۱۳۸۱۳۲
۱۹۲۷
۱۹۲۷

تغذیه بارداری دوقلو، میزان کالری مصرفی

توجه به تغذیه و رژیم غذایی در هر زمانی از اهمیت بالایی برخوردار است. به خصوص زمانی که شما دو قلو، سه قلو و یا بیشتر باردارید.

توجه به تغذیه و رژیم غذایی در هر زمانی از اهمیت بالایی برخوردار است. به خصوص زمانی که شما دو قلو، سه قلو و یا بیشتر باردارید. در این زمان قطعا میزان غذای شما باید تا حدی بیشتر شود و به دست آوردن اطلاعات از میزان تغذیه شما بسیار مهم می باشد. در ادامه پیرامون این موضوعات مطالعه خواهید کرد: میزان کالری مصرفی، برنامه رژیم غذایی، نوشیدن مایعات، ویتامین های دوران بارداری.
میزان کالری مصرفی
یک قاعده کلی برای افزایش میزان کالری مصرفی در دوران بارداری وجود دارد که می گوید به ازای هر جنین 300 کالری باید به میزان کالری مصرفی روزانه شما اضافه گردد. بنابراین در صورتی که دو قلو باردارید باید 600 کالری به میزان کالری مصرفی عادی خود اضافه نمایید که تقریبا در حدود 2800 کالری در روز می باشد. همچنین در صورتی که سه قلو باردارید این میزان به 900 کالری اضافه در روز یعنی در حدود 3100 کالری روزانه می رسد.
برنامه رژیم غذایی
در صورتی که چند قلو باردارید، باید در برنامه خود پنج وعده غذا، یعنی سه وعده اصلی و دو میان وعده بگنجانید حتی اگر احساس گرسنگی نمی کنید و این نکته را همیشه در نظر داشته باشید که بارداری زمان مناسبی برای گرفتن یک رژیم لاغری نمی باشد.
پنیر، شیر، گوشت، تخم مرغ، مغزها و روغن ها به سوخت رسانی مناسب جهت رشد نوزادان کمک می کنند. رژیم غذایی خود را با میوه ها و سبزیجات فراوان پر نمایید و حداقل ده سهم غلات و حبوبات مصرف نمایید.
راهنمایی:
هر سهم غلات و حبوبات معادل یک برش نان یا ۵ تا ۶ عدد بیسکویت ترد کوچک یا نصف فنجان ماکارونی یا برنج پخته شده یا نصف فنجان حبوبات می باشد.
نوشیدن مایعات
زمانی که شما چند قلو باردارید احتیاج بیشتری به نوشیدن آب نسبت به هر زمان دیگری دارید. به ویژه در سه ماهه دوم بارداری، محافظت از بدن در مقابل کم آبی می تواند خطر زایمان زودرس و تولد نوزادان نارس را کاهش دهد. شما باید روزانه 16 لیوان مایعات مصرف نمایید.
ویتامین های دوران بارداری
در صورتی که دو قلو، سه قلو یا بیشتر باردارید، در معرض خطر بیشتری برای کم خونی و فقر آهن قرار دارید. به همین علت به آهن و اسید فولیک بیشتری نیاز دارید. در این صورت پزشک شما احتمالا قرص های مکمل آهن و فولیک اسید برای شما تجویز می نماید. دوزهای بالای آهن گاهی اوقات می تواند منجر به یبوست و حالت تهوع شود، پس بهتر است در رابطه با راه های پیشگیری از این مشکلات با پزشک خود مشورت نمایید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.