۱۳۲۴۷۹
۴۲۴۷
۴۲۴۷

خوابیدن در دوران بارداری، چگونه باید باشد؟

یک مطالعه نشان می دهد افراد هنگام خواب شبانگاهی در وضعیت های مختلفی قرار می گیرند که برخی از آنها می تواند به سلامتی آسیب برساند.

یک مطالعه نشان می دهد افراد هنگام خواب شبانگاهی در وضعیت های مختلفی قرار می گیرند که برخی از آنها می تواند به سلامتی آسیب برساند.

به گزارش مدیکال دیلی، برخی اوقات پس از یک شب خواب آسوده و کامل، وقتی بیدار می شویم، کمی احساس بی تعادلی داریم مطمئنا این نبود تعادل هر علتی می تواند داشته باشد اما یک مطالعه جدید نشان می دهد وضعیت خوابیدن در سلامتی بدن از مدت زمان خواب بیشتر تاثیر می گذارد.

گرچه خواب ناکافی می تواند سبب افزایش وزن، از دست دادن حافظه و افزایش اضطراب شود و در موارد شدیدتر کم خوابی یا بی خوابی سبب ساز بیماری دیابت و آلزایمر است، اما وضعیت خوابیدن نیز می تواند نقش موثری در سلامتی داشته باشد.

وضعیت های نامناسب دراز کشیدن پیامدهایی همچون گردن درد، سردرد، اختلال در گردش خون و تنفس را در پی دارد. از این رو محققان خوابیدن روی شکم، پهلو و پشت را که می تواند سلامتی انسان را تحت تاثیر قرار دهد، مورد توجه قرار داده اند.

جراح ستون فقرات ارتوپد گفت: ۸۰ درصد مردم در طول زندگی خود دچار مشکلات کمردرد می شوند که وضعیت خوابیدن آن را ایجاد و یا تشدید می کند. خوابیدن به پهلو می تواند گزینه خوب و بی خطری برای مبتلایان به گردن درد یا کمر درد و نیز برای افرادی باشد که خروپف می کنند.

این وضعیت خواب را معمولا زنان باردار ترجیح می دهند، هر چند اگر صحیح انجام نشود می تواند منجر به فشرده شدن اعصاب در بازوها و پاها می شود؛ کارشناسان توصیه می کنند که در خوابیدن به پهلو، پاها کمی به سمت سینه جمع شود و یک بالش بین دو پا قرار گیرد.

اگر دچار گردن درد و کمر درد اید، بهترین وضعیت خوابیدن به پشت است؛ در این حالت ستون فقرات با قرار گرفتن در وضعیت طبیعی استراحت می کند.

به گفته دکتر ملامد، در عین حال، دراز کشیدن به پشت می تواند باعث تشدید خروپف و آپنه خواب شود و در صورت لزوم برای خوابیدن در این وضعیت، برای این که به گردن فشار وارد نشود، حتما باید از بالش ارتوپدی استفاده شود که کمی سر و گردن را بالا نگه دارد.

گرچه این حالت خواب می تواند برای افرادی که خروپف می کنند مفید باشد، اما برای افرادی که مبتلا به گردن درد و پشت درد می تواند مضر باشد و بیماری آنها را تشدید می کند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.