۴۳۱۱۵
۳۰۳۸
۳۰۳۸

عوارض تماشای تلویزیون در کودکان

نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد کودکانی که ساعتهای زیادی را به تماشای تلویزیون می‌پردازند، به طور چشمگیری از همکلاسی‌های خود که زمان کمتری را به انجام این کار می‌پردازند، بهتر عمل می‌کنند.

ایسنا: سال‌هاست والدین زمانی را که کودکان حق مشاهده برنامه‌های تلویزیون دارند، سهمیه‌بندی می‌کنند چراکه بر این باورند تماشای بیش از حد آن می‌تواند مغز کودکان را مشغول کند.

پژوهش دانشمندان دانشگاه لندن کاملا متضاد این امر را نشان داده که بر اساس آن کودکانی که ساعتهای زیادی را به تماشای تلویزیون می‌پردازند، بطور چشمگیری از همکلاسی‌های خود که زمان کمتری را به انجام این کار می‌پردازند، بهتر عمل می‌کنند.

همچنین این پژوهش نشان داده که قوانین دیگر خانواده‌ها برای ارتقای قابلیتهای تحصیلی فرزندانشان مانند فشار بر زمان منظم خواب و خوراک تنها تاثیر بسیار کوچکی در این مسئله دارد.

در حالی که تلویزیون همیشه در کاهش قدرت ذهنی کودکان بیشترین مقصر شناخته شده، محققان دریافتند که کودکانی که روزانه سه ساعت یا بیشتر برنامه‌های آن را تماشا می‌کنند، سه ماه جلوتر از همکلاسی‌های خود هستند.

این پژوهش نتایج آزمایش ۱۱ هزار کودک هفت ساله انگلیسی را که تحت یک پروژه طولانی مدت موسوم به پژوهش همگروهی هزاره از زمان تولد تحت بررسی بودند، مورد استفاده قرار داد.

این آزمایشات نشان داد که کودکان با طبقه اجتماعی مشابه که از وعده‌های غذایی منظم برخوردار بودند تنها شش هفته در مهارت‌های خواندن و نوشتن جلوتر از دیگران بودند در حالیکه زمان خواب منظم این میزان را به دو ماه افزایش می‌داد.

در کل این پژوهش که در مجله Sociology منتشر شده، نشان داده که طبقه اجتماعی و بخصوص تحصیلات والدین عوامل غالب در تعیین فرصت خوب تحصیلی کودکان بشمار می‌رود.

همچنین این بررسی‌ها نشان داده که کودکان دارای والدین با کار ثابت و حقوق بالا بیشتر از یکسال جلوتر از افراد با والدین دارای کارهای کم مهارت هستند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.