۱۰۳۲۳۶
۲۹۹۸
۲۹۹۸

استرس در دوران بارداری، دلیلش چیست؟

به عهده گرفتن کار زیاد در حین بارداری موجب استرس می‌شود.

بسیاری از مادران در طول بارداری خود با نگرانی و تنش های زیادی روبرو هستند. در این مقاله برخی از دلایل و روش های ازبین بردن آن ها توضیح داده شده است.

اضطراب و استرس در طول بارداری
استرس و اضطراب اگر چه در طول بارداری متداول است، اما یک عارضه مثبت بارداری به حساب نمی‌آیند. دلایل زیادی وجود دارد که می‌تواند موجب اضطراب شما در طول بارداری شود. استرس دوران بارداری و مسئولیت واردکردن یک انسان جدید به این جهان، که اغلب دنیایی غیرقابل‌پیش‌بینی و آشفته است، با بارداری همراه هستند؛. خوشبختانه لازم نیست در دوران بارداری تمام لحظات بیداری خود را به فکر کردن، استرس، و وسواس و نگرانی بگذرانید. در اینجا شما را با چند استراتژی آشنا می‌کنیم که برای مقابله با اضطراب و استرس همراه با بارداری، می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. برخی از ما، در مورد موارد مشابهی در دوران بارداری حساس می‌شویم و بارها و بارها به آن‌ها فکر می‌کنیم. در اینجا فهرستی از موارد استرس زای متداول در بارداری و توصیه‌هایی برای غلبه بر آن‌ها آمده است:

نگرانی راجع به کودک
برای مادران باردار نگرانی درباره سلامتی کودک طبیعی و متداول است که موجب استرس و اضطراب در حین بارداری می‌شود. به یاد داشته باشید که بیشتر بارداری‌ها بدون مشکل تمام می‌شوند. حتی اگر در طول بارداری متوجه چیز غیره منتظره‌ای شدید، نگرانی مسئله را حل نمی‌کند. به خود تعهد بدهید که نگران نباشید. تمرینات تمدد اعصاب و آرام‌سازی فکری انجام دهید تا به شما کمک کند در بارداری آرام باشید. اگر عادت دارید مدام در حال جستجو و بررسی مشکلات نادر نگران‌کننده‌ای باشید که در حین بارداری ممکن است اتفاق بیفتند، دست از این کار بردارید. به جای آن، مطالب امیدوارکننده و جالب را بخوانید. هم شما و هم کودکتان از این کار بهره می‌برید.

نگرانی درباره این که خانه‌تان چقدر تمیز است
تمیزکاری را فراموش کنید. مادران باردار یک میل طبیعی نسبت به آراسته و مرتب کردن همه چیز، و جلوگیری از وارد شدن آلودگی‌ها و میکروب‌های غیرقابل دید به قلمرو کودک دارند. این هم وضعیتی است که اضطراب و استرس می‌تواند یک روز کاملاً خوب را خراب کند. واقعیت این است که با هر کسی که صحبت کنید، می‌بینید که برای همه افراد، زمان‌هایی پیش آمده است که درحالی‌که خانه فردی کاملاً تمیز نبوده است به دیدن او رفته‌اند. اگر نگران افرادی هستید که پس از به دنیا آمدن کودک به دیدنتان می‌آیند، نگران نباشید. آن‌ها برای دیدن شما و فرزندتان می‌آیند نه بررسی تمیزی خانه شما. اگر کاری وجود دارد بگذارید داوطلبی از دوستان و یا خانواده شما آن را برای شما انجام دهد. پس از تولد نوزاد مدتی از کارهای خانه‌داری دور بمانید. آخرین چیزی که باید نگرانش باشید این است که خانه‌تان چطور به نظر می‌رسد.

کار زیاد
به عهده گرفتن کار زیاد در حین بارداری موجب استرس می‌شود. در تمام طول زندگی ، این یکی از آن زمان‌های خاص است که باید به خود سخت نگیرید. شما می‌توانید با سپردن وظایف و آرام کار کردن از اضطراب در حین بارداری اجتناب کنید. اکنون زمان به عهده گرفتن کار زیاد یا اضافه کاری نیست و در صورتی که می‌توانید، به کلی از آن اجتناب کنید. علاوه بر این، الآن وقت این نیست که خودتان را بیش از حد درگیر فعالیت‌های یادگیری مادری و این موارد کنید. پس از بارداری زمان زیادی برای این فعالیت‌ها خواهید داشت.

نگرانی در مورد زایمان
زنان از آغاز بشر تا کنون زایمان می کرده‌اند. مدام به خود بگویید که شما با موفقیت کودک خود را به دنیا می‌آورید. زایمان را در ذهن خود تمرین کنید. تصور کنید یک زایمان راحت و بدون مشکل‌دارید. مطالعات نشان می‌دهد هر قدر بیشتر درباره زایمان نگران و ناراحت باشید احتمال بیشتری دارد که پیچیدگی‌های آن را تجربه کنید، بنابراین دست از نگرانی بردارید. با مادران دیگری که زایمان‌های خوبی داشته‌اند صحبت کنید.

نگرانی درباره توانایی مادری
اگر این اولین بارداری شما است، بدون تردید حداقل یک تا دو بار در دوران بارداری، نگرانی در مورد توانایی مادری‌تان شما را بسیار آشفته کرده است . واقعیت این است که چه تجربه مادری داشته باشید چه نداشته باشید، وقتی کودکتان به دنیا بیاید، خواهید فهمید چه کاری باید انجام دهید. خواه یکی از اعضای خانواده در کنارتان باشد و خواه نباشد، گروه‌های حمایتی بسیار زیادی وجود دارند که اطلاعاتی در اختیارتان قرار می‌دهند و شما را حمایت می‌کنند. بنابراین نگران نباشید و از استرس بارداری دوری کنید و اضطرابتان را در بارداری برطرف کنید.


محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.