۱۸۹۷۷۴
۷۷۲
۷۷۲

بیش فعالی کودکان، تاثیر تغذیه مادر

تغذیه ی مادر در دوران بارداری بر روی تکامل سیستم عصبی جنین تاثیر گذار می باشد.

در جدیدترین مطالعه ی صورت گرفته در زمینه ی اهمیت تغذیه مادر در دوران بارداری نتایج نشان داده اند که مصرف غذاهای پرچرب و شیرین در دوران باردراری می تواند باعث ابتلای جنین به اختلال بیش فعالی گردد.
دکتر ادوارد بیکر از دانشکده ی کینگ لندن این پژوهش را در مجله ی روانشناسی و روانپزشکی انگلستان منتشر نمودند.
بر طبق گزارش انجمن سلامت روان امریکا، اختلال هدایتی یک اختلال رفتاری در کودکان و نوجوانان است که کودک از قوانین اجتماعی، اساسی تخطی می نماید. کودک ممکن است به آزار اطرافیان خود بپردازد، و یا ممکن است به اموال اطرافیان خود خسارت وارد نماید. کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلال هدایتی ممکن است رفتارهای متقلبانه ای از خود بروز دهند، این افراد ممکن است به راحتی دروغ بگویند و یا دزدی کنند.
از دیگر رفتارهای کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلال هدایتی در رفتن از مدرسه می تواند باشد. دکتر بیکر و همکاران بر این باورند که اختلال هدایتی اغلب همراه با اختلال بیش فعالی در کودکان است.
در برخی از مطالعات صورت گرفته نتایج نشان داده اند عوامل مختلفی می تواند در ایجاد اختلال هدایتی و بیش فعالی در کودکان و نوجوانان تاثیر گذار باشد. تغذیه از جمله این عوامل است.
تغذیه ی مادر در دوران بارداری بر روی تکامل سیستم عصبی جنین تاثیر گذار می باشد. مکمل های غذایی برای کودکان می تواند به کاهش احتمال بروز بیش فعالی و اختلال هدایتی کمک نماید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.