۱۸۸۸۰۷
۹۷۹
۹۷۹

روش های تنبیه کودک، موارد نامناسب

خیلی از پدران و مادران برای فرزند پروری و ایجاد تغییر در رفتار های کودک خود از روش های غلط تربیتی استفاده می کنند.

خیلی از پدران و مادران برای فرزند پروری و ایجاد تغییر در رفتار های کودک خود از روش های غلط تربیتی استفاده می کنند. در صورتی که کودک را به روش های غلط تنبیه کنید به طور حتم بر روی روحیه کودک اثر منفی می گذارید. در صورتی که نوع تنبیه به درستی انجام نشود ممکن است کودک بزهکار بشود ، و نکات مثبت در کودک از بین برود.ممکن است در ابتدای این مقاله و با خواندن نام تنبیه بدنی شما در ذهن خود به فکر تنبیه بدنی افتاده اید ، اما صرفاً تنبیه بدنی کودک باعث بزهکاری کودک نمی شود.
برخی از انواع تنبیه ها وجود دارد که هرگز نباید برای تربیت کودکاز آنها استفاده کرد مانند :
- تحقیر کودک
- اهانت به کودک
- در صحبت کردن با کودک از کلمات مؤدبانه استفاده کنید
- با طعنه با کودک صحبت نکنید

گاهی اوقات پدر و مادر سعی می کنند به این روش ها یا با کنایه با کودک صحبت کنند و مشکل را حل کنند در حالی که استفاده از روش های گفته شده در بالا نتایج بدی مانند لجاجت , گستاخی کودک را منجر می شود.کودکانی که در آینده دچار مشکلات شخصیتی می شوند در کودکی درگیر تنبیه های نامناسب مانند اهانت و کتک از طرف پدر و مادر مواجه بوده اند. والدین کودک بعد از اینکه به روش های غلط تربیتی با کودک برخورد کردند و به یک بن بست تربیتی رسیدند به دنبال راه چاره می گردند.

تنبیه بدنی کودک:
به نظر شما کدام راه بهتری برای مجاب کردن کودک به ایجاد نظم می باشد؟ آیا تنبیه بدنی بهترین راه است؟
برخی والدین کف دست کودک را با چوب یا کمربند ضربه می زنند یا با کمربند به باسن کودک ضربه می زنند.
این تنبیه ها در آینده کودک تأثیر منفی می گذارد.
برخی از کودکان که در کودکی دچار آزارهای جسمی شدیدتری می شوند در آینده دچار مشکلات روانی شدیدتری می شوند.
تنبیه بدنی کودک با روح و روان کودک بازی می کند و کودک را دچار سندروم استرس می کند.

تنبیه به شیوه تحقیر در جمع

برخی از پدر و مادران از کودک توقع دارند مانند بزرگسالان رفتار کنند. این یکی از روش های تحقیر کردن کودک در جمع است که به کودک آسیب می زند.این والدین گاهی در جمع از کلمات انتقادی استفاده می کنند و یا با نگاه کردن کودک را تحقیر می کنند ، به نوعی از یکی از روش های تحقیر کودک استفاده می کنند.این تنبیه ها خطرات طولانی مدت و زیان آوری دارند و به عزت نفس کودک آسیب می زند.

تنبیه کودک با برخی ابزار
حتماً با موارد استفاده از سس تند در آشپزی آشنایی دارید ، مردم از این سس برای طعم دهی به غذاهایشان استفاده می کنند.

اما بد نیست بدانید این ماده یکی از ابزارهای تربیتی برخی والدین است! برخی پدران و مادران از این ماده برای جلوگیری از دروغ گفتن ، غیبت کردن و یا گفتن کلمات بد در کودکان استفاده می کنند.اگر این کار را به طور منظم برای اصلاح کودکتان انجام دهید, ممکن است کودک دچار تورم و سوختگی در مری و خفگی شود ، ممکن است کودک دچار آلرژی نیز بشود.

تنبیه کودک با دوش آب سرد
چه طور ممکن است دوش آب سرد را به عنوان تنبیه انجام داد؟
خوب، کودکان از لحاظ رشد در آب سرد در آب مورد استفاده قرار نمی گیرند. مجبور کردن آن ها برای دوش سرد باعث می شود که متحمل ذات الریه و ناخوشی های دیگری شوند. آن ها آب گرم، خوب و آرامش بخش را ترجیح می دهند. همچنین، در برخی موارد، آن ها ممکن است بعد ها از دوش گرفتن در زندگی شان بترسند، چون مادرشان آن ها را وادار می کرد که برای تنبیه حمام بدی داشته باشند .
چگونه کودکان خود را تنبیه می کنید؟
- سس تند روی زبانشان می ریزید
- کتک می زنید
- آنها را به حمام سرد می برید
- به آنها "وقت تمام" می دهید
- اگر نمی دانید که این تنبیهات چه عوارض دارند پس بهتر است بچه نداشته باشید !
عواقب تنبیه کودکان با دوش آب سرد

والدینی که در انضباط کودکان ناتوان هستند، با شدیدترین مجازات هایی که می توانند کودکانشان را مجازات می کنند. مگر اینکه آن ها روش هایی پیدا کنند که فرزندانشان را بدون به خطر انداختن آسیب رساندن، آسیب های روانی، و یا حتی کشتن آن ها، اصلاح کنند، آن ها ادامه زندگی خود را با پرورش کودکان نامناسب ادامه خواهند داد. اینها روش هایی بود که بسیاری از والدین استفاده می کرده اند، چه عالی می شود که حتی برای تنبیه کردن کودکانمان نیز به متخصص مراجعه کنیم و مشورت نماییم.

کلام آخر:
کودکانی که تنبیهات بدنی می شوند نسبت به زندگی دلسرد می شوند و به موجودی شکست خورده تبدیل می شوند و به دلیل از دست دادن قدرت روحی خود به سمت بزهکاری کشیده می شوند و آینده خود را به بدترین مسیرها سوق می دهند. در نهایت بدانید که تنبیه وسیله ای برای فرونشاندن خشم نیست بلکه یک عامل تربیتی است که اگر درست استفاده نشود نتیجه ای معکوس و اثرات منفی جبران ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.