۲۴۳۷۲۷

ورزش در زمان بیماری؛ انجام دهیم یا استراحت کنیم؟

آیا در هنگام ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، کووید یا آنفولانزا، ورزش برای سلامتی مفید است یا بهتر است استراحت کنیم؟

ورزش در زمان بیماری؛ انجام دهیم یا استراحت کنیم؟

آیا در هنگام ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، کووید یا آنفولانزا، ورزش برای سلامتی مفید است یا بهتر است استراحت کنیم؟

این سوالی است که بسیاری از افراد، به‌خصوص کسانی که به روتین ورزشی منظمی پایبند هستند، با آن روبرو می‌شوند. در ادامه بررسی می‌کنیم که در چه شرایطی می‌توانیم به ورزش ادامه دهیم و چه زمانی بهتر است استراحت کنیم.

آیا در زمان بیماری ورزش کردن مجاز است؟

به گفته متخصصان، پاسخ این سوال بستگی به علائم بدن دارد. اگر علائم بیماری در قسمت سر و گردن، مثل آبریزش بینی یا گلودرد، محدود می‌شود، می‌توانید با رعایت احتیاط به ورزش بپردازید. برای مثال پیاده‌روی آرام یا حرکات ملایم بدنسازی بدون فشار اضافه می‌تواند مشکلی ایجاد نکند.

اما اگر علائم به نواحی پایین‌تر از گردن رسیده باشد، مثل درد عضلانی، خستگی شدید، یا تپش قلب، به معنی این است که بدن در حال مقابله با عفونت است. در این حالت ورزش سنگین می‌تواند فشار بیشتری بر بدن وارد کند و زمان بهبودی را طولانی‌تر کند. همچنین تب ۳۷.۷ درجه یا بالاتر از نشانه‌های مهمی است که به استراحت کامل نیاز دارد.

ورزش در زمان بیماری؛ انجام دهیم یا استراحت کنیم؟

ورزش و آنفولانزا؛ چگونه عمل کنیم؟

افرادی که به آنفولانزا مبتلا می‌شوند، با علائمی مانند درد مفاصل و خستگی مفرط روبرو هستند و بهتر است تا رفع کامل این علائم از هر نوع ورزش خودداری کنند. برای بازگشت به تمرینات ورزشی پس از آنفولانزا، بهتر است شدت فعالیت‌ها را به‌تدریج افزایش داد و ناگهان به روتین سنگین بازنگشت.

ورزش پس از کووید-۱۹؛ آیا باید احتیاط کنیم؟

راهنمای جدید دانشگاه قلب و عروق آمریکا برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ توصیه می‌کند که افرادی که هیچ علامتی از بیماری ندارند، پس از گذشت سه روز می‌توانند ورزش‌های سبک را آغاز کنند. اما اگر علائم کووید شامل مشکلات تنفسی یا درگیری قلب باشد، نیاز است که تا رفع کامل این علائم و به‌دست آوردن مجدد انرژی صبر کنند. همچنین اگر احساس خستگی مفرط پس از بهبودی بیماری همچنان وجود داشته باشد، ورزش باید به تعویق بیفتد.

ورزش در زمان بیماری؛ انجام دهیم یا استراحت کنیم؟

توصیه نهایی برای بازگشت به ورزش

برای شروع دوباره ورزش پس از بیماری، همیشه باید به بدن گوش کنیم. بازگشت به ورزش باید تدریجی باشد و بهتر است ابتدا با ورزش‌های سبک شروع شود. متخصصان توصیه می‌کنند اگر هنگام ورزش قادر به صحبت نیستید، یعنی شدت ورزش زیاد است و باید آن را کاهش دهید. ورزش بیش از حد فشار، دوره بهبودی را طولانی می‌کند و احتمال آسیب‌دیدگی را افزایش می‌دهد.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند