۱۵۹۶۳۹
۲۸۹۰
۲۸۹۰

نشانه سقط جنین، اصلی ترین ها

اصلی‌ترین نشانه سقط جنین، خونریزی است، همچنین گرفتگی عضله یا پیچ زدن دل، دردهای شکمی، تب، ضعف، استفراغ از دیگر نشانه هاست.

آمارها نشان می‌دهد در حدود ۱۵ درصد حاملگی‌های تشخیص داده شده، به سقط جنین ختم می‌شود. بر این اساس، بیش از ۸۰ درصد از سقط جنین‌ها در سه ماهه اول بارداری رخ می‌دهد و درصد کمی بعد از ۲۰ هفته از بارداری رخ می‌دهد.
اصلی‌ترین نشانه سقط جنین، خونریزی است، همچنین گرفتگی عضله یا پیچ زدن دل، دردهای شکمی، تب، ضعف، استفراغ و کمردرد می‌تواند از نشانه‌های دیگر سقط جنین تلقی شود.
دکتر عشوری مقدم با اشاره به این‌که بیشتر جنین‌های سقط شده، پسر هستند، می‌افزاید: هر چه سن پدر و مادر بیشتر شود، احتمال سقط جنین نیز افزایش می‌یابد؛ خطر سقط جنین در مادر ۲۰ ساله ۱۲ درصد و در مادر بالای ۴۰ سال تا ۴۰ درصد افزایش می‌یابد. اغلب سقط جنین‌هایی که در سه ماهه اول بارداری رخ می‌دهد، به دلیل غیرطبیعی بودن کروموزوم‌های جنین است. از دلایل دیگر سقط جنین اختلال در سیر تکاملی جفت است.
این متخصص زنان ادامه می‌دهد: از عوامل موثر دیگر در سقط، عفونت‌هاست، اگرچه در مورد اثر عفونت‌ها نظر قطعی وجود ندارد و حتی در مورد اثر بیماری‌هایی چون سرطان و سل بر سقط جنین نیز نمی‌توان نظر قطعی داد، اما بی‌شک آلاینده‌های محیطی یعنی قرار گرفتن در معرض مقدار زیادی اشعه یا مواد سمی در محل کار، مشکلات هورمونی، اختلالات تیروئیدی و دیابت نیز در بروز سقط جنین موثر است. از سوی دیگر، وجود ناهنجاری‌هایی در مادر چون غیرطبیعی بودن رحم و گردن رحم نابالغ در کنار مصرف بالای دخانیات و الکل می‌تواند در سقط جنین موثر باشد.

میتوانم مجدد باز هم باردار می‌شوم؟
بسیاری از متخصصان زنان و زایمان به مادران باردار توصیه می‌کنند که در رژیم غذایی خود از مصرف روزانه میوه و سبزیجات تازه غافل نشوند و مصرف برخی مواد همچون کافئین را طی بارداری به حداقل برسانند. همچنین این متخصصان تاکید می‌کنند که یک خانم پیش از باردار شدن باید نسبت به درمان برخی بیماری‌ها چون فیبروم‌ها که ممکن است در برخی موارد، در سقط جنین موثر باشد، اقدام کند.
به گفته دکتر عشوری‌مقدم، بارداری مجدد پس از یک یا دو سقط، معمولا بدون بروز مشکل خاصی اتفاق می‌افتد و به تولد نوزاد سالم نیز منتهی می‌شود.
وی تاکید می‌کند: اگر سقط جنین بیش از سه بار اتفاق بیفتد، باید دلایل و زمینه‌های موثر در آن مورد بررسی و درمان قرار بگیرد. با وجود این یک خانم برای دور شدن از استرس ناشی از بارداری‌های ناموفق بعدی بهتر است پیش از بارداری مجدد به به نکات زیر توجه داشته باشد.
مهم‌ترین مساله‌ای که یک خانم پیش از بارداری نباید از نظر دور داشته باشد، این است که ارزیابی دقیقی از وضعیت سلامتش داشته باشد. به گفته دکتر عشوری مصرف اسیدفولیک پیش از بارداری، کنترل دیابت، چربی و فشار خون و همچنین بیماری‌های تیروئیدی می‌تواند در بروز بارداری موفق پس از سقط بسیار موثر باشد.
متخصصان زنان برای کاهش اضطراب مادر طی بارداری مجدد به وی اطمینان می‌دهند که اگر در هفته هشت بارداری سونوگرافی انجام و صدای قلب جنین شنیده شد، این به معنی آن است که همه چیز خوب پیش می‌رود و به احتمال بسیار زیاد بارداری با موفقیت ادامه پیدا می‌کند. همچنین یک مادر سالم نباید فراموش کند که نیازی به مراقبت‌های بیشتر در بارداری‌های پس از سقط وجود ندارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

  • اخبار داغ
  • جدیدترین
  • پربیننده ترین
  • گوناگون
  • مطالب مرتبط

برای ارسال نظر کلیک کنید

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «نی نی بان» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.