۲۰۲۷۳۷
۶۷۷
۶۷۷

جلوگیری از چاقی کودکان، مثل بریتانیایی ها باشید

جامعه پزشکان کودک بریتانیا در گزارش جدید خود توصیه می‌کند که برای پیشگیری از ابتلا به چاقی مفرط کودکان و نوجوانان بین ۲ تا ۱۸ سال را باید هر سال وزن کرد.

جامعه سلطنتی پزشکان کودک بریتانیا در گزارش جدید خود توصیه می‌کند که برای پیشگیری از ابتلا به چاقی مفرط کودکان و نوجوانان بین ۲ تا ۱۸ سال را باید هر سال وزن کرد. در این گزارش هشدار داده می‌شود که اگر روند فعلی در انگلستان ادامه یابد تا سال ۲۰۳۰ حدود ۲۳ درصد از پسران یازده ساله دچار چاقی مفرط خواهند شد که ۱۳ درصد از سال ۲۰۱۶ بیشتر است. این رقم در فقیرترین مناطق بریتانیا حتی ممکن است به بالای ۳۰ درصد برسد.در این گزارش در مورد دختران آماری ارائه نشده است.
جامعه سلطنتی پزشکان کودک بریتانیا گفت چاقی مفرط کودکان یک «اولویت بهداشت عمومی» است و از پزشکان عمومی و خانواده خواست هر سال کودکان و نوجوانان را وزن کنند. در حال حاضر در برخی از مقاطع تحصیلی از جمله کودکان ۵ تا ۶ و ۱۰ تا ۱۱ ساله وزن و قد دانش آموزان اندازه‌گیری نمی‌شود.
یک سخنگوی جامعه سلطنتی پزشکان کودک بریتانیا گفت:«خواهان آن هستیم که اندازه‌گیری وزن و قد کودکان در بخش‌های اولیه ارائه خدمات درمانی تقویت شود. نقش پزشک خانواده بسیار مهم است چون کودکان به هر حال به این پزشکان مراجعه می‌کنند.»
«در عین حال اندازه‌ گیری وزن کودکان باید در تمامی بخش‌ها و مقاطع خدمات درمانی نهادینه شود و اطلاعات مربوط به وزن کودکان در دسترس تمامی کارکنان خدمات درمانی کشور قرار بگیرد.» در این گزارش در عین حال هشدار داده می‌شود که مادرانی که دچار چاقی مفرط هستند، سیگار می‌کشند و به نوزاد خود شیر نمی‌دهند از عوامل مهم افزایش مرگ و میر کودکان هستند.
آمارها نشان می‌دهند که در این زمینه انگلستان و ولز از کشورهایی که از نظر اقتصادی وضعیت مشابهی دارند به شدت عقب افتاده و تعداد مرگ و میر کودکان از متوسط اروپایی ۳۸ درصد بیشتر است. اگر با این وضعیت مقابله نشود تا سال ۲۰۳۰ مرگ و میر کودکان ۱۴۰ درصد افزایش خواهد یافت.
گزارش جامعه سلطنتی پزشکان کودک بریتانیا هشدار می‌دهد که زنان بریتانیایی به نسبت سایر کشورهای اروپایی هنگام بارداری بیشتر سیگار می‌کشند، کمتر از دیگران به نوزاد خود شیر می‌دهند و احتمالا ابتلای آنها به چاقی مفرط بیشتر است. تمام این عوامل در مرگ زودرس نوزادان و کودکان موثرند. در این پژوهش وضعیت بریتانیا با ۱۵ کشو راروپایی دیگر مقایسه شده که نرخ مرگ و میر کودکان در آنها ۲.۷۵ در هر هزار نفر است در صورتی که در انگلستان و ولز ۳.۸ در هر هزار نفر است.
کارشناسان می‌گویند یافته‌های این گزارش باید «زنگ خطرها را به صدا درآورد» و پروفسور راسل وینر رییس جامعه سلطنتی پزشکان کودک بریتانیا نیز تاکید کرد که این پژوهش نشان می‌دهد دستاوردهای پزشکی بریتانیا در اکثر زمینه‌های بهداشت عمومی از سایر کشورهای اروپایی پایین تر است. او افزود:«اگر این وضعیت ادامه پیدا کند در دهه آینده انگلستان از کشورهای دیگر بیشتر عقب خواهد ماند و تامین سلامت در سالهای اولیه زندگی کودکان برای اینکه در دوران بلوغ زندگی سالم و پربارتری داشته باشند سخت تر خواهد شد.»
«این گزارش خطرها در چشم انداز را به خوبی نشان می‌دهد ولی این روند اجتناب پذیر است. اگر اقدامات جدی صورت بگیرد می‌توان تک تک این روندها را معکوس کرد.» این گزارش در عین حال هشدار می‌دهد که تا سال ۲۰۳۰ به احتمال زیاد نارسایی‌های روحی روانی ۶۳ درصد و تعداد مراجعات به اورژانس نیز حدود ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت.
نایجل ادوارد مدیر نوفیلد تراست، یک پژوهشکده مستقل در زمینه بهداشت گفت:«این گزارش برای همه کسانی که نگران آینده بخشی از کودکان و آسیب پذیرترین اعضای جامعه هستند یک زنگ خطر جدی است.» «این گزارش ضمن تشریح اقدامات ضروری برای بهبود سلامت کودکان به خوبی نشان می‌دهد که اگر سیاستمداران بهداشت کودکان را جدی نگیرند چه آینده بدی در انتظار ماست.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.