۱۰۶۶۱۳
۸۱۶۴
۸۱۶۴

چقدر از بارداریتان می گذرد؟ حساب کنید

برای بیشتر زنانی که دوره پریود متوسط و منظم دارند، روز لقاح دو هفته بعد از اولین روز در آخرین پریود خواهد بود.

مدت زمان بارداری برای تمامی زنان یکسان است و از اولین روز لقاح ( ترکیب شدن تخم و اسپرم ) حدودا ۳۸ هفته طول می کشد تا نوزادتان متولد شود.

زمان دقیق لقاح
تعداد بسیار کمی از مادران وجود دارند که زمان دقیق لقاح را می دانند. حتی اگر شما در طول دوره خود فقط یک بار رابطه جنسی با همسرتان داشته باشید، باز هم نمی توان به طور دقیق گفت که همان روز لقاح صورت گرفته است. زیرا ممکن است اسپرم چند روز درون لوله فلوپ مانده باشد و سپس با آماده شدن تخمک ، لقاح صورت گرفته باشد و بنابراین لقاح چند روز بعد از نزدیکی شما اتفاق افتاده است و مبنای محاسبه زمان تولد، روز لقاح می باشد.

بدون دانستن زمان دقیق لقاح چطور می توان زمان دقیق تولد نوزاد را محاسبه کرد؟
بیشتر مردم فقط حدس می زنند. روشی که معمولا ماماها و مراقبین بهداشت از آن استفاده می کنند، این است که به سادگی اولین روز از آخرین عادت ماهیانه را به عنوان مبنای محاسبه قرار می دهند. برای بیشتر زنانی که دوره پریود متوسط و منظم دارند، روز لقاح دو هفته بعد از اولین روز در آخرین پریود خواهد بود.

به این ترتیب با این محاسبه زمان و طول دوره بارداری ۴۰ هفته در نظر گرفته می شود. در این روش محاسبه از شما نمی پرسند که طول دوره قاعدگی شما چند روز است یا حدس شما برای زمان لقاح کی بوده است.

گاهی ممکن است دلایلی ظاهر شوند که پزشک یا مامای مراقب بهداشتی شما در زمان تولد نوزاد تجدید نظر کند. به طور مثال ممکن است در طول انجام یک تست سونوگرافی ، پزشک متوجه شود که طول جنین بزرگتر یا کوچکتر از حد انتظار است و با اندازه مربوط به سن بارداری شما تناسبی نداشته باشد. بنابراین احتمال اشتباه دراولین محاسبه وجود داشته است و پزشک با توجه به اندازه جنین تاریخ جدیدی را به شما اعلام می کند.

محاسبه روز لقاح
البته که محاسبه روز لقاح همیشه تقریبی است و تنها ۱ نفر از ۲۰ نفر زمان دقیق لقاح را می دانند. بنابراین چیزی که مسلم است این است که شما به روز زایمان خواهید رسید، حالا یک یا دوهفته زودتر یا دیرتر.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.