۷۰۹۹۲
۴۶۲۵
۴۶۲۵

دادن اعتماد به نفس به کودکان، مهم است؟

خریدن اسباب بازی های جدید برای فرزند اولتان هم مفید و سودمند واقع خواهد شد. چرا که وقتی فرزند دومتان به دنیا می آید و دنیای توجه و هدایا معطوف او می شود، فرزند اولتان چیزهایی برای خودش خواهد داشت که سرش با آن ها گرم باشد وبه خواهر یا برادر کوچکش حسادت نکند.

پرسش: فرزندم ۵ سالش تمام شده ،مهد می رود و اخیرا" فرزند جدیدی به زندگی ما وارد شده است که قبل از تولد این کودک نیز بچه بزرگم نق نق و گریه و بهانه گیری زیاد می کند البته در مهد مربیان از اوراضی هستند ولی در منزل شدیدا بهانه گیری می کند و اعصاب همه را خرد می کند.

پاسخ: مادر عزیز این بهانه گیری برای جلب توجه ودریافت محبت هست. بهتر هست در زمان هایی که فرزندتان گریه و به قولی نق نق نمی کند، بیشتر به او توجه کنید. این را بدین علت به شما عنوان می کنم که اگر با نق نق او به او توجه کنید، این پیام را می دهید که پاداش این رفتارت توجه هست و هر وقت دوست داشتی به تو توجه کنیم پس بایست گریه وزاری کنید. اما اگر هر وقت یک کار خوب انجام داد به او توجه کنید و یا در زمان صبوریش به او محبت کنید در حقیقت هم توجه کردید هم این صفات را تقویت کردید.

در بخورد با فرزند اولتان به این نکات هم توجه کنید.
به او یادآوری کنید که زمانی خودش هم یک طفل شیرخواره و کوچک بود. به او عکس های دوران نوزادی اش و هدایایی را نشان دهید که وقتی تازه متولد شده بود، دریافت می کرد و علاقه و توجهی را به یادش بیندازید که در ان زمان کسب می کرد.

خریدن اسباب بازی های جدید برای فرزند اولتان هم مفید و سودمند واقع خواهد شد. چرا که وقتی فرزند دومتان به دنیا می آید و دنیای توجه و هدایا معطوف او می شود، فرزند اولتان چیزهایی برای خودش خواهد داشت که سرش با آن ها گرم باشد وبه خواهر یا برادر کوچکش حسادت نکند.

فرزند اولتان را تشویق کنید که در نگهداری بچه دوم، کمکتان کند. این عمل به او حس توانایی، کاردانی، شایستگی، لیاقت و توانمندی می بخشد. وقتی بچه جدید به دنیا می اید، فرزند اولتان می تواند با اوردن پوشک برای مادرش یا تکان دادن یک اسباب بازی مقابل صورت بچه کمک سودمندی ارائه دهد.

فرزند اولتان را درگیر فعالیت هایی کنید که قادر به انجامشان است و می تواند او را از بچه تازه متولد شده مجزا کند، و به این ترتیب این پیام را به او برسانید که چون دیگر یک طفل کوچک نیست، می تواند کارهای خاصی را انجام دهد. او را در آغوش بگیرید، درحالی که برایش کتاب می خوانید عکس هایش را به او نشان دهید، یک جدول یا معمای ساده را باهم حل کنید و دیگر فعالیت هایی را با او انجام دهید که لازمه و متناسب با سن و رشدش هستند، به این ترتیب، شور و شوق او از بزرگ شدنش و انجام کارهایی ادامه پیدا می کند که وقتی نوزاد بود قادر به انجامشان نبود، ولی حالا از توانایی انجام آن برخوردار است.


منبع: تبیان

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.