راه رفتن کودک، علائم در ماه های مختلف
فرزند شما در اوایل ۶ ماهگی با علائمی نشان می دهد که آماده راه رفتن است. آیا کودک شما به زودی راه می رود؟
فرزند شما در اوایل ۶ ماهگی با علائمی نشان می دهد که آماده راه رفتن است. آیا کودک شما به زودی راه می رود؟ در ادامه نشانه هایی که باید به آن ها توجه کنید آمده است. در ادامه پیرامون این موضوعات مطالعه خواهید کرد: علائم راه رفتن کودک در ۶ الی ۹ ماهگی، علائم راه رفتن کودک در ۹ الی ۱۲ ماهگی، علائم راه رفتن کودک در ۱۲ الی ۱۸ ماهگی.
علائم راه رفتن کودک در 6 الی 9 ماهگی
در این سن کودک یاد می گیرد بدون کمک، بدن خود را بلند کند سپس شروع به سینه خیز رفتن می کند. بعضی از کودکان سینه خیز نمی روند و مستقیما راه رفتن را می آموزند، اما بعضی مواقع بر می گردند و سینه خیز می روند. این مرحله مهمی از زندگی کودک قبل از راه رفتن است بنابراین توجه به آن اهمیت فراوان دارد. اگر فرزندتان پیش از این کمی بلند می شد و سینه خیز می رفت، احتمال دارد در مرحله بعدی راه برود.
همین نشانه ها در کودکانی که در اواخر ۶ الی ۹ ماهگی هستند هم وجود دارد، با این وجود قاعده ثابتی نیست و منحصر به فرد بودن هر کودک ممکن است باعث متفاوت بودن و غیر قابل پیش بینی بودن این نشانه ها شود، اما اگر کودک تان نمی تواند در ۹ ماهگی بدون نیاز به کمک بلند شود باید با پزشک اطفال مشورت کنید.
علائم راه رفتن کودک در 9 الی 12 ماهگی
در این بازه سنی کودک شروع به کشیدن خودش به طرف بالا کرده تا بایستد و در این حال اثاث خانه را محکم می گیرد. او قادر است هر دفعه برای چند ثانیه بدون نیاز به کمک بایستد و می آموزد بعد از ایستان چگونه بنشیند. او همچنین شروع به گشتن می کند (در حالی که چیزی را محکم برای حفظ تعادل گرفته است، راه می رود).
علائم راه رفتن کودک در 12 الی 18 ماهگی
کودک که اکنون به دلیل تاتی کردن در اطراف، کودکی نوپا نامیده می شود؛ می تواند راه برود، اگر چه احتمالا با پای لرزان و بدون تعادل این کار را انجام می دهد. اگر فرزندتان تا ۱۵ ماهگی راه نرفت با پزشک اطفال در این باره مشورت کنید. البته نیازی به نگرانی نیست و این امری طبیعی می باشد، اما ۱۵ ماهگی زمان مناسبی برای بررسی این موضوع است و در صورتی که در این مورد مشکلی وجود داشته باشد به موقع از وجود آن اطلاع پیدا می کنید.
به خاطر داشته باشید بعضی از کودکان به طور طبیعی نسبت به دیگران محتاط تر هستند و زمانی که به خوبی آمادگی پیدا کردند شروع به راه رفتن می کنند. حتی ممکن است متوجه نشوید که کودک تان محتاط است، برای مثال یک کودک محتاط ممکن است چند قدم به اینجا و آنجا بردارد اما مسافت طولانی را طی نکند چون احساس می کند تعادل ندارد، در حالی که کودک دیگری راه می رود و اگر هم به زمین بخورد اهمیت نمی دهد.
منبع:
دانشنامه فرزند
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼