۲۰۳۴۸۴
۸۱۷
۸۱۷

علت اوتیسم در کودکان، تقصیر واکسیناسیون است؟

سرپرست مرکز اوتیسم می‌گوید سیاست ما در مورد واکسیناسون مشابه سایر سازمان‌های معتبر بهداشتی مانند سازمان بهداشت جهانی است.

واکسیناسیون و اوتیسم در بیشتر اوقات در کنار هم می‌‌آیند و بسیاری به اشتباه فکر می‌کنند که این دو رابطه عکس دارند. بررسی ۱۰ مطالعه همزمان که بیش از یک میلیون کودک در آن شرکت داشتند، نشان می‌دهد واکسیناسون نه تنها موجب ابتلا به اوتیسم نمی‌شود، بلکه تزریق واکسن MMR ریسک ابتلا به اوتیسم را هم کاهش می‌دهد.

واکسیناسیون و اوتیسم
واکسن MMRدر یک مطالعه در سطح وسیع که بیش از ۱/۲ میلیون کودک در آن بررسی شدند نشان داد که تزریق واکسن موجب ابتلا به اوتیسم نمی‌شود. این باور پیش از این وجود داشت که تزریق واکسن در نوزادان موجب افزایش ریسک ابتلای کودکان به اوتیسم می‌شود. با این حال نتایج این تحقیقات نشان داد ایمن سازی موجب کاهش ریسک شیوع اوتیسم در کودکان می‌شود به ویژه واکسن MMR یا همان واکسن سه گانه سرخک، سرخجه و اوریون.
این فرا تحلیل (Meta-analysis) که نتایج حاصل از مطالعات متعدد پیشین را تجزیه تحلیل می‌کند. با افزایش اندازه نمونه به ۱.۲۶۶.۳۲۷ کودک دانشمندان می‌توانند نتیجه دقیق‌تری نسبت به یک مطالعه بگیرند.
واکسیناسیون و اوتیسمراب رینگ (Rob Ring) سرپرست علمی تحقیقات مربوط به اوتیسم می‌گوید:
این تجریه و تحلیل تایید بهتری برای عدم ارتباط بین واکسیناسیون و اوتیسم ارائه می‌دهد که مجامع بهداشتی تا به حال با آن سر و کار داشته است.
سرپرست مرکز اوتیسم می‌گوید سیاست ما در مورد واکسیناسون مشابه سایر سازمان‌های معتبر بهداشتی مانند سازمان بهداشت جهانی است. ما به والدین توصیه می‌کنیم با پزشک خود همکاری کنند تا اطمینان حاصل کنند فرزندشان از مزایای ایمن سازی در برابر انواع بیماری‌های قابل پیشگیری شایع در کودکان بهره‌مند شود.
نویسندگان این پژوهش از دانشگاه استرالیا برخی از یافته‌های خود را به صورت خلاصه ارائه کرده‌اند.
- هیچ رابطه‌ای بین واکسیناسیون و اوتیسم وجود ندارد.
- هیچ رابطه‌ای بین واکسیناسیون و ASD (اختلال طیف اوتیسم) وجود ندارد.
- هیچ رابطه‌ای بین اوتیسم و ASD با واکسن MMR (سرخک، سرخجه و اوریون) وجود ندارد.
- هیچ رابطه‌ای بین اوتیسم و ASD با ماده نگهدارنده thimerosal وجود ندارد.
- هیچ رابطه‌ای بین اوتیسم و ASD با جیوه وجود ندارد.
محققان از اصطلاح اوتیسم برای اشاره به اختلالات اوتیستیک استفاده می‌کنند اصطلاحی که به طور کلی برای کسانی که شدیدترین حالت در طیف اوتیسم قرار دارند اشاره می‌کند.
مایکل روسانوف (Michael Rosanoff) مدیر ارشد تحقیقات بهداشت عمومی می گوید:
فرا تحلیل یا متا آنالیز یک روش پژوهشی بسیار دقیق است که کیفیت داده‌ها را در میان مطالعات متعدد ارزیابی می‌کند و از داده‌هایی با بالاترین کیفیت برای به دست آوردن یک تصویر از رابطه بین عوامل بالقوه خطر و اوتیسم استفاده می‌کند.
کودک مبتلا به اوتیسمهرچند نتایج این مطالعات ممکن است به طور ۱۰۰ درصد صحیح نباشد اما با درصد بسیاری بالایی نشان می‌دهد نگرانی والدین از واکسیناسیون کودکان بی مورد است و تزریق واکسن در کودکی می‌تواند از ابتلا به بسیاری از بیماری‌های شایع جلوگیری کند.
کودکان معمولا بعد از تزریق واکسن ممکن است با عوارضی مانند تب یا حتی تشنج مواجه شوند به همین دلیل تزریق واکسن باید در مراکز معتبر بهداشتی صورت بگیرد، همچنین اگر این کار صبح انجام شود بهتر است، چون در طول روز اگر کودک شما دچار تب یا هر واکنش دیگری شد، می‌توانید خیلی زود تشخیص دهید، معمولا متخصصان داروهایی برای کاهش تب تجویز می‌کنند که می‌تواند از مشکلات بعدی جلوگیری کند. والدینی که پس از تزریق واکسن متوجه تغییر قابل توجهی در عملکرد و رفتار فرزندشان می‌شوند، باید بلافاصله به پزشک اطفال خود گزارش دهند.

منبع: کودکت

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.