۲۴۳۸۷۳

فیلر بادی چیست؟

فیلر بادی چیست و چرا مورد استفاده قرار می‌گیرد؟ عوارض جانبی احتمالی فیلر بادی چیست؟ و مدت زمان آن چقدر است؟ در این مقاله، پاسخ همه این پرسش‌ها را دریافت می‌کنید.

فیلر بادی چیست؟

فیلر بادی چیست و چرا مورد استفاده قرار می‌گیرد؟ عوارض جانبی احتمالی فیلر بادی چیست؟ و مدت زمان آن چقدر است؟ در این مقاله، پاسخ همه این پرسش‌ها را دریافت می‌کنید.

در این مقاله می‌خوانید: 

فیلر بادی چیست؟

فیلر بادی چیست؟

فیلر بادی قابل جذب، گزینه‌ای برای بهبود روش‌های جراحی پلاستیک زیبایی مانند بی‌نظمی‌های بدن، عیوب و حتی سلولیت هستند. آن‌ها همچنین به عنوان یک روش غیر جراحی برای بهبود ظاهر نواحی مختلف بدن با حداقل تهاجم به کار برده می‌شوند که می‌توان در قسمت‌های مختلف بدن مانند باسن، دست‌ها، ساق پا، سلولیت، دکلته و بالای بازو استفاده کرد.

انواع فیلر بادی، مبتنی بر اسید هیالورونیک و مواد مصنوعی مانند پلی-ال-لاکتیک اسید و کلسیم هیدروکسیل آپاتیت هستند که به عنوان محرک‌های زیستی نیز شناخته می‌شوند. بادی فیلرها به دلیل زیست سازگاری و عوارض کمتر، پرمصرف‌ترین محصولات زیبایی به شمار می‌روند. مزیت اضافی بادی فیلرهای مبتنی بر اسید هیالورونیک این است که در صورت بروز عوارض، می‌توان برای آن‌ها از یک پادزهر به نام «هیالورونیداز» استفاده کرد.

استفاده از بادی فیلرهای مصنوعی دائمی، کمتر رواج دارد و حتی در برخی کشورها ممنوع است، چون عوارض جانبی بیشتری ایجاد می‌کنند.

استفاده از بادی فیلرهای مصنوعی دائمی، کمتر رواج دارد و حتی در برخی کشورها ممنوع است، چون عوارض جانبی بیشتری ایجاد می‌کنند.

تزریق فیلر بادی‌ها اغلب در لایه زیرین پوست با «میکروکانولا» انجام می‌شود که در کاهش زمان نقاهت، کبودی، جای زخم و خطر عوارض جانبی موثر است. نتیجه بادی فیلرها بسته به نوع محصول، ناحیه تحت درمان و متابولیسم بیماران، بین ۱۲ تا ۲۴ ماه باقی می‌ماند.

بیشتر بخوانید: بوتاکس یا فیلر: چه زمانی از کدام استفاده کنیم؟

فیلر بادی چیست؟

طول درمان فیلر بادی چقدر است؟

طول درمان بستگی به نواحی تحت درمان دارد و از 10 تا 30 دقیقه متغیر است.

در فیلر بادی از بی حسی استفاده می شود، یا بیهوشی؟

معمولا از تزریق بی‌حسی موضعی، گاهی اوقات از کرم بی‌حس‌کننده موضعی یا بدون بی‌حسی استفاده می‌شود.

بادی فیلر به بستری نیاز دارد؟

خیر بادی فیلر به صورت سرپایی انجام می‌شود.

عوارض جانبی احتمالی فیلر بادی چیست؟

عوارض جانبی عبارتند از: تورم گذرا، خارش، درد، قرمزی و کبودی.

بیشتر بخوانید: مراقبت های بعد از بلفاروپلاستی پلک بالا

فیلر بادی چیست؟

خطرات فیلر بادی چیست؟

خطر برآمدگی‌های حساس و ندول‌ها وجود دارد. همچنین عوارض عمده‌ای مانند تشکیل ترومبوز نیز گزارش شده است و به همین دلیل است که این روش‌ها اگر چه ساده به نظر می‌رسند، اما باید توسط پزشکانی متبحر و با تجربه انجام شوند.

استفاده از پرکننده‌های دائمی به شدت ممنوع است چون خطر عوارض جانبی بالایی را به دنبال دارد.

روند بهبودی فیلر بادی چقدر است؟ 

درد، قرمزی و خارش در صورت بروز معمولا پس از 24 تا 48 ساعت برطرف می‌شود و بیماران می‌توانند بلافاصله فعالیت‌های عادی خود را از سر بگیرند.

نتایج اولیه استفاده از باید فیلر کی مشخص می شود؟ 

نتایج پایدار را می‌توان بین دو تا سه هفته در محصولات مبتنی بر اسید هیالورونیک به دست آورد.

پیشنهاد ویژه نی نی بان: آشنایی با پزشکان متخصص پوست، مو و زیبایی

فیلر بادی چیست؟

بادی فیلر برای کدام قسمت های بدن استفاده می شود؟

بادی فیلر بیشترین کاربرد را در شکم، زانوها، پاها و ران دارد. همچنین می‌توان در لب‌ها، گونه‌ها و زیر چشم‌ها نیز از فیلر بادی استفاده کرد.

شکم

یکی از اصلی‌ترین روش‌های اصلاح غیرجراحی، استفاده از بادی فیلر رقیق‌کننده برای تحریک حداکثری کلاژن و بهبود علائم کشش در شکم است.

زانوها، پاها و ران ها

باور نکردنی است که ناحیه زانو با کمی کمک چقدر بهتر به نظر می‌رسد. چین و چروک و خطوط، بالای زانو و ران پاها را مسن‌تر نشان می‌دهد، اما می‌توان آن را با پرکننده‌های پوستی بهبود بخشید. با تزریق فیلر مناسب، می‌توان این نواحی را صاف و سفت کرد.

فیلر بادی چیست؟

سلولیت

فیلرها سنگ بنای اصلی درمان سلولیت هستند. در حالی که تکنیک‌های دیگری برای از بین بردن سلولیت وجود دارد، اما بادی فیلر، درمان بهتری برای سلولیت به شمار می‌رود. 

آیا فیلرهای بدن (بادی فیلر) برای استفاده بی خطر هستند؟

فیلرهای بدن، زمانی که توسط متخصصان آموزش دیده تجویز شوند، به طور کلی ایمن در نظر گرفته می‌شوند. با این حال، مانند همه روش‌های زیبایی، خطرات و عوارض جانبی دارند.

خطرات بالقوه شامل کبودی، عفونت و واکنش‌های آلرژیک است، اما واکنش هر بدن متفاوت است، بنابراین ضروری است که پیش از انجام این روش‌ها با پزشک مشورت و مزایا و معایب را بررسی کنید. 

بیشتر بخوانید: بلفاروپلاستی بدون اثری از جای بخیه

فیلر بادی چیست؟

آیا فیلرهای بدن، نتایج دائمی ارائه می دهند؟

خیر، فیلرهای بدن نتایج دائمی ارائه نمی‌دهند. اثرات آن‌ها موقت تا نیمه دائمی است و با گذشت زمان محو می‌شود. برای به دست آوردن نتایج پایدار، درمان‌های نگهدارنده توصیه می‌شود. مناطقی که می‌توان با پرکننده‌ها چین و چروک آن‌ها را درمان کرد عبارتند از:

  • لب
  • گونه‌ها
  • زیر چشم
  • چانه
  • خط فک
  • بینی
  • دست‌ها
  • باسن

فیلر بادی چیست؟

چگونه نوع مناسب بادی فیلر را انتخاب کنیم؟

انتخاب فیلر مناسب، مستلزم مشاوره با یک متخصص زیبایی برای ارزیابی نیازهای فردی و نتایج مطلوب است. در نظر گرفتن عواملی مانند نوع پوست، ناحیه تحت درمان نظر و ماندگاری درمان، ضروری است. 

  • ناحیه تحت درمان: انواع مختلف فیلرها برای نواحی مختلف صورت مناسب‌تر هستند. به عنوان مثال، پرکننده‌های اسید هیالورونیک اغلب برای لب‌ها و گونه‌ها استفاده می‌شوند، در حالی که از پرکننده‌های پلی-ال-لاکتیک اسید اغلب برای خط فک و چانه استفاده می‌شود.
  • نوع پوست: اگر پوست حساسی دارید، بهتر است فیلری انتخاب کنید که کمتر باعث تحریک می‌شود.
  • بودجه: فیلرها از نظر قیمت متفاوت هستند، بنابراین مهم است که این نکته را در فرآیند تصمیم‌گیری خود لحاظ کنید.

بیشتر بخوانید: اولین و تنها کلینیک کاشت کاشت ابرو با روش نوین سوپر fue

فیلر بادی چیست؟

خلاصه

در این مقاله متوجه شدید که فیلر بادی چیست و چه کاربردهایی دارد. بیشترین کاربرد بادی فیلر در ناحیه‌هایی مانند لب‌ها، چانه، ران، باسن، زیر چشم‌ها و دست‌ها است. برای به دست آوردن بهترین نتیجه، یک پزشک متبحر و مجرب را انتخاب کنید. لازم است برای ماندگاری نتایج، تزریق فیلر بادی را به صورت دوره‌ای انجام بدهید. 

برای یافتن متخصصان مورد نظر خود به کلینیک نی نی بان سر بزنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

هم اکنون دیگران می خوانند