۳۴۸۷۶
۳۱۷۲
۳۱۷۲

مقدمه بیماری دیابت، سوء تغذیه در کودکان؟

معاون بهداشتی دانشگاه شهید بهشتی گفت:‌ در صورتی که سو تغذیه و چاقی دیر تشخیص داده شود،‌ عوارض بسیاری از جمله دیابت ،‌مشکلات مفصلی و چشمی را برای این دسته از کودکان در بر خواهد داشت.

ایرنا: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سوءتغذیه ناشی از پرخوری را مهم ترین مشکل کودکان ایرانی عنوان کرد و گفت:‌ درصورتی که سو تغذیه و چاقی دیر تشخیص داده شود،‌ عوارض بسیاری از جمله دیابت ،‌مشکلات مفصلی و چشمی را برای این دسته از کودکان در بر خواهد داشت.

'احمد رضا فرسار' روز سه شنبه در نشست خبری هفته بسیج همگانی تغذیه سالم، افزود: تشخیص دیرهنگام چاقی و سوءتغذیه در کودکان، ضمن تحمیل هزینه های سنگین به خانواده، درمان آن را نیز سخت می کند.

وی اظهارداشت:درمان این مشکل باید به شکل تیمی با حضور مددکاران اجتماعی ، روانشناسان، پزشکان و متخصصان تغذیه صورت گیرد که همین مساله هزینه بالایی به خانواده و جامعه تحمیل می کند.

این کارشناس بااشاره به اینکه امید به زندگی در میان تمامی اقشار از جمله کودکان افزایش یافته، افزود:در حال حاضر مهم ترین معضل بهداشتی کشور، سوءتغذیه و چاقی است.

وی، کم تحرکی‌، استفاده از خودرو برای رفت و آمد،‌ استفاده بیش از حد کودکان از بازی های رایانه ای و تماشای تلویزیون، رژیم غذایی نادرست و افزایش مصرف فست‌فودها را از جمله عوامل سوءتعذیه و چاقی عنوان کرد.

این مسوول، جامعه هدف و تحت پوشش طرح دانشگاه شهید بهشتی را یک جمعیت ۱۰ میلیون نفری عنوان کرد و اضافه کرد: براساس برنامه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این هفته، نحوه تغذیه صحیح و پیشگیری از سوء تغذیه و چاقی در مراکز و خانه های بهداشتی، ‌مدارس و مهدهای کودک آموزش داده خواهد شد.

فرسار اظهار داشت:تاکنون ۵۰ هزار نسخه بروشور آموزشی در زمینه تغذیه صحیح برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی توزیع شده که ۶۰ هزار نسخه دیگر از آن به زودی در مدارس و مراکز آموزشی و همچنین بهداشتی توزیع خواهد شد.

فرسار تصریح کرد:‌ روند چاقی در دنیا و همچنین در کشور روز به روز در حال افزایش است. چاقی جدا از معضلاتی که برای فرد در بر دارد منجر به معضلات و بیماری‌های دیگری از جمله دیابت، قلبی عروقی و فشار خون و همچنین دردهای مفاصلی در انسان می‌شود.

وی گفت:براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت و درمان، ۴۰ درصد مردان و ۵۲ درصد زنان ۱۵ تا ۶۴ سال دچار اضافه وزن و چاقی هستند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با بیان اینکه برنامه بسیج کشوری اطلاع رسانی و آموزش همگانی تغذیه صحیح با محوریت پیشگیری از اضافه وزن و چاقی برای نخستین بار از ۳ تا ۱۰ اسفند اجرا می‌شود، گفت:‌ برهمین اساس جشنواره غذا در مراکز بهداشتی و مدارس برپا خواهد شد.

فرسار گفت:‌این طرح در تمامی خانه ها و مراکز بهداشت، فرهنگسراها، مدارس و مهدهای کودک‌ سراسر کشور اجرا می شود.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.