عوامل موثر در بیش فعالی کودکان، سوء تغذیه مادر در دوران بارداری
سوء تغذیه مادر در طول بارداری یکی از عوامل مؤثر در بیشفعالی کودک است که باید در این راستا مادر اقدامات لازم برای جلوگیری از بروز این مشکل را انجام دهد.
سوء تغذیه مادر در طول بارداری یکی از عوامل مؤثر در بیشفعالی کودک است که باید در این راستا مادر اقدامات لازم برای جلوگیری از بروز این مشکل را انجام دهد.
یک روانشناس گفت: از دیگر عوامل مؤثر در بروز بیشفعالی کودکان، خونریزی در دوره بارداری، مسمومیت، بیماری های واگیردار، استفاده از الکل و مشروب و محرکها هستند که مادران باید با مراقبت های ویژه از خود در راستای سالم بودن کودک خود تلاش کنند.
عزیزخانی افزود: کمبود اکسیژن نوزاد هنگام عمل زایمان و زایمان زودهنگام نیز می تواند باعث بیش فعالی کودک شود و به همین دلیل مراحل مختلف شکلگیری کودک در دوران بارداری و هنگام تولد نوزاد نیاز به دقت بسیاری دارد تا در به دنیا آمدن نوزاد اختلالی به وجود نیاید.
وی با اشاره به اینکه مادر یا مربی مهدکودک میتوانند از طریق مشاهده رفتار کودک در همان ابتدای زندگی، این عارضه را تشخیص دهند، یادآور شد: شخص مربوطه در هنگام مشاهده رفتارها در کودک باید با یک متخصص مشورت کند که عمده ترین رفتارهای در کودک بیش فعال بینظمی، پرتحرک بودن، عکسالعمل سریع، ضعف در نطق، عدم تمرکز، بازی گوشی، پرحرفی، ناپختگی اجتماعی، سردرگمی و گیجی در حرکت هستند که مادر یا مربی کودک در هنگام مشاهده آن می توانند با نشان دادن عکسالعمل درست کودک را برای ادامه زندگی آرام راهنمایی کنند.
این روانشناس با بیان اینکه برخورد والدین و مربی با کودک بیش فعال از مهمترین نکاتی است که کودک را در زندگی سالم موفق خواهد کرد،خاطر نشان کرد: استفاده از وسایل قابل لمس، مادی و حسی برای دریافت اطلاعات لازم کودک، در طول آموزش برای کودک، انتقاد و خرده نگرفتن از کودک با ارتکاب یک خطا یا اشتباه، استفاده از یک ساعت زنگدار در ساعات درس به دلیل درک زمان توسط کودک و ایجاد انگیزه برای تنظیم وقت خویش به صورت فعال نمونهای از برخوردهای والدین و مربی هستند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼