۱۱۹۹۰۰
۲۷۱۸
۲۷۱۸

دفع مکونیوم در جنین، باعث چه می‌شود؟

مکونیوم به مواد زاید هضم نشده مایع آمنیوتیک بلعیده شده در دستگاه گوارش جنین اطلاق می ‏گردد.

مکونیوم به مواد زاید هضم نشده مایع آمنیوتیک بلعیده شده در دستگاه گوارش جنین اطلاق می ‏گردد.ممکن است در دوران بارداری واژه مکونیوم را شنیده باشید و از خود معنی آن را پرسیده باشید. مکونیوم به مواد زاید هضم نشده مایع آمنیوتیک بلعیده شده در دستگاه گوارشجنین اطلاق می ‏گردد. مکونیوم عمدتا از سلول‏های مخاطی پوشش دهنده دستگاه گوارش جنین تشکیل شده است. دارای هیچ نوع باکتری نیست و بنابراین، استریل می ‏باشد.مکونیوم، ماده‏ای سبز تیره یا قهوه‏ای روشن است که قبل از زایمان، حین آن یا پس از تولد از روده‏های جنین خارج می ‏گردد. اگر جنین تحت هر گونه فشاری باشد، ممکن است مکونیوم وارد مایع آمنیوتیک گردد. اگر در حین زایمان مکونیوم مشاهده شود، نشانه زجر و در تنگنا قرار گرفتن جنین خواهد بود.

اگر جنین پیش از تولد مکونیوم دفع کند ،ممکن است مایع آمنیوتیک آغشته به مکونیوم را بلع کند. اگر مکونیوم وارد ریه‏ ها شود، ممکن است باعث بروز ذات‏الریه یا التهاب ریه م‏ها شود. به همین دلیل اگر مکونیوم در حین زایمان مشاهده شود، باید سعی کرد که آن را با یک لوله مکنده کوچک از دهان و گلوی نوزاد خارج کرد.
منبع: زیبا جو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.