۱۷۹۶۲۷
۱۱۵۰
۱۱۵۰

تنبلی چشم در کودکان، سنین غربالگری

در سال‌های اخیر با توجه به پیشگیری‌های انجام شده، شیوع تنبلی چشم کاهش یافته است.

رئیس انجمن اپتومتری ایران با اشاره به لزوم غربالگری تنبلی چشم کودکان دو بار قبل از دوران مدرسه گفت: در سال‌های اخیر با توجه به پیشگیری‌های انجام شده، شیوع تنبلی چشم کاهش یافته است.
علی میرزاجانی در مورد تنبلی چشم(Amblyopia) اظهارداشت: به والدین توصیه می‌کنیم اگر فرزند زیر سن مدرسه دارند، حتما یکبار در سه سالگی و یکبار در شش سالگی و بدو ورود به مدرسه، توسط یک اپتومتریست یا چشم پزشک معاینه تخصصی شود.
وی افزود: همکاران ما در غربالگری بینایی تلاش می‌کنند و در سنجش‌های بینایی با دید گرفتن یا با استفاده از دوربین‌هایی که عکس از چشم می‌گیرند و بیماری‌های چشمی را غربال می‌کنند، و این افراد کمک می‌کنند که آمار اختلالات بینایی(Visual disturbances) در کل کشور پایین آید.
رئیس انجمن اپتومتری ایران ادامه داد: تمام غربالگری‌هایی بینایی توسط دولت‌ها و حکومت‌ها انجام می‌شود، برای اینکه شیوع اختلالات بعدی که می‌خواهد هزینه ایجاد کند را کم کند اما هیچ تضمینی به سلامت خود آن فرد نیست و اینجا قطعا بعضی از افراد ممکن است مراجعه کنند و تشخیص اشتباه داده شود، به همین توصیه ما این است که علاوه بر اینکه افراد در غربالگری‌ های بینایی شرکت می‌کنند، یکبار هم در سه سالگی و یکبار در شش سالگی معاینه تخصصی و کامل چشم توسط اپتومتریست یا چشم‌پزشک انجام شود.
میرزاجانی با اشاره به اینکه با این اقدام شیوع اختلالات بعدی چشمی در جامعه نیز کاهش می‌یابد، افزود:آمارهای تنبلی چشم را بهزیستی دقیق اطلاع دارد ولی به طورکلی برخی از تحقیقات در استان‌های مختلف نشان می‌دهد آمار تنبلی چشم در ایران مشابه جهان بوده و در سالهای اخیر با توجه به پیشگیری‌های انجام شده، شیوع تنبلی چشم شبیه کشورهایی است که پیشرفته بوده و تحت کنترلند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.