۵۰۷۵۰
۲۳۸۳
۲۳۸۳

بی اشتها شدن کودک، متاثر از حالات روحی مادر

اضطراب، افسردگی و یا رفتارهای وسواسی مادر می‌تواند باعث کم‌اشتهایی و بدغذایی کودک شود و بسیاری از مشکلات رفتاری، خلقی و تغذیه‎ای کودکان را ایجاد کند.

ایسنا: اضطراب، افسردگی و یا رفتارهای وسواسی مادر می‌تواند باعث کم‌اشتهایی و بدغذایی کودک شود و بسیاری از مشکلات رفتاری، خلقی و تغذیه‎ای کودکان را ایجاد کند.


بی اشتها شدن کودک، متاثر از حالات روحی مادر

به گزارش سرویس سلامت ایسنا، سعیده معانی کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه سلامت روانی مادر نقش عمده ای در تغذیه کودک دارد، اظهار داشت: به دلیل اینکه مغز فعال کودک آماده دریافت همه پیام های محیط زندگی و اطرافیان است عادات خوب غذایی هم باید از سنین پایین به کودک آموزش داده شود و همه افراد بزرگتر خانواده باید بدانند رفتارهای غذایی آنان می تواند برای افراد کوچکتر خانواده الگو باشد.

وی افزود: بهتر است والدین هنگام صرف غذا خوردن کودک، محیط را برایش دلپذیر کنند. کودک باید غذا را سر میز و یا سر سفره خانواده، در محیطی تمیز، آرام، دوستانه، راحت و خوشایند صرف کند تا ضمن اینکه از غذا خوردن همراه با دیگران لذت می برد، طرز غذا خوردن و نحوه استفاده از قاشق، چنگال و لیوان را نیز بیاموزد.

معانی تصریح کرد: بهتر است کودک را به جای اجبار، تشویق به غذا خوردن کرد زیرا علاقه به غذا خوردن زمانی به وجود می آید که غذا به صورت جالب ارائه شود و کودک ببیند که دیگران هم غذاهای متنوع یا جدید را با لذت می خورند.

به گفته این کارشناس تغذیه، در ابتدا کودک یک تا دو ساله ممکن است برای گرفتن یا برداشتن غذا از انگشتانش استفاده کند ولی به تدریج می تواند در گرفتن قاشق، چنگال و لیوان مهارت پیدا کند همچنین والدین باید کودک را به ویژه در شروع غذا که گرسنه است، تشویق کنند تا علیرغم ریخت و پاشی که می کند خودش غذا بخورد و مهارت و اعتماد به نفس پیدا کند، سپس وقتی از غذا خوردن خسته شد او را کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: والدین نباید هنگام غذا دادن با کودک دعوا کنند و برای غذا خوردن جایزه تعیین کنند و اجازه دهند که در مورد سیر شدنش خودش تصمیم بگیرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.