانند فاصله زیادی را ببینند، بنابراین در هنگام شیردهی آن ها را مقابل و نزدیک صورت خود بگیرید که بتوانند شما را ببینند و با شما ارتباط و تقابل ایجاد کنند.
شیردهی درسال اول زندگی کودک تان او را مصون نگاه می دارد.
طبق نظر آکادمی طب اطفال آمریکا، شیردهی بهترین منبع ممکن تغذیه برای کودک شما در طول یک سالگی می باشد.
۳- ارتباط چشمی برقرار کنید
کودک شما جهان را از طریق چشم هایشان می شناسند.

وقتی که آن ها به شما نگاه می کنند، یاد می گیرند که مردم چگونه از اعضای بدن خود برای ارتباطات استفاده می کنند.

به وسیله ارتباط چشمی، کودکان دوست دارند وقتی که با آن ها گفتگو می کنید روی صورت شما تمرکز کنند.
۱- با کودک خود صحبت کنید
این ممکن است جالب باشد که با کودکان با لحن کودکانه صحبت کنید، بهتر این است که با لغاتی با آن ها سخن بگویید که بتوانند یاد بگیرند. وقتی کودک شما با لحن کودکانه حرف میزند به او بگویید پسر جذاب، دختر باهوش.
سعی کنید واضح سخن بگویید و مطمئن شوید که بخش ها را کامل ادا می کنید. آنچه که در طول روز انجام می دهید می تواند به یادگیری بیشتر کودکانتان کمک کند.
۲- جملات تان را گسترش دهید
هر چه بیشتر با آن ها صحبت کنید می توانند بیشتر یاد بگیرند. اگر از جملات کوتاه استفاده کنید مثل نکن، او فقط آن را می شنود به جای این از جملات ادامه دار استفاده کنید. با توجه به سن کودکتان جملات را انتخاب کنید.
به فیلم تکیه نکنید وقتی با کودکان صحبت می کنید و متقابلا با آنها در ارتباط هستید نسبتا بیشتر از فیلم و ویدیو یاد می گیرند.
۳- سوال کودکتان را پاسخ دهید
همزمان با بزرگ شدن کودکان سوال هایی از آنها بپرسید که آن ها را به فکر کردن در باره لغات وا می دارد.
قبل از اینکه کودکان بتوانند صحبت کنند با بله یا نه به سوال ها پاسخ می دهند آنها می توانند با جملات بدون فعل پاسخ دهند. هر پاسخ ناقص را برای آن ها تصحیح کنید و همین روش گفتگو را ادامه دهید.
۴- برای کودکان تان بخوانید
کتاب های مناسب سنی را انتخاب کنید که روشن و رنگارنگ هستند، سپس بنشینید و آن ها را با کودک خود بخوانید.
همچنین به تصاویر اشاره کنید و صداهای مناسب را بسازید. به عنوان مثال، هر یک از صداهای حیوانات را که در کتابی در مورد حیوانات ایجاد می شود را ایجاد کنید.
۵- برای کودک تان آواز بخوانید

یک راه دیگر که کمک می کند به گسترش زبان این است که در طول روز با صدای آرام برای کودک تان آواز بخوانید. آن ها نیاز به خواندن شعر های واقعی ندارند تنها در باره کار هایی که انجام می دهید آواز هایی بخوانید. خواندن به افزایش مهارت های زبانی کودک کمک می کند. بنابراین این کار آنها را تشویق می کند که لغات بیشتری یاد بگیرند.

کمک به نوزادان در تعامل با جهان
۱- انتخاب بافت ها و جنس های مختلف اسباب بازی
به کودکان اجازه دهید با اسباب بازی هایی با جنس های مختلف بازی کنند. شما می توانید آنها را تشویق کنید که با اشیای امن در اطراف خانه بازی کنند. کودک شما اطلاعاتی را هنگام لمس و بازی با این موارد به دست می آورد.
سعی کنید زمانی برای کودکان تان در خارج از خانه اختصاص دهید در معرض قرار دادن آن ها در محیط های متفاوت تجربیات متفاوت مغز آن ها را قوی می کند. همچنین وقت هایی را برای قوی کردن گردن و ماهیچه های پشت اختصاص دهید.
۲- اسباب بازی هایی را تهیه کنید که به مهارت های مکانیکی آن ها کمک می کند
بچه ها نیاز دارند با متحرکات درشت و کوچک تمرین کنند برای به دست آوردن مهارت های مکانیکی.
چیز هایی شبیه اسباب بازی های دسته بندی شده و بلاکه شده به بچه ها کمک می کند که خیلی سریع و مشتاقانه کار کنند. وقتی کودک شما بزرگتر شد اسباب بازی های متحرک و توپ ها به تحرک او کمک می کند.
۳- نشانه های کودک شما در منزل
زمانی که کودک شروع به حرکت کردن و سینه خیز رفتن می کند یک مکان امن برای اکتشافاتش به او بدهید.
مکاشفه به آن ها محیط اطراف را می شناساند. آن ها مکان های مسدود شده ای را درست می کنند که برای تقویت هوش فضایی علم هدایت ریاضی و ورزش مفید است مطمئن شوید هر آنچه که کودک تان می تواند در دهان بگذارد را برداشته اید از جمله مواد شیمیایی پاک کننده منزل و لوازم آرایش.
۴- به آن ها اجازه دهید که کمی کثیف شوند
کودکان دوست دارند در اطراف چیز های کثیف بازی کنند. به آنها شانس اکتشاف در چنین مکان هایی را به صورت کنترل شده بدهید. نقاشی با دست و انگشت همچنین بازی با گل، شن، آب و چیز های مختلف. البته به دقت آن ها را کنترل کنید
۵- اسباب بازی را به وان حمام ببرید
زمان حمام کردن، زمان خوبی برای یادگیری در مورد چیزهایی مانند چگونگی پر شدن فنجان است.
به این ترتیب شما مجبور نیستید به طور جدی به فرزندتان این چیز ها را آموزش دهید، فقط اسباب بازی ها را در وان حمام بگذارید.
به عنوان مثال، با یک سری فنجان اکثر بچه ها شروع به ریختن آب به عقب و جلو می کنند که به کودک شما کمک می کند تا چیزهایی مثل حجم و گرانش را یاد بگیرد.
۶- آن ها را در فروشگاه مواد غذایی سرگرم کنید
از زمان خرید مواد غذایی خود برای تعامل با کودکت ان استفاده کنید.
مثلا میوه های مختلفی بردارید، برای مثال اسم آن ها را بگویید و اجازه دهید کودک شما آن ها را قبل از قرار دادن در سبد خود، لمس کند.
همچنین می توانید قبل از اینکه میوه ها را داخل سبد بگذارید، شمردن را از این طریق به او یاد بدهید و یا اینکه بگویید با هر کدام چه کارهایی را می خواهید انجام دهید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.