۱۴۲۷۷۶
۱۶۸۸
۱۶۸۸

رژیم غذایی در بارداری، چرا اهمیت دارد؟

با توجه به تغییرات اپی ژنتیک تغذیه نامناسب، یک رژیم غذایی سالم می تواند از بروز مشکلات رفتاری و علائم رفتاری بیش فعالی جلوگیری کند.

یک تحقیق جدید در دانشگاه کینگ لندن و بریستول نشان داده است که رژیم غذایی پر چربی و پر قند در زمان بارداری با نشانگان بیش فعالی و نقص توجه همراه است و منجبر به تولد کودک بیش فعال می شود. این تحقیق که در مجله روانشناسی و روانپزشکی کودک چاپ شده است، برای اولین بار نشان می دهد که رژیم غذایی نامناسب می تواند منجر به مشکلات و نشانگان بیش فعالی شود. مشکلات رفتاری اولیه مانند دروغ گفتن، پرخاشگری و … و علائم بیش فعالی و نقص توجه از علل اصلی ارجاع کودکان به روانشناس است. دو اختلال سلوک و بیش فعالی معمولا سیر تحولی یکسانی دارند و اکثرا توامان تشخیص داده می شوند (۴۰ درصد از کودکان هم اختلال سلوک و هم بیش فعالی دریافت می کنند). و همچنین سیر تکاملی و تجارب قبل از بارداری (مانند پریشانی مادر، تغذیه نامناسب و …) در آنها یکسان است. در این مطالعه، با بررسی و مقایسه کودکان و تغذیه مادران آنها قبل از بارداری و در زمان بارداری مشخص شد که مادران کودکان بیش فعال بیشتر از رژیم غذایی پر چرب و پر قند استفاده می کرده اند. دکتر ادوارد بارکر از کالج کینگ لندن می گوید: یافته های ما بر اهمیت و نقش رژیم غذایی مناسب در زمان بارداری تاکید می کند. با توجه به تغییرات اپی ژنتیک تغذیه نامناسب، یک رژیم غذایی سالم می تواند از بروز مشکلات رفتاری و علائم رفتاری بیش فعالی جلوگیری کند. همچنین دکتر ادوارد افزود: ما نیاز داریم تا انواع خاصی از تغذیه را برای مشخص کردن دقیق عامل تاثیر گذار مانند اسیدهای چرب یا امگا ۳ و … را بررسی کنیم. همچنین در حال حاضر می دانیم که رژیم غذایی کودکان می تواند علائم بیش فعالی و مشکلات رفتاری را کاهش دهد.
منبع: بامام

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.