۱۰۸۸۵۲
۲۷۴۵
۲۷۴۵

تاثیر سن در بارداری، مزایا و معایب

در کل برنامه ریزی که خیلی‌ها برای زندگیشان می‌کنند بر اساس سن و سال آنهاست.

در کل برنامه ریزی که خیلی‌ها برای زندگیشان می‌کنند بر اساس سن و سال آنهاست حالا در حاملگی و بچه دار شدن که مهم‌ترین مسئله زندگی آدمهاست سن و سال بیشتر از هر چیزی اهمیت پیدا می‌کند. در این مطلب به طور کلی به شما میگوییم که حاملگی در هر سن و سالی چه معایب و مزایایی دارد؟

حامله شدن زیر ۳۵سال
مزایای حاملگی زیر ۳۵ سال
با در نظر گرفتن که زن زیر ۳۵ سال از لحاظ پزشکی و درمانی هیچ مشکل و بیماری نداشته باشد بیشترین میزان باروری را در این دوره سنی دارد.

حامله شدن زیر ۳۵ سال در بیشتر مواقع جز موارد خاص دلالت بر این دارد که زن در این سن حوصله بیشتری برای بچه داری دارد.

مشکلات عمده ای مثل سقط جنین، زایمان زودرس، نقص‌های مادرزادی، اختلالات ژنتیکی و عوارض دوران بارداری در مانند فشار خون در بارداری و یا دیابت بارداری در حاملگی‌های زیر ۳۵ سال به مراتب کمتر است.

داشتن کودک در سنین پایین به مفهوم این است که اختلاف سن با فرزندتان کم خواهد بود و به مراتب رابطه نزدیکتری با او خواهید داشت.

معایب حاملگی در زیر ۳۵ سال
زوج‌های جوان ممکن است از نظر مادی در شرایط خوبی برای بچه دار شدن نباشند. بنابراین پدر و مادر هر دو مجبور به کار بیرون خواهند بود که در نتیجه زمان کمتری برای رسیدن به کودکشان خواهند داشت.
رابطه زناشویی زوج‌های جوان ممکن است به خوبی تثبیت نشده باشد و بچه دار شدن باعث شود اوضاع بدتر و وخیم‌تر شود.

زوج‌هایی که تازه ازدواج کرده‌اند، اگر زود هم بچه دار شوند احتمالا از تنهایی خود هنوز به اندازه کافی لذت نبرده اند و با آمدن کودک رابطه عاطفی آنها ممکن است کمتر شود.

قابل ذکر است که زنانی که زیر ۳۵ سال هستند و تصمیم به بچه دار شدن گرفته اند اگر بعد از ۱۲ ماه تلاش برای حاملگی نتیجه نگرفتند حتما باید به پزشک متخصص باروری مراجعه کنند.

حاملگی در سنین بالای ۳۵ سال

مزایای حاملگی بالای ۳۵ سال
وضعیت اقتصادی در سنین بالای ۳۵ ثابت‌تر و قابل اعتمادتر است.
مادرهای بالای ۳۵ سال احتمالا در کار خود ثبات بیشتری دارند و می‌توانند زمان بیشتری برای کودکشان داشته باشند.

رابطه زناشویی زوج در مرحله‌ای است که بیشتر یکدیگر را می‌شناسند و به راحتی می‌توانند درباره آینده خودشان و کودکشان برنامه ریزی کنند.

دیرتر بچه دار شدن به زوج این امکان را می‌دهد که از تنهایی و خلوت خود و برنامه‌های دو نفره ای که باهم دارند لذت ببرند و رابطه عاشقانه و زناشویی خود را محکم‌تر کنند.

معایب حاملگی بالای ۳۵ سال
زنان بالای ۳۵ سال خیلی سخت‌تر باردار می‌شوند.

زنان در سنین بالای ۳۵ اگر در بارداری مشکل داشته باشند، ممکن است مجبور به لقاح آزمایشگاهی و دیگر تکنیک های درمانی گردند که هزینه زیادی هم خواهد داشت.

حاملگی در سنین بالا احتمال مشکلاتی چون، حاملگی خارج از رحم، سقط جنین، زایمان زودرس، مرده به دنیا آمدن جنین، پره اکلامپسی ، دیابت بارداری و نواقص مادرزادی را زیاد می کند.

در سنین بالای ۳۵ سال احتمالا مادران انرژی جوانی خود را ندارند ودر این مورد حوصله کمتری در نگهداری از فرزندشان نشان می دهند.

بیماریهایی مرتبط با سنین بالا مانند فشار خون و دیابت که زنان بالای ۳۵ سال کم و بیش به آن دچار می‌شوند باعث می‌شود که احتمال بارداری و به همان اندازه حوصله مراقبت از فرزند را کم می کند.

نکته مهم این است که زنان بالای ۳۵ سال که تصمیم به حامله شدن می‌گیرند بعد از گذشت ۶ ماه اگر به نتیجه نرسیدند باید حتما به متخصص مراجعه کنند و زنان بالای ۴۰ سال به محض گرفتن تصمیم به بارداری باید با پزشک خود مشورت کنند.

در کل اگر بخواهیم بارداری در سنین مختلف را از نظر سلامتی کودک ومادر بررسی کنیم سنین زیر ۳۵ سال بهترین زمان برای یک بارداری سالم است ودر غیر این صورت باید تمام مواردی که ذکر شد را مد نظر گرفت گاهی زوج ها همه چیز را فراموش می کنند و تصمیم لحظه ای برای بچه دار شدن می گیرند و حس زیبای صاحب فرزند شدن را با مشکلات دیگرش از بین می برند گاهی هم در نظر گرفتن عوامل دیگر باعث می شود که خودشان را از کودک سالم محروم کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.