۸۹۹۲۲
۲۹۷۰
۲۹۷۰

کتاب تصویری کودکان، چگونه می‌توان بال شکسته‌ای را درمان کرد؟

این داستان با همراهی تصاویری زیبا و جاندار، که پر است از حرکت، کودک را نسبت به محیط اطرافش حساس می‌کند.

چگونه می‌توان بال شکسته‌ای را درمان کرد؟
نویسنده: باب گراهام
مترجم: بهمن رستم‌آبادی
چاپ سال 89
ناشر:‏‫‏‫ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ‏
مناسب برای کودک‬‬‬‬‬‬‬(3 تا 9 سال)

کتاب تصویری کودکان، چگونه می‌توان بال شکسته‌ای را درمان کرد؟

درباره کتاب
در پژوهشنامه ادبیات کودک و نوجوان درباره این کتاب نوشته شده است: از عواملی که یک کتاب تصویری را تبدیل به نمونه‌ای موفق می‌کند، در هم تنیدگی متن و تصویر است. تصویر، در انتقال معنی متن، بار مهمی را به دوش می‌کشد و گاه در روایت داستان، جلوتر از متن حرکت می‌کند.
چگونه می‌توان بال شکسته‌ای را درمان کرد نمونه‌ای از یک کتاب تصویری موفق است که خواندن آن به همراه کودک می‌توان تجربه لذت‌بخشی باشد. هم برای کودک و هم برای بزرگسال!
داستان این کتاب ساده است: پرنده‌ای با خوردن به شیشه‌های بلندترین ساختمان شهر مجروح می‌شود و کسی، جز یک پسر بچه مهربان، متوجه افتادن و مجروح شدن این کبوتر نمی‌شود. پسرک پرنده را به خانه می‌برد و مراقبت‌های اوست که باعث می‌شود پرنده دوباره بتواند پرواز کند.
این داستان با همراهی تصاویری زیبا و جاندار، که پر است از حرکت، کودک را نسبت به محیط اطرافش حساس می‌کند. او همراه پسربچه می‌شود تا کبوتر را در آغوش بگیرد. او را با خود به خانه ببرد و با نگهداری از پرنده، کمک کند تا دوباره بپرد.
انتخاب و ترکیب رنگ‌های تصویرها هم در بازگویی داستان نقش به عهده می‌گیرند. اوایل داستان، وقتی پرنده مجروح روی زمین افتاده و هیچ کس متوجه او نیست. فضا خاکستری است. اما، با ورود پسرک به داستان، کم کم رنگ وارد تصاویر می‌شود.
شاید گفتن قصه کتاب را بتوان به کودک واگذار کرد؛ کودکی که هنوز خواندن و نوشتن را نمی‌داند اما از روی تصاویر می‌تواند قصه را پی بگیرد و آن را تعریف کند.

نی‌نی‌بان در مجموعه مطالبی با عنوان «معرفی کتاب»، کتاب‌های مناسب کودکان را در رده‌های سنی مختلف به پدر و مادرها معرفی می‌کند تا آنها بتوانند بهترین انتخاب را برای فرزندانشان داشته باشند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.