اضطراب و نگرانی در کودکان، چه عواقبی در آینده دارد؟
کودکانی که در حدود سن هفت سالگی در معرض غم و اندوه و نگرانی قرار میگیرند در سنین بالاتر بیشتر مستعد ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی هستند.
ایسنا: پزشکان در یک مطالعه جدید ادعا کردهاند رفتارهای احساسی در دوران کودکی با افزایش احتمال ابتلا به بیماری قلبی در سنین بالاتر و دوران میانسالی به ویژه در زنان، مرتبط است.
به گزارش سرویس سلامت ایسنا، در این آزمایشها معلوم شد کودکانی که در حدود سن هفت سالگی در معرض غم و اندوه و نگرانی قرار میگیرند در سنین بالاتر بیشتر مستعد ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی هستند.
به گزارش بی بی سی، این پزشکان میگویند: در عوض کودکانی که در سنین خردسالی بیشتر و بهتر مورد توجه والدین قرار میگیرند و دوران کودکی شادتری دارند، در دوران بزرگسالی کمتر با خطر ابتلا به امراض قلبی و عروقی مواجهند.
متخصصان آمریکایی در این مطالعه روی ۳۷۷ فرد بالغ مطالعه کردند که تمام آنها از دوران کودکی خود تحت بررسی و آزمایش بودهاند. نتایج آزمایشات نشان داد افزایش غم و نگرانی دوران کودکی، خطر ابتلا به امراض قلبی را در زنان شرکت کننده در این مطالعه و پس از رسیدن به اوایل ۴۰ سالگی تا ۳۱ درصد افزایش میدهد در حالی که این خطر در مردان شرکت کننده تا ۱۷ درصد افزایش پیدا میکند.
برای ارسال نظر کلیک کنید
▼