۴۵۶۴۳
۱۴۲۸۵
۱۴۲۸۵

سن کنترل ادرار در کودکان، چه زمانی است؟

بیشتر کودکان در سنین دو تا پنج سالگی قادر به کنترل ادرار و مدفوع خود می شوند. تعداد کمی از کودکان پیش از دو سالگی نیز کنترل قابل اطمینانی دارند.

روزنامه کیهان: بیشتر کودکان در سنین دو تا پنج سالگی قادر به کنترل ادرار و مدفوع خود می شوند. تعداد کمی از کودکان پیش از دو سالگی نیز کنترل قابل اطمینانی دارند و تعداد اندکی پس از پنج سالگی همچنان دچار مشکلات عدم کنترل هستند.

سن کنترل ادرار در کودکان، چه زمانی است؟

سن دستیابی کودکان به مهارت های توالت رفتن و کنترل ادرار بسیار متغیر است. گاه تغییر شرایط محیطی مانند به دنیا آمدن یک کودک جدید و یا آغاز مدرسه می تواند کودک را مضطرب کند و یادگیری توالت رفتن را به تأخیر بیاندازد.

کودکانی که والدین آنها دیرتر توالت رفتن و کنترل ادرار را در کودکی فرا گرفته اند به احتمال زیاد خود نیز دیرتر بتوانند کنترل قابل اطمینانی بر ادرار به دست آورند. جز در مواردی که مشکلات جسمی وجود دارد، آموزش توالت رفتن سیر طبیعی خود را طی خواهد کرد و فشارهای وارده از سوی والدین نمی تواند این روند را تسریع کند.

یادگیری کنترل ادرار و مدفوع بخشی از تکامل کودک است. نخست کنترل مدفوع، سپس کنترل ادرار در طول روز و در نهایت کنترل ادرار طی شب کامل می شود. سعی نکنید پیش از آماده شدن کودک به او توالت رفتن را بیاموزید.

حداقل سن برای آغاز آموزش توالت رفتن به کودک، ۱۸ ماهگی است و معمولا پسرها دیرتر از دخترها توالت رفتن را یاد می گیرند. توصیه می شود پس از ۱۸ ماهگی کودک را با لگن آشنا کنید. به این صورت که هنگام تعویض پوشک بچه او را روی لگن بنشانید. همچنین به والدین توصیه می شود کودک را به استفاده از لگن تشویق کرده و لگن را در محلی نزدیک و مناسب قرار دهید تا کودک به سرعت به آن دسترسی داشته باشد.

کودک را پس از صرف غذا و یا در مواقع خاصی که می دانید نتیجه مطلوب بیشتر است، روی لگن بنشانید و بهتر است از پوشک هایی استفاده شود که امکان بالا و پایین کشیدن آن برای کودک وجود داشته باشد. پس از آن که کودک به صورت اطمینان بخش از لگن استفاده کرد، در مرحله بعد استفاده از توالت معمولی را آموزش دهید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.